Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαίρεται ψάχνω κινητό γύρω στα 160 ευρώ από Ελλάδα ή εξωτερικό 

από εξωτερικό τώρα είναι δύσκολη η επιλογή καθώς βλέπω πολλά μοντέλα xiaomi σε αυτή την τιμή 

Eπειδή δεν ξέρω ποιο να διαλέξω , ποιο προτείνετε;

Κάθε αντιπρόταση δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

- Αν και στηρίζω Huawei, και το P8 Lite είναι μια πολύ καλή συσκευή, ειδικά στις τιμές που παίζει, προτείνω να το δεις από κοντά γιατί έχει ένα μαύρο πλαίσιο μεταξύ οθόνης - bezel που ενοχλεί πολύ κόσμο. Ειδικά στη λευκή version. Νομίζω αρκετά public το έχουν να το δεις (σίγουρα στο TheMall αν είσαι Αθήνα).
- Από τα Xiaomi θα προτιμούσα Note 3 Pro.Το Note 3 (Mediatek) δεν αξίζει σε σχέση με το Pro (Snapdragon) στις τιμές που είναι στα Link που παρέθεσες. 
- Τα Mi4/Mi4c τα προτείνω αντί των Note μόνο αν σε ενδιαφέρει το screen size για one-hand χρήση. Απ'αυτά τα δυο θα προτιμούσα το Mi4c.

Αν είσαι άτομο που κρατάει το κινητό του πάνω από 2 χρόνια, τότε θα πρότεινα να ξοδέψεις λίγα χρήματα ακόμα για Note 3 Pro 3/32 GB.

EDIT: Μη ξεχνάς για αγορές από Κίνα, την ύπαρξη του τελωνείου. Πάντα επιλέγουμε την πιο αργή αποστολή (Flat Rate Shipping, ποτέ couriers). Δεν αποφεύγεις 100% το τελωνείο, αλλά η πιθανότητα μικραίνει πολύ. Υπάρχουν και EU αποθήκες του Vickmall, στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αλλά είναι κάτι τις πιο ακριβά τα κινητά απ'εκεί. Να κοιτάς και geekbuying, minideal για καλύτερες τιμές. Είναι εξίσου αξιόπιστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT: Μη ξεχνάς για αγορές από Κίνα, την ύπαρξη του τελωνείου. Πάντα επιλέγουμε την πιο αργή αποστολή (Flat Rate Shipping, ποτέ couriers). Δεν αποφεύγεις 100% το τελωνείο, αλλά η πιθανότητα μικραίνει πολύ. Υπάρχουν και EU αποθήκες του Vickmall, στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αλλά είναι κάτι τις πιο ακριβά τα κινητά απ'εκεί. Να κοιτάς και geekbuying, minideal για καλύτερες τιμές. Είναι εξίσου αξιόπιστα.

εχω ξαναπαρει κινητο απο κινα (εχω το redmi note 2 ) απλα τωρα ψαχνω για τον αδερφο ενος φιλου.

Διαλεγω vickmall μιας και εχω 4 παραγγελιες που πηγαν ολες μια χαρα ,ολες με sg post 

τελικα αποφασισε να ανεβει και κατεληξε στο note 3 pro 3/32
ευχαριστω για τtην βοηθεια παιδια
Επεξ/σία από mikemart

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...