SIP1995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Επειδή ψιλοκουράστηκα με τα Windows 10 Mobile (να περιμένω), θέλω να βρω άξιο αντικαταστάτη του Lumia 930. Με λίγα λόγια, αυτά που ζητάω είναι τα εξής: Πολύ καλή κάμερα (φώτο-βίντεο) Να παίρνει android 6 (ακόμα και Ν) Να μη κολλάει Καλή οθόνη FM Radio (προαιρετικό) Από Ελλάδα (skroutz) Οθόνη 4.6-5.7
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια φάση σκέφτομαι σοβαρά το redmi note 3 pro από Κίνα...από Ελλάδα μου είχαν προτείνει το moto x 2nd gen τα παιδιά εδώ σε ένα αντίστοιχο θέμα. Σόρυ, διάβασα 200€ αντί για 280!
SIP1995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια φάση σκέφτομαι σοβαρά το redmi note 3 pro από Κίνα...από Ελλάδα μου είχαν προτείνει το moto x 2nd gen τα παιδιά εδώ σε ένα αντίστοιχο θέμα.Από Κίνα δε θέλω, επίσης το Moto X δε μου αρέσει λόγο κάμερας. 1
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εφόσον θες κάμερα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτό το τομέα σε αυτά τα λεφτά (294 ευρώ) από το G4. Παίρνεις βέβαια το ρίσκο με τα bootloops αλλά δεν θα βρεις καλύτερη κάμερα σε android. Θεωρητικά το μειονέκτημα της συσκευής είναι η μετριότατη αυτονομια αλλά αφού προερχεσαι από το 930 δεν θα σου κακοφανεί. Κατά τ' άλλα καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει, ακόμα και το ραδιόφωνο.
SIP1995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εφόσον θες κάμερα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτό το τομέα σε αυτά τα λεφτά (294 ευρώ) από το G4. Παίρνεις βέβαια το ρίσκο με τα bootloops αλλά δεν θα βρεις καλύτερη κάμερα σε android. Θεωρητικά το μειονέκτημα της συσκευής είναι η μετριότατη αυτονομια αλλά αφού προερχεσαι από το 930 δεν θα σου κακοφανεί. Κατά τ' άλλα καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει, ακόμα και το ραδιόφωνο. Μου φαίνεται ακριβό είναι η αλήθεια. Βασικά ψάχνω όσο πιο φθηνό γίνεται.
newsformobiles Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το ξέρω ότι η πρότασή μου είναι περισσότερο από τα 280€ που λες, αλλά βάση με αυτά που λένε πρέπει να έχει την καλύτερη κάμερα απ' όλα τα android κινητά, με τα χαρακτηριστικά που έχει: Xiaomi Mi5
SIP1995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το ξέρω ότι η πρότασή μου είναι περισσότερο από τα 280€ που λες, αλλά βάση με αυτά που λένε πρέπει να έχει την καλύτερη κάμερα απ' όλα τα android κινητά, με τα χαρακτηριστικά που έχει: Xiaomi Mi5 Δε θέλω κινέζικο.
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μου φαίνεται ακριβό είναι η αλήθεια. Βασικά ψάχνω όσο πιο φθηνό γίνεται. Εγώ σου λέω ότι θα απογοητευτείς από κάμερα γιατί το G4 είχε την καλύτερη κάμερα σε android για το 2015. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή στα χρήματα που κοιτάζεις είναι υποδεέστερη. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ με πολύ καλή απόδοση στη κάμερα και φθηνότερο είναι το Nexus 5x το οποίο όμως δεν παίρνει micro sd και δεν έχει ραδιόφωνο. Μην περιμένεις να βρεις προσφορές ανάλογες του 930 που είχε πέσει και στα 200 ευρώ επειδή δεν το αγόραζε κανένας λόγω λειτουργικού. Για μένα δες στο youtube την απόδοση της κάμερας των συσκευών που βρίσκονται μέσα στο budget σου αλλά Από τώρα σου λέω να κοιτάξεις τις δύο συσκευές που αναφέρω. Μπορεί να σου φανούν υποδεέστερες από την κάμερα του 930 (για το οποίο δεν έχω εικόνα αφού στο τοπικ φωτογραφιών από τα Lumia στο myphone μόλις 3 σελιδες έχουν βγάλει οι wp users που υποτίθεται έχουν φοβερές κάμερες) αλλά συνολικά θα αγοράσεις μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συσκευή αν την εκμεταλλευτείς.
Makeran Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εσύ δεν είχες G3? Εγώ θα σου προτείνω αυτό, αυτό, αυτό και αυτό. Και από αυτά κυρίως το Moto X Play, που καλύπτει το θέμα τις κάμερας με το Moto X 2nd gen. Το Z2 δε θα πάρει Android 6, αλλά αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, είναι πολύ καλή. Το Mi4c και το Redmi Note 2, αν εννοείς ότι δε θέλεις να αγοράσεις από Κίνα, είναι επίσης καλές επιλογές, αν και εγώ αν αγόραζα από Ελλάδα δε θα τα προτιμούσα γιατί νιώθω κορόιδο να τα αγοράζω με τέτοιες τιμές.
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σε καμία περίπτωση δεν θα τον καλύψουν τα παραπάνω κινητά από θέμα κάμερας. Ούτε το Z2 έχει τόσο καλή κάμερα λόγω του γνωστού software της Sony.
