Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα. Προέρχομαι από s3 mini και γενικά μου άφησε εξαιρετική εντύπωση (λογικό θα μου πείτε :P ) . Η κάμερά του είναι όντως εξαιρετική, από τις λίγες κάμερες κινητών που έχω δει που αποτυπώνει σωστά τα χρώματα (τα περισσότερα που έχω δει τα βγάζουν πολύ θερμά σε εσωτερικό χώρο, "κιτρινίζουν" δηλαδή). Επίσης κάνει απίστευτα γρήγορα auto focus, έπαθα πλάκα. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν η οθόνη επειδή η amoled μου άρεσε πολύ αλλά αυτή είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με του s3 mini. Τα χρώματα είναι φυσιολογικά και όχι υπερβολικά έντονα και η ανάλυση ότι πρέπει.

Για το 5Χ λες, σωστά (?). Μπορείς να μου πεις τι λειτουργίες έχει στο βίντεο και πως τα πάει ?
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την 16gb πήρα. Στο βίντεο απ'ότι είδα έχει μια λειτουργία αργής κίνησης (120fps) η οποία έχει ενδιαφέρον αλλά δεν νομίζω να την χρησιμοποιήσω και μια κανονική. Από ποιότητα είναι πολύ καλό το βίντεο. Βέβαια φαίνεται ότι λείπει ο σταθεροποιητής εικόνας αλλά με σταθερό χέρι σχετικά δεν υπάρχει θέμα. Νομίζω γίνεται να βάλεις σταθεροποίηση εικόνας μέσω λογισμικού, κάτι τέτοιο είχα δει στο xda.

Δημοσ.

είμαι και εγώ σε αναζήτηση κινητού γύρω στα 250 και προς αυτό που πήρες συγκλίνω σιγά σιγά... θα σε ρωτήσω αργότερα εμπειρίες! όπως και να 'χει καλοδούλευτο :)

Δημοσ.

Το G Flex 2 είναι αρκετά παλιό πλέον με μέτρια κάμερα.

Βασικά είμαι ανάμεσα σε μεταχειρισμένο LG G4, Nexus 5X και Moto X Play. Πάντως το 5Χ σαν μέση λύση φαίνεται καλό.

Η εφαρμογή της κάμερας, τι λειτουργίες έχει ?

manual focus και φωτεινότητα

Δημοσ.

manual focus και φωτεινότητα

Slomo όχι ? Επίσης camera app με manual controls υποστηρίζει ?

Από ποιότητα είναι πολύ καλό το βίντεο. Βέβαια φαίνεται ότι λείπει ο σταθεροποιητής εικόνας αλλά με σταθερό χέρι σχετικά δεν υπάρχει θέμα. Νομίζω γίνεται να βάλεις σταθεροποίηση εικόνας μέσω λογισμικού, κάτι τέτοιο είχα δει στο xda.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές σε μεγάλο βαθμό ή είναι κάτι το ανεκτό ?

Δημοσ.

Ειναι πασιφανες οπου το φως δεν ειναι αρκετο.

Δινει πλεονεκτημα 2stop σε αυτες τις περιπτωσεις.

Δημοσ.

Slomo όχι ? Επίσης camera app με manual controls υποστηρίζει ?

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές σε μεγάλο βαθμό ή είναι κάτι το ανεκτό ?

Για εμένα είναι απόλυτα ανεκτό (δεν τραβάω και πολύ βίντεο βέβαια). Για να καταλάβεις αν είναι κάτι το ανεκτό σε εσένα απλά τράβηξε βίντεο με ένα κινητό (τα περισσότερα δεν έχουν νομίζω) και παρατήρησε αν σε ενοχλεί το ότι κουνιέται η εικόνα. Αν τραβάς βίντεο εν κινήσει βέβαια ίσως είναι καλύτερα να πας σε κάποιο με οπτικό σταθεροποιητή.

Η ποιότητα των βίντεο πάντως είναι πολύ καλή και προσαρμόζεται γρήγορα στις διαφορετικές συνθήκες φωτισμού καθώς βιντεοσκοπώ (πχ από την οθόνη του υπολογιστή σε μια σκοτεινή γωνία του δωματίου).

Δημοσ.

Και εγω στην ιδια περιπτωση ειμαι και ενω ειχα σιγουρο το Nexus 5x μετα και την ανακοινωση για το νεο Moto G4 κανω υπομονη να δω αν αξιζει ή οχι.

Δημοσ.

Το G4 θα έχει φακό... Omnivision... Οπότε μην περιμένετε πολλά. Άσε που ο 617 δεν ενδείκνυται για συσκευή άνω των 200 ευρώ.

Δημοσ.

Το G4 θα έχει φακό... Omnivision... Οπότε μην περιμένετε πολλά. Άσε που ο 617 δεν ενδείκνυται για συσκευή άνω των 200 ευρώ.

budget κινητο ειναι με πολυ καλα σε γενικες γραμμες specs(ή 64gb εκδοση ερχεται με 4gb ram πχ)για κινητο day one κατω των 300ευρω λογικα και με σχεδον stock android και με οτι καλο μας εχει μαθει η εταιρια αυτη σε αναβαθμισεις.

Μην κολλαμε μονο στο αν εχει δυνατο επεξεργαστη ή οχι,αλλα τι δινει το κινητο σαν πακετο.

Γιατι και το nexus 5x που το προτεινουμε τωρα,οταν ειχε αρχικη τιμη στα 400+ευρω κανεις δεν το επαιρνε γιατι πολυ απλα δεν αξιζε τα λεφτα του day one για αυτα που προσφερε.

Δημοσ.

Και εγω στην ιδια περιπτωση ειμαι και ενω ειχα σιγουρο το Nexus 5x μετα και την ανακοινωση για το νεο Moto G4 κανω υπομονη να δω αν αξιζει ή οχι.

Προσωπικά θεωρώ το Moto X Play καλύτερο του Moto G4.

Δημοσ.

Αυτό το P8 όπου το ξαναβρώ σε εκθεσιακό θα το σπάσω με την φοβερή απόδοση του επεξεργαστή του... 2013. Διαφορετικά θα αρχίσω κι εγώ να προτείνω μεταχειρισμένα Note 3. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...