Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο περνάει ο καιρός, το όνομα της κινεζικής UMI γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, εξαιτίας αρκετών smartphone που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία ειδικά το τελευταίο διάστημα, τα οποίο θεωρούνται «ευκαιρίες».

Το ίδιο ισχύει και για τελευταίο μοντέλο της εταιρείας, το Super 4G όπου με τιμή €220, αποτελεί ίσως την καλύτερη πρόταση της UMI. Η εμφάνιση της συσκευής θυμίζει προτάσεις άλλων εταιρειών, ενώ το unibody σώμα της συσκευής είναι μεταλλικό με προσοχή στη λεπτομέρεια όπως αναφέρει η εταιρεία. Το βάρος της συσκευής είναι στα 185 γραμμάρια και μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό.

Περνώντας στην οθόνη, αυτή είναι κατασκευής SHARP, με διαστάσεις 5,5 ιντσών, με Full HD ανάλυση και υποστηρίζοντας την τεχνολογία 2.5D. Τα χρώματα είναι αρκετά ζωντανά με τη θέαση των περιεχομένων της οθόνης να είναι εύκολη ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Εσωτερικά το UMI Super 4G ενσωματώνει την τελευταία πρόταση της MediaTek, το Helio P10 SoC, με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz, Mali-T860, 4GB μνήμη, Dual-SIM δυνατότητα με υποστήριξη 4G+. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB αλλα μπορεί να επεκταθεί με μια microSD κάρτα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Άλλα πράγματα που ξεχωρίζουν στο UMI Super 4G, είναι η προστασία της οθόνης με Gorilla Glass 3, θύρα USB Type-C, αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος αλλά και η μπαταρία των 4.000mAh που σύμφωνα με την εταιρεία χαρίζει αυτονομία 2 ημερών. Για την κύρια κάμερα, η UMI έχει απευθυνθεί στην Panasonic, προκειμένου να εξοπλίσει το νέο UMI με αισθητήρα ανάλυσης 13MP, ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5MP.

Με Android 6.0 Marshmallow, το UMI Super 4G αναμένεται στην αγορά στις 25 Ιουνίου, και με τις προσφορές να έχουν ξεκινήσει ήδη και με τιμή €220.

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ.

μετα το umi zero για κανενα λογω και δεν θα το προτινα και σε κανεναν

Απατο

Τι συνέβει με το umi zero? Μην μας αφήνεις μετέωρους και με αγωνία!

• Like 4
Δημοσ.

Τι συνέβει με το umi zero? Μην μας αφήνεις μετέωρους και με αγωνία!

συνεβει οτι περιμεναμε ολοι ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και βγηκε πατατα

ειχε απειρες προπαραγγελιες και την πατησαν παραπολλα ατομα

μια δεν επιανε σημα , μια εκλεινε μονο του , μια δεν ανοιγε καθολου , γενικα πολλα προβλημα σε αντιθεση βεβαια οτι ηταν πανεμορφο και γυαλινο αν δεν κανω λαθος

anyway

φαινεται καλο το εργαλειο αλλα ας περιμενουμε να το παρουν οι ατρομητοι της παρεας να μας πουν γνωμη και να δωσουν ενα review και να πεσει κ λιγο η τιμη καπου κοντα στα 200

Δημοσ.

συνεβει οτι περιμεναμε ολοι ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και βγηκε πατατα

ειχε απειρες προπαραγγελιες και την πατησαν παραπολλα ατομα

μια δεν επιανε σημα , μια εκλεινε μονο του , μια δεν ανοιγε καθολου , γενικα πολλα προβλημα σε αντιθεση βεβαια οτι ηταν πανεμορφο και γυαλινο αν δεν κανω λαθος

anyway

φαινεται καλο το εργαλειο αλλα ας περιμενουμε να το παρουν οι ατρομητοι της παρεας να μας πουν γνωμη και να δωσουν ενα review και να πεσει κ λιγο η τιμη καπου κοντα στα 200

Θα συμφωνίσω φίλε μου. Δεν θα προτεινα ποτέ σε κάνενα να προπαραγγείλει κινητό. Όπως λέει και ο σοφός λαός "Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?"

Δημοσ.

Με κάθε κινέζικο που κυκλοφορεί, τα μικρομάγαζα επισκευών κάνουν πάρτυ. Αλλά έτσι πρέπει, να κινείται το χρήμα, να έχει ο κόσμος δουλίτσα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο κάποιοι πετάνε τα λεφτά τους στην Κίνα αγοράζοντας spec (στο χαρτί ) θα υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν κέρδος με τα κορόιδα....γιατί αν τους πείς πάρε άνθρωπε μου το Moto g (ή ένα lumia ) σε αυτά τα λεφτά θα σου πεί η τάδε κινεζιά έχει 4giga ram Και 100 πυρήνες και sar καρκίνο και και και....

• Like 2
Δημοσ.

Με κάθε κινέζικο που κυκλοφορεί, τα μικρομάγαζα επισκευών κάνουν πάρτυ. Αλλά έτσι πρέπει, να κινείται το χρήμα, να έχει ο κόσμος δουλείτσα.

Γι' αυτό να πάρουμε ένα μηλαράκι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

• Like 8
Δημοσ.

Όσο κάποιοι πετάνε τα λεφτά τους στην Κίνα αγοράζοντας spec (στο χαρτί ) θα υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν κέρδος με τα κορόιδα....γιατί αν τους πείς πάρε άνθρωπε μου το Moto g (ή ένα lumia ) σε αυτά τα λεφτά θα σου πεί η τάδε κινεζιά έχει 4giga ram Και 100 πυρήνες και sar καρκίνο και και και....

