Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα.. Οταν μιλαω με καποιον,και με παιρνει καποιος αλλος,δεν μπορω να κανω αλλαγη στην συνομιλιας μας στην αναμονη. Δηλαδη μου χτυπαει κανονικα σε αναμονη η νεα κληση,αλλα οταν παω να θεσω σε αναμονη τον πρςτο συνομιλητη μου για να μιλησω στον δευτερο και να επιστρεψω μετα στον πρωτο δεν με αφηνει.Μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αλλαγη. Οταν επιλεγω ομως να κλεισω την πρωτη κληση και να μιλησω στη δευτερη,με αφηνει κανονικα. Οταν πηγα στις ρυθμισεις των κλησεων απο το μενου του κινητου,εκει που εχει ενα μενου που γραφει ενεργοποιηση ή οχι της αναμονης,οταν φορτωνει (ψαχνωντας δυκτιο λογικα) για να μπει στο μενου,μου πεταει ενα σφαλμα "σφαλμα στην sim,δεν ηταν δυνατη η αναγνωριση" και δεν με αφηνει καν να μπω στο μενου αυτο.

Ξερει καποιος τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Ναι ειναι αρκετα παλια. Λετε να παω να την αλλαξω σε καινουρια? Σε ενα Lenovo s850 που ειχα πριν,καποιες φορες λειτουργουσε κανονικα σε αυτο.τις αλλαζε τις κλησεις σε αναμονη αλλα πολλες φορες δεν με αφηνε ουτε σε αυτο. Λες να ειναι προβλημα της Sim?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...