Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει το συγκεκριμένο.. Εχω Microsoft 640xl LTE το πουλάω αλλα θελω να αγοράσω android οποτε ειμαι αναμεσα σε Samsung s5 και Xiaomi Redmi note 3 pro 32αρι

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις προβλημα με το να ασχοληθεις με τις rom του xiaomi ειναι σιγουρα πολυ καλυτετη αγορα.

Δημοσ.

Αν έβρισκα απο γνωστό μου το s5 μεταχειρισμένο αλλα σε πολυ καλή κατάσταση 200 €;

Δημοσ.

Και παλι δεν ειναι καμια τρελη αγορα οταν βρισκεις το lg g3 καινουργιο με 24μηνες εγγυηση στα ιδια χρηματα (εχουν ιδια specs περα απο την οθονη του g3 που ειναι υψηλοτερης αναλυσης).

Επιπλεων με ελαχιστα παραπανω βρισκεις και το flex 2 που απο οτι φημολογειτε πιθανων να παρει τελικα την marshmallow.

Δημοσ.

Οποτε βάζω και g3 στην λίστα μου...εχω ακούσει καλα λόγια για το Xiaomi αλλα δεν ξερω διαφορες που μπορεί να έχει για τον λόγο το ότι είναι κινέζικο

Όταν λες για το αν θέλωη οχι να ασχοληθώ με την ρομ τι εννοείς;

Δημοσ.

Θελει -πες- ενα προσυλωμενο 3ωρο να ασχοληθεις για του περασεις την Ελληνικη.

Ολα εχουν γραφτει στο miui.gr και πρακτικα ειναι τυφλοσουρτης.

Επιπλεων πριν το κανεις αυτο πρεπει να ζητησεις απο την xiaomi να σου στειλουν κωδικο για ξεκλειδωμα.

Εαν δεν εχεις διαθεση, η δεν εχεις κανενα φιλο που να μπορει να το κανει προσπερασε το.

Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι λογικα σε λιγο καιρο θα βγουν και αλλες rom σχεδων pure android(cyanogen/mokee).

Να φανταστεις πως σε xiaomi redmi 1s του 13 τρεχω ενα 6μηνο απροβληματιστα marshamallow.

Προσωπικα το βλεπω τεραστιο ατου σε σχεση με το flex 2 ας πουμε που ειναι κλειδωμενο στην δικη του rom.

Για αλλους προφανως μπορει να ειναι αδιαφορο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...