Γι' αυτό να πάρουμε ένα μηλαράκι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

το εχουμε χασει τελειως εδω ετσι

• Like 10
Δημοσ.

Ρε παιδια, μονο σε μενα φαινεται ακριβο? Τι εχει δλδ για να δικαιολογει τα 220ε? Και το πιο "μικρο" chipset φοραει και μικρες - συγκριτικα - καμερες εχει και γενικα τυπικα χαραχτηριστικα, πλην της ram που σε αυτα τα σπεκς ειναι αχρηστη. 150-170ε max επρεπε να εχει ο κινεζος δεδομενου οτι g3/c4 εχουν 210ε και nexus 5/S5 240-250ε.

Δημοσ.

το εχουμε χασει τελειως εδω ετσι

καθόλου, όσοι επιμένουν να αγοράζουν ότι Κίνα πετάνε τα λεφτά τους. Όσο για το να πάρουμε μηλαράκι και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (δεν ξέρω αν το λέει ειρωνικά ή όχι ) , πες μου όσοι έχουν iphone πόσο τους έχει κρατήσει, έχει καλή αξία μεταπώλησης αν θελήσεις να πάρεις αργότερα το νέο μοντέλο? , έχει καλά υλικά κατασκευής? ....και δες τις κινεζιές. τούμπανο σπεκ, κακιστες κατασκευές, μηδενική υποστήριξη στην Ελλαδα, καμιά αξία μεταπώλησης, άθλιο σεβις, δεν ξέρω άτομο να έχει κρατήσει κινέζικο πάνω από 1 χρόνο, αμφίβολο αν πάρουν ποτέ updates και αν υπάρχει γκρουπ ανθρώπων που ασχολούνται με το να δίνουν αναβαθμίσεις (όπως γίνεται με xiaomi ) καλώς, αλλιώς τον π...  Κ που το πρόβλημα με τα μοτο και λούμια? Επειδή έχουν συνεχή υποστήριξη σε χαλάει? Επειδή είναι αξιοπιστα σαν συσκευές, καλές κατασκευαστικά και σε απόδοση? Ή επειδή χαλαρά δεν παθαίνουν τίποτα σε βάθος χρόνου? κ φυσικά σε πολύ καλές τιμές. χρυσές δουλειές για τα κινεζομάγαζα και τα καταστηματα σέρβις με την άγνοια μερικών...

• Like 1
Δημοσ.

καθόλου, όσοι επιμένουν να αγοράζουν ότι Κίνα πετάνε τα λεφτά τους. Όσο για το να πάρουμε μηλαράκι και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (δεν ξέρω αν το λέει ειρωνικά ή όχι ) , πες μου όσοι έχουν iphone πόσο τους έχει κρατήσει, έχει καλή αξία μεταπώλησης αν θελήσεις να πάρεις αργότερα το νέο μοντέλο? , έχει καλά υλικά κατασκευής? ....και δες τις κινεζιές. τούμπανο σπεκ, κακιστες κατασκευές, μηδενική υποστήριξη στην Ελλαδα, καμιά αξία μεταπώλησης, άθλιο σεβις, δεν ξέρω άτομο να έχει κρατήσει κινέζικο πάνω από 1 χρόνο, αμφίβολο αν πάρουν ποτέ updates και αν υπάρχει γκρουπ ανθρώπων που ασχολούνται με το να δίνουν αναβαθμίσεις (όπως γίνεται με xiaomi ) καλώς, αλλιώς τον π...  Κ που το πρόβλημα με τα μοτο και λούμια? Επειδή έχουν συνεχή υποστήριξη σε χαλάει? Επειδή είναι αξιοπιστα σαν συσκευές, καλές κατασκευαστικά και σε απόδοση? Ή επειδή χαλαρά δεν παθαίνουν τίποτα σε βάθος χρόνου? κ φυσικά σε πολύ καλές τιμές. χρυσές δουλειές για τα κινεζομάγαζα και τα καταστηματα σέρβις με την άγνοια μερικών...

.....κάτι λιγότερο απο δύο χρόνια κράτησα το 1+1 3g/64g(Cyanogen / updates to the edge) μέχρι που το έκανα...υποβρύχιο!!(με καθάρα δική μου υπαιτιότητα)

...σε περίπου ένα μήνα κλείνω ένα χρόνο με το MX4 Pro (Meizu-Flyme)3g/32g με νέα features και αναβαθμίσεις τουλάχιστον μια φορά το μήνα (CN έκδοση)...

-είμαι ο Κώστας, χάρηκα πολύ Άγγελε.

..τα κόστη, περιττό να στα πω μπορείς να τα βρείς (αγόρασα τις πιο οικονομικες ευκαιρίες των κυκλοφοριών τους)..επίσης περιττό να σου πω πόσο πύραυλοι ήταν/είναι και τα δύο.

• Like 7
Δημοσ.

Άκυρο, αδερφέ. Εγώ έχω εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο μια κινεζιά Huawei G620s και το κινητο ειναι απροβλημάτιστο, σφαίρα, με σήμα παντού, φοβερή οθόνη, χωρίς καμία απολύτως βλάβη και γενικά κανένα απολύτως πρόβλημα με μόλις 130 ευρώπουλα.

Το ότι ένας κινέζος ειναι μούφα (Umi) δεν σημαίνει ότι όλες οι κινεζικές εταιρείες ειναι απατη. Επίσης, οι Κινέζοι όταν θέλουν ξέρουν να προσφέρουν ποιότητα. Έχει να κάνει με τη πολιτική της κάθε εταιρείας. Και τα meizu κινέζικα ειναι αλλά κατουράνε πολλά "επώνυμα".

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...