SIP1995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ σου λέω ότι θα απογοητευτείς από κάμερα γιατί το G4 είχε την καλύτερη κάμερα σε android για το 2015. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή στα χρήματα που κοιτάζεις είναι υποδεέστερη. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ με πολύ καλή απόδοση στη κάμερα και φθηνότερο είναι το Nexus 5x το οποίο όμως δεν παίρνει micro sd και δεν έχει ραδιόφωνο. Μην περιμένεις να βρεις προσφορές ανάλογες του 930 που είχε πέσει και στα 200 ευρώ επειδή δεν το αγόραζε κανένας λόγω λειτουργικού. Για μένα δες στο youtube την απόδοση της κάμερας των συσκευών που βρίσκονται μέσα στο budget σου αλλά Από τώρα σου λέω να κοιτάξεις τις δύο συσκευές που αναφέρω. Μπορεί να σου φανούν υποδεέστερες από την κάμερα του 930 (για το οποίο δεν έχω εικόνα αφού στο τοπικ φωτογραφιών από τα Lumia στο myphone μόλις 3 σελιδες έχουν βγάλει οι wp users που υποτίθεται έχουν φοβερές κάμερες) αλλά συνολικά θα αγοράσεις μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συσκευή αν την εκμεταλλευτείς. Η αλήθεια είναι αν θα πάρω το G4 θα εινα μεταχειρισμένο, καθώς τα 290 ε ι να πολλά για μένα. Το 5Χ το έχω δει, μου φαίνεται καλό σε φυσιολογικές διαστάσεις με μεγάλο + τα updates από τη Google, αλλά θέλω να δω πρώτα από κάμερα πως τα πάει. Εσύ δεν είχες G3? Εγώ θα σου προτείνω αυτό, αυτό, αυτό και αυτό. Και από αυτά κυρίως το Moto X Play, που καλύπτει το θέμα τις κάμερας με το Moto X 2nd gen. Το Z2 δε θα πάρει Android 6, αλλά αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, είναι πολύ καλή. Το Mi4c και το Redmi Note 2, αν εννοείς ότι δε θέλεις να αγοράσεις από Κίνα, είναι επίσης καλές επιλογές, αν και εγώ αν αγόραζα από Ελλάδα δε θα τα προτιμούσα γιατί νιώθω κορόιδο να τα αγοράζω με τέτοιες τιμές. Ναι το είχα το G3 αλλά το πούλησα για δε μου άρεσε η κάμερα του. Πάντως από αυτά που πρότεινες, μόνο το Moto X Play είναι η αλήθεια μου άρεσε. Θα έλεγα να περιμένεις το Moto G4. Δε ξέρω, σαν εμφάνιση κιόλας δε μου αρέσει καθόλου, προτιμώ να πάρω το 5Χ πάρα το Moto G4.
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 To Μoto G4 θα έχει απλώς αξιοπρεπή κάμερα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιλογή για σένα. Το 5x απ όσο έχω δει βγάζει εξαιρετικά αποτελέσματα τουλάχιστον σε ημερήσιες που έχω δει, πολύ καλή απόδοση χρωμάτων κτλ. Το πλεονέκτημα που έχει το G4 είναι ότι η Lg έχει πετύχει με εξαιρετικό software να εκμεταλλευτεί την κάμερα της και για βραδινές. Δεν έχω βέβαια σύγκριση με το 930 όπως έγραψα παραπάνω. To Μoto X Play διακρίνεται για την μπαταρία του (και τον υποδεέστερο επεξεργαστή), όχι για την κάμερα του. Site: Με εξαίρεση την πρώτη φώτο που έχει χάσει τελείως το focus το Nexus 5x, το θεωρώ (πολύ) καλύτερο από το X Play. Απλώς κλείσε τον ήχο να μην ακούς τον τύπο που μιλάει. Η μπροστινή κάμερα μάλιστα του X Play καίει εντελώς τα χρώματα. Βέβαια αν μπορέσεις να βρεις μεταχειρισμένο G4 σε καλή κατάσταση ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ (προσεχε μην έχουν κάνει τπτ με root/bootloader κτλ) θα είσαι κομπλέ.
chris_g92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εσύ δεν είχες G3? Εγώ θα σου προτείνω αυτό, αυτό, αυτό και αυτό. Και από αυτά κυρίως το Moto X Play, που καλύπτει το θέμα τις κάμερας με το Moto X 2nd gen. Το Z2 δε θα πάρει Android 6, αλλά αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, είναι πολύ καλή. Το Mi4c και το Redmi Note 2, αν εννοείς ότι δε θέλεις να αγοράσεις από Κίνα, είναι επίσης καλές επιλογές, αν και εγώ αν αγόραζα από Ελλάδα δε θα τα προτιμούσα γιατί νιώθω κορόιδο να τα αγοράζω με τέτοιες τιμές. το z2 εχει μετρια καμερα σε σχεση με τα κινητα του 2016, δευτερον το εχω και ειμαι με official android 6.0.1 αλλα δεν το προτεινω σε καμια περιπτωση να το παρει αυτη τη στιγμη καινουργιο αν και απο το moto x play ισως να ειναι καλυτερο. Οσο για το xiaomi ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελει κινεζικο. ΤΟ g flex 2 ισως να ειναι μια καλη επιλογη για τα χρηματα του 1
ziaba Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 πάρε το moto x play θα πάρει android n έχει βγει ανακοίνωσή φωτογραφίες από το style νομίζω έχουν ίδια κάμερα 21MP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα