haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πηγαινε σε nexus 5x. Διαφορετικα περιμενεςι να βγει το καινουριο moto x style για να παρεις φθηνοτερα το τωρινο moto x style.(που ειναι εκτος budget σου τωρα, στα 370€) .
Makeran Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 το z2 εχει μετρια καμερα σε σχεση με τα κινητα του 2016, δευτερον το εχω και ειμαι με official android 6.0.1 αλλα δεν το προτεινω σε καμια περιπτωση να το παρει αυτη τη στιγμη καινουργιο αν και απο το moto x play ισως να ειναι καλυτερο. Οσο για το xiaomi ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελει κινεζικο. ΤΟ g flex 2 ισως να ειναι μια καλη επιλογη για τα χρηματα τουΜέτρια κάμερα???? Αν η Sony κάνει κάτι καλά, αυτό είναι η κάμερα. Όταν λέει ότι δε θέλει κινέζικο, εγώ δεν είμαι μέντιουμ για να καταλάβω αν εννοεί κινεζική μάρκα ή αγορά από Κίνα. Αν το πάρεις ετσι και το Moto X Play η Lenovo που είναι κινεζική το κατασκευάζει. Πάντως τα. Για το Z2 μπορεί όντως να πήρε την Android 6.0.1 , όμως πλέον ή σειρά Z είναι νεκρή. Και το G Flex 2 μπορεί να είναι καλή επιλογή, όμως δε βλέπω το λόγο να προτιμήσει αυτήν την κάμερα από αυτήν του Moto X 2nd gen. Πηγαινε σε nexus 5x.Και αυτό είναι αξιόλογη πρόταση.
SIP1995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 το z2 εχει μετρια καμερα σε σχεση με τα κινητα του 2016, δευτερον το εχω και ειμαι με official android 6.0.1 αλλα δεν το προτεινω σε καμια περιπτωση να το παρει αυτη τη στιγμη καινουργιο αν και απο το moto x play ισως να ειναι καλυτερο. Οσο για το xiaomi ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελει κινεζικο. ΤΟ g flex 2 ισως να ειναι μια καλη επιλογη για τα χρηματα του Το G Flex 2 είναι αρκετά παλιό πλέον με μέτρια κάμερα. Πηγαινε σε nexus 5x. Διαφορετικα περιμενεςι να βγει το καινουριο moto x style για να παρεις φθηνοτερα το τωρινο moto x style.(που ειναι εκτος budget σου τωρα, στα 370€) . Βασικά είμαι ανάμεσα σε μεταχειρισμένο LG G4, Nexus 5X και Moto X Play. Πάντως το 5Χ σαν μέση λύση φαίνεται καλό. πάρε το moto x play θα πάρει android n έχει βγει ανακοίνωσή φωτογραφίες από το style νομίζω έχουν ίδια κάμερα 21MP Η εφαρμογή της κάμερας, τι λειτουργίες έχει ?
big7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το nexus 5x είναι από τα καλύτερα κινητά στο θέμα της κάμερας. Έχει μεγαλύτερο εικονοστοιχείο και γι αυτό τα πηγαίνει πολύ καλά και στις νυχτερινές φωτογραφίες. Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με το lg g4 είναι ότι δεν έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις για τη κάμερα αλλά λένε ότι στο android n θα έχει (ήδη διάβασα ότι το preview έχει) αλλά οι αυτόματες ρυθμίσεις τα πάνε πολύ καλά. Επίσης άλλο ένα αρνητικό είναι ότι δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή (υποθέτω ότι το g4 έχει) αλλά αυτό σε επηρεάζει κυρίως στα βίντεο.
AlienTechGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το Nexus 5X είναι μια εξαιρετική επιλογή στα χρήματα του και η κάμερα που διαθετει είναι πολύ καλή και δεν έχει καμία σχέση με τις κάμερες των παλαιότερων Nexus που ήταν απλά αποδεκτές.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βάση των απαιτήσεων του TS και εγώ του προτείνω nexus 5X ή Moto X play. 2
SIP1995 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Βάση των απαιτήσεων του TS και εγώ του προτείνω nexus 5X ή Moto X play. Είδα τώρα λίγο review για τη κάμερα του Moto X Play και ομολογώ πως δε μου άρεσε καθόλου. Θα κοιτάξω προς το 5Χ ή κάνε used G4.
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Είδα τώρα λίγο review για τη κάμερα του Moto X Play και ομολογώ πως δε μου άρεσε καθόλου. Θα κοιτάξω προς το 5Χ ή κάνε used G4.Για 10-15 ευρώ, πήγαινε σε καινούριο G4.
SIP1995 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Για 10-15 ευρώ, πήγαινε σε καινούριο G4.Πάλι μου φαίνονται πολλά, ξέρω ότι είναι μικρή η διαφορά. Το 5Χ κάνει 240€ τώρα και παίζει να πέσει και άλλο.
chris_g92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέτρια κάμερα???? Αν η Sony κάνει κάτι καλά, αυτό είναι η κάμερα. Φιλε το εχω το κινητο και εχει πολυ μετρια καμερα στις νυχτερινες ληψεις. Μαλιστα σε σχεση με τα αλλα του 2014 απο το s5 εχει σιγουρα χειροτερη. Το μοτο x ειναι οντως καλο. Το p9 lite επισης παιζει να ειναι καλο. Θα μπορουσες επισης να κανει λιγη υπομονη ακομη και να δεις και τα moto g4 σε λιγο καιρο
SIP1995 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Φιλε το εχω το κινητο και εχει πολυ μετρια καμερα στις νυχτερινες ληψεις. Μαλιστα σε σχεση με τα αλλα του 2014 απο το s5 εχει σιγουρα χειροτερη. Το μοτο x ειναι οντως καλο. Το p9 lite επισης παιζει να ειναι καλο. Θα μπορουσες επισης να κανει λιγη υπομονη ακομη και να δεις και τα moto g4 σε λιγο καιρο Δε θέλω να πάρω κάτι με βάση πιθανοτήτων. Θέλω κάτι σίγουρο καλό και ωραίο και προπάντων φθηνό, για αυτό και κοιτούσα πιο πολύ στο Nexus 5X.
Makeran Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δε θέλω να πάρω κάτι με βάση πιθανοτήτων. Θέλω κάτι σίγουρο καλό και ωραίο και προπάντων φθηνό, για αυτό και κοιτούσα πιο πολύ στο Nexus 5X.Η κάμερά του σου αρέσει?
SIP1995 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Η κάμερά του σου αρέσει?Από reviews που έχω δει καλή μου φάνηκε, επίσης αν δε κάνω λάθος έχει την ίδια κάμερα με το 6P. 1
Belisarius Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ε νομίζω ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από την στιγμή που έχεις απορρίψει το G4.
big7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μου ήρθε σήμερα. Προέρχομαι από s3 mini και γενικά μου άφησε εξαιρετική εντύπωση (λογικό θα μου πείτε ) . Η κάμερά του είναι όντως εξαιρετική, από τις λίγες κάμερες κινητών που έχω δει που αποτυπώνει σωστά τα χρώματα (τα περισσότερα που έχω δει τα βγάζουν πολύ θερμά σε εσωτερικό χώρο, "κιτρινίζουν" δηλαδή). Επίσης κάνει απίστευτα γρήγορα auto focus, έπαθα πλάκα. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν η οθόνη επειδή η amoled μου άρεσε πολύ αλλά αυτή είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με του s3 mini. Τα χρώματα είναι φυσιολογικά και όχι υπερβολικά έντονα και η ανάλυση ότι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα