Jenny22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλημέρα, σύνδεσα ένα USB stick σε μπροστινή θύρα και έκλεισε το pc επιτόπου. Στην συνέχεια δείχνει πως ανοίγει το pc αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη στην οθόνη, ούτε bios, ούτε ήχος των windows, ούτε τπτ. Τα ανεμιστηράκια δείχνουν να δουλεύουν. Έκανα διάφορες δοκιμές όπως να ξεσυνδέσω τα μπροστινά usb, να αλλάξω οθόνη, να αλλάξω κάρτα γραφικών και να αφαιρέσω τις μνήμες αλλά τπτ δεν έδειξε να δουλεύει. Να σημειωθεί πως το stickaki δούλευε κομπλέ μέχρι πρότινος και επίσης η μητρική μ δεν έχει τα χαρακτηριστικά "μπιπ-μπιπ" εξ αρχής. Πόσες περιπτώσεις υπάρχουν να μην κάηκε η μητρική??? Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να δοκιμάσω? Ευχαριστώ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλημέρα, σύνδεσα ένα USB stick σε μπροστινή θύρα και έκλεισε το pc επιτόπου. Στην συνέχεια δείχνει πως ανοίγει το pc αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη στην οθόνη, ούτε bios, ούτε ήχος των windows, ούτε τπτ. Τα ανεμιστηράκια δείχνουν να δουλεύουν. Έκανα διάφορες δοκιμές όπως να ξεσυνδέσω τα μπροστινά usb, να αλλάξω οθόνη, να αλλάξω κάρτα γραφικών και να αφαιρέσω τις μνήμες αλλά τπτ δεν έδειξε να δουλεύει. Να σημειωθεί πως το stickaki δούλευε κομπλέ μέχρι πρότινος και επίσης η μητρική μ δεν έχει τα χαρακτηριστικά "μπιπ-μπιπ" εξ αρχής. Πόσες περιπτώσεις υπάρχουν να μην κάηκε η μητρική??? Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να δοκιμάσω? ΕυχαριστώΔοκίμασε να ξεσυνδεσεις της μπροστινες θύρες πάνω που την μητρική, κάνε ένα clear cmos (η βγάλε τον υπολογιστή από την μπριζα και βγάλε και την μπαταρία της για κανένα 10 λεπτό)
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Νομιζω οτι δεν ειναι user serviceable. Σιγουρα κατι εχει καει και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το πας σε εναν καλο τεχνικο.
Jenny22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να ξεσυνδεσεις της μπροστινες θύρες πάνω που την μητρική, κάνε ένα clear cmos (η βγάλε τον υπολογιστή από την μπριζα και βγάλε και την μπαταρία της για κανένα 10 λεπτό) Το δοκίμασα αυτό με την αφαίρεση των θυρών και με το ρεύμα για κανα τέταρτο. Επίσης αφαίρεσα και την μπαταρία για κάποια δευτερόλεπτα, παίζει ρόλο ο χρόνος και στην μπαταρία; Αν είναι να το ξανά δοκιμάσω για περισσότερη ώρα.
chipakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μερικά δευτερόλεπτα είναι αρκετά για την μπαταρία. Κάτι κάηκε πάνω στη μάνα κάρτα . Πρέπει να το πας σε τεχνικό και να του εξηγήσεις από που ξεκίνησαν όλα.Μαζί και το στικάκι στον τεχνικό. Αν υπάρχει εγγύηση σε κάτι από αυτά ξεκίνα από εκεί.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 για βραχυκύκλωμα στην θύρα μοιάζει,μου το έκανε η μία μπροστινή μου,μέχρι που την αφαίρεσα. Εμένα βέβαια μου ξανάνοιγε,καλύτερη μητρική,καλύτερο τρφοφοδοτικό,κάτι από αυτά.. Και εγώ για μητρική το κόβω.
Jenny22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Θα το αναθέσω σε κάποιον τεχνικό για τα περαιτέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα