dash394 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σήμερα ανακάλυψα πως το laptop μου αντί να λειτουργεί με την κάρτα γραφικών Nvidia GT540M που έχει λειτουργεί με την κάρτα του επεξαργαστή Intel ! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή (έχω Windows 10).Ευχαριστώ!
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σήμερα ανακάλυψα πως το laptop μου αντί να λειτουργεί με την κάρτα γραφικών Nvidia GT540M που έχει λειτουργεί με την κάρτα του επεξαργαστή Intel ! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή (έχω Windows 10). Ευχαριστώ! τωρα αν και δε το εχω ιδιαιτερα με τα λαπτοπ ...φανταζομαι οτι κανονικα επρεπε να γινεται αυτοματα...μια λυση που γνωριζω σιγουρα ειναι να απενεργοποιησεις την ενσωματομενη αν θες απο το βιος... απο εκει και περα κατι αλλο θα πεζει αλλα δε το γνωριζω...ισως σου πει καποιος αλλος κατι καλυτερο...
dash394 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δοκίμασα όχι από τα BIOS αλλά απ' τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και απενεργοποίησα τα Intel HD graphics αλλά απλά μαύρισε η οθόνη
Pstathece Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σήμερα ανακάλυψα πως το laptop μου αντί να λειτουργεί με την κάρτα γραφικών Nvidia GT540M που έχει λειτουργεί με την κάρτα του επεξαργαστή Intel ! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή (έχω Windows 10). Ευχαριστώ! Λογικα θα το βρεις στο nvidia settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα