captain556 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γεια σας !!Χρειάζομαι ενα ισχυρό λαπτοπ για επαγγελματική χρήση για "video editing "και "music production" με προγράμματα οπως το Final Cut Pro Kai Logic Pro της Apple. Ο ποιο ισχυρός MacBook που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή ειναι ο MJLT2 με Intel i7 2.5ghz 16gb ram ,512gb SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic και τον Amd Radeon r9 m370x Ο δεύτερος ποιος ισχυρός MacBook ειναι ο MJLQ2 με Intel i7 2.2ghz ,16gb ram ,256 SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic με shared μνήμη. Το ερώτημα μου ειναι ,αν κανει για την δουλειά μου και ο δεύτερος MacBook που ανέφερα ή παω αποκλειστικά και μόνο στο πρώτο ?Το δίλημμα ειναι καθαρά για οικονομικούς λόγους καθώς εχει πάνω απο 500€ διαφορα.Ευχαριστώ !!
coolerman Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γεια σας !! Χρειάζομαι ενα ισχυρό λαπτοπ για επαγγελματική χρήση για "video editing "και "music production" με προγράμματα οπως το Final Cut Pro Kai Logic Pro της Apple. Ο ποιο ισχυρός MacBook που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή ειναι ο MJLT2 με Intel i7 2.5ghz 16gb ram ,512gb SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic και τον Amd Radeon r9 m370x Ο δεύτερος ποιος ισχυρός MacBook ειναι ο MJLQ2 με Intel i7 2.2ghz ,16gb ram ,256 SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic με shared μνήμη. Το ερώτημα μου ειναι ,αν κανει για την δουλειά μου και ο δεύτερος MacBook που ανέφερα ή παω αποκλειστικά και μόνο στο πρώτο ? Το δίλημμα ειναι καθαρά για οικονομικούς λόγους καθώς εχει πάνω απο 500€ διαφορα. Ευχαριστώ !! θέλεις αποκλειστικά apple;; το ερωτημά σου εδώ
gamanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν σε παίρνει , περίμενε τα νέα macbook pro για να δεις αν θα πάρεις καινούριο ή θα πέσει η τιμή σε αυτά που κοιτάς. (Δυστυχώς αν και φημολογούνται πολλά, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες ως προς το χρόνο). Αλλιώς, προσωπική μου γνώμη είναι οτι εφόσον μιλάμε για ι7 και 16 ραμ και με τον φθηνότερο κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά λόγω λειτουργικού. Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι αν η δουλειά σου στο video editing απαιτεί, χρειάζεται αλλά και αποσβαίνει την r9 έναντι της iris pro.
captain556 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 @coolerman ναι θελω Apple αποκλειστικά γτ τα προγράμματα που δουλεύω υπάρχουν μόνο σε mac. @gamanos Αυτο δεν γνωρίζω και γω μηπως η iris pro δεν κανει για video editing.
gamanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Να "μην κάνει" έτσι απλά, δε γίνεται. Το θέμα είναι αν σου κάνει εσένα, στα project που θα τρέχεις, ώστε να δικαιολογεί τα 500 ευρώ και την discrete gpu.
captain556 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Οταν λέω δεν κανει εννοώ να μην κολλάει και να με καθυστερεί στα project.Κατι που αντιμετωπίζω με τον iMac του 2010 που εχω.
gamanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σύγκρινε benchmarks με τις τρεις κάρτες (imac/ iris pro /r9 ) να δεις πού κινείσαι περίπου. Γκούγκλαρε editing projects αντίστοιχα με τα δικά σου στις 2 κάρτες Βρες κάποιον που να έχει το mbp με την iris να δεις πώς θα τρέχει ένα project σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα