Προς το περιεχόμενο

Αγορά Εκτυπωτή Αρχάριος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ όλη την παρέα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν εκτυπωτή για το σπίτι ο οποιος να συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά

 

1) Να έχει μια λογική τιμή αγοράς 

2) Να έχει αναλώσιμα σε λογική τιμή ή σε καλη τιμή να βρίσκω ανακατασκευασμένα

3) Να μην έχει προβλήματα λειτουργείας με Mac Os X ή ασυμβατότητας και αν έχει και Airprint ή Wifi έχει καλώς.

 

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι μόνο για έγγραφα, δεν με ενδιαφέρουν φωτογραφίες ή εικόνες καθώς και δεν έχω θέμα φυσικά να είναι ασπρόμαυρος.

 

Θέλω να τυπώνω μικρό όγκο αρχείων και όχι πάρα πολύ συχνά ή καθημερινά. Δηλαδή μια χρήση σπιτιού χωρίς να ξεπουλιέμαι κάθε λίγο σε μελάνια ή να φεύγουν γρήγορα με μερικά τυπώματα.Δεν θα τυπώνω και συχνά άλλωστε.

 

Σκέφτηκα λοιπόν ότι με βάση το παραπάνω και το ψάξιμο που έκανα και μεσα από το site ένας Lazer ασπρόμαυρος θα ήταν η καλύτερη επιλογή λογικά.Αυτο φυσικά θα το ξέρουν και οι πιο ειδικοί και θα ήθελα πολύ την γνώμη τους.

 

Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω ένα τόνερ έστω και αν κάνει 45 ευρώ ή ανακατασκευασμένο-συμβατό (20ευρώ) αρκεί να μην έχω πρόβλημα να τυπώσω τώρα και μετά από 2 μήνες κτλ κτλ. Να έχει διάρκεια ,να βγάζει δηλαδή σελίδες για καιρό.

 

Σκέφτηκα λοιπόν ότι μια καλή επιλογή ίσως ήταν ο Samsung SL-M2026

 

 http://www.plaisio.gr/ektiposi/ektipotes-printers/printers-ektypotes/Samsung-SL-M2026-Laser-Ektypwths.htm

 

ή ο αντίστοιχος ασύρματος http://www.plaisio.gr/ektiposi/ektipotes-printers/printers-ektypotes/Samsung-SL-M2026W-Laser-Ektypwths.htm

 

Το μόνο μεμπτό που μπορώ να δω γιαυτούς ( σαν αρχάριος φυσικά και όχι όσον αφορα ποιότητα μηχανισμούς και τύπωμα) είναι από ότι βλέπω θέματα Drivers με Mac Os X αλλά και γενικότερα θέματα μέχρινα λειτουργήσει το Wifi στον αντίστοιχο ασύρματο.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας κ γιαυτά τα προιόντα αλλά και για οποιοδήποτε άλλο κρίνετε καλύτερο.

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...