Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα μια βοηθεια λεω να παρω το iphone to 5c  μου το δινει μια γνωστη στα 150 ευρ το 16αρι εχω τωρα το cubot to x9  αλλα δεν με βολευει καθολου και δεν εχω χρηματα για αλλο iphone px 5s 6  κλπ κλπ αξιζει?????????

Δημοσ.

Δεν σε βολεύει το λειτουργικό που εχεις τωρα? αν ναι τοτε πας σε iOS δεν ειναι και η καλυτερη επιλογή βεβαια για το 2016 το 5c

Δημοσ.

Είναι μουφα σκέτη σε μένα έτρωγε πολλά κολλήματα χωρίς εφαρμογές και κανά 2 παιχνίδια η φωτογραφική του είναι απλά απογοήτευση... Και browsing με την οθόνη του είναι για γερά νεύρα... Δεν σου λέω για μπαταρία και σήμα για να πιάσει 4g έπρεπε να κάνω τάμα στην Παναγία της Τήνου... Στα παιχνίδια όχι βαριά μηλαω για puzzle και τέτοια ζεσταίνοταν και η μπαταρία έφευγε νερό... Τώρα αν το θες για κάνα τηλέφωνο και μυνήματα και να λες ότι έχει iPhone καλό ειναι

Δημοσ.

δηλαδη δεν αξιζει ουτε τα 150 ευρ?

Με άλλα 50€ παίρνεις μεταχειρισμενο iPhone 5S.

Δημοσ.

αμ εβρισκα με 170 - 200 θα το ηθελα το 5s

γιατι δεν εχω και παραπανω τωρα απλα το cubot τα χει παιξει κανει οτι να ναι !!

Δημοσ.

Ε οχι και κολληματα το 5c. Το 4s με ios 9 ναι εχει κολληματα! Τα κινεζικα που προτινετε εσεις εχουν τα κολληματα. Εγω το εχω στη κατοχη μου το συγκεκριμενο κινητο εδω και μισο χρονο αλλα λογω μνημης εχω αυτο με τα 8gb ειμαι σε φαση αλλαγης σε android. Καμερα καλη και πισω και εμπρος κολληματα καθολου. Και το 16αρι στα 150 νομιζω ειναι σχετικα καλη επιλογη!

Δημοσ.

ανέβασε καμία φώτο να δούμε ποσό καλή φωτογραφική έχει:cry: .... ανάλογά την χρήση σε μένα κόλλησε από την πρώτη ώρα που το πήρα στα χέρια μου..... από το youtube στο safari και πήγα να μπω καπάκι πάλι στην εφαρμογή youtube και φάγε κόλλημα και έπρεπέ να κάνω απενεργοποίηση.... σαν να έγινε χθες το θυμάμαι γιατί παντού διάβαζα ότι το ois δεν τρώει κολλήματα

δηλαδη δεν αξιζει ουτε τα 150 ευρ?

όχι βέβαια δες για κάνα κάλο android νταξ μην πάρεις κάνα κινέζο που το software τους είναι για τα μπαζα.... κοίτα προς mοtο x2, x play, κάνα htc Μ8, huawei Ρ8, sony Z2

Δημοσ.

ανέβασε καμία φώτο να δούμε ποσό καλή φωτογραφική έχει :cry: .... ανάλογά την χρήση σε μένα κόλλησε από την πρώτη ώρα που το πήρα στα χέρια μου..... από το youtube στο safari και πήγα να μπω καπάκι πάλι στην εφαρμογή youtube και φάγε κόλλημα και έπρεπέ να κάνω απενεργοποίηση.... σαν να έγινε χθες το θυμάμαι γιατί παντού διάβαζα ότι το ois δεν τρώει κολλήματα

όχι βέβαια δες για κάνα κάλο android νταξ μην πάρεις κάνα κινέζο που το software τους είναι για τα μπαζα.... κοίτα προς mοtο x2, x play, κάνα htc Μ8, huawei Ρ8, sony Z2

Με 150 ευρώ σου λέει και εσύ προτείνεις συσκευές με 100 ευρώ+ πάνω. 

Δημοσ.

Με 150 ευρώ σου λέει και εσύ προτείνεις συσκευές με 100 ευρώ+ πάνω. 

μέχρι 200 για μτχ δίνει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...