AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πάρε το Samsung J5.Το ios πιθανόν να το βαρεθείς γιατί είναι «κλειστό» λειτουργικό που σε περιορίζει και η μικρή οθόνη θα σε κουράσει στο internet. Εκτός αν πιστεύεις ότι το iphone 5c είναι όμορφο και θα ανέβει το status σου. :-P
Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 150 ευρο το 5c? το πλαστικο iphone? αυτο με τα 8gb χωρις card slot? με την 1,2mp μπροστινη καμερα και μολις 8 πισω? δεικτη SAR 1? και αναλυση παρομια με κινητο 60ευρου? τυχερε..... με κλειστα ματια παρ'το... αλλα μην τα ανοιξεις για κανα μηνα...ή και 2
@topos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγω παλι λεω να τα δωσεις για να δεις και το ios να σου φυγει κ η απορια. Μολις το βαρεθεις και σε κουρασει η μικρη οθονη το δινεις ~στα χρηματα που το πηρες και πας για αλλο.
ziaba Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγω παλι λεω να τα δωσεις για να δεις και το ios να σου φυγει κ η απορια. Μολις το βαρεθεις και σε κουρασει η μικρη οθονη το δινεις ~στα χρηματα που το πηρες και πας για αλλο. αυτό είναι κάλο με τα iphones ότι σίγουρα θα βρεθεί κάνα πρόβ@το να το πάρει χωρίς χασούρα 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 δεν βρισκω ρε γμτ ολα με 250 και 280 μου λενε Ποιος πουλαει μωρε 280ευρω ευρω μτχ iphone 5s οταν καινουργιο εχει 286 και πριν μερες επαιζε και στα 250?? Επισης κατι μου λεει οτι το iphone 5c παιζει να ειναι και χωρις εγγυηση. Και επειδη απο οτι εχω ψιλο καταλαβει μαλλον μιλαμε για κοπελα ενδιαφερομενο εγω εννοειται οτι προτεινω το Huawei p8(για ομορφια),Nexus 5x για επιδοσεις και τα δυο βεβαια θα εχουν λογικα και μπολικη εγγυηση
SIP1995 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ποιος πουλαει μωρε 280ευρω ευρω μτχ iphone 5s οταν καινουργιο εχει 286 και πριν μερες επαιζε και στα 250?? Επίτρεψέ μου να σου απαντήσω. Είναι απλά τα άτομα (όσοι πρόλαβαν δηλαδή) που το αγόρασαν στα 250€ και το πουλάνε ακριβότερα (ακόμα και με απόδειξη που γράφει 250) με στόχο το κέρδος. Η ειρωνεία πως με 6.5€ παραπάνω το παίρνεις καινούριο από το skroutz. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα