10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ψάχνω και εγώ 2 box (για 2 πρώην μου) με υποστήριξη fullhd,το ένα θα συνδεθεί ενσύρματα ενώ το άλλο απαραιτήτως ασύρματα. Θα χρησιμοποιηθούν για fb,yt και γενικά browsing, καθώς και streaming από site με ελληνικούς υπότιτλους,και φυσικά kodi. Mirroring όχι,αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εξιοπρεπώς,δε θα με χάλαγε και για τα δύο κουτιά. Έχω δουλέψει mxIII με 1gb ram,και ήταν μια χαρά,δε ξέρω αν χρειάζεται να ανέβω σε χρήματα για 2gb ram. Υπάρχει κάποια ουσιώδης διαφορά ανάμεσα σε android 4.4 και 5.1 για αυτό που χρειάζομαι; Η δουλεια μου γίνεται και με s805,τα s812 παίζουν στο 50αρικο και δεν θέλω να δώσω τόσα. Να προτιμήσω s905 αν και δε μου χρειαζεται και δε θα μου χρειαστεί το h265; Να καταλήξω σε αυτό για το ενσύρματο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html και να μην κοιτάξω να γλυτώσω 10+ ευρώ από κάποιο σαν και αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_354503.html Όχι πως τα 10 ευρώ είναι αποτρεπτικά,αλλά αφού δε θα παίξει 4κ,δε τα δικαιολογώ για την παραπάνω ραμ. Για το ασύρματο,δεν έχω καταλήξει σε κάποια ακόμη. Επίσης,καλό θα ήταν να μπορεί να περαστεί κάποια custom rom και να υπάρχει υποστήριξη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ.επειδή και οι δύο έχουν android tablet,μήπως θα ήταν φθηνότερο να αγοραστεί ένα καλό chromecast; Έχετε κάποιον υπ'όψιν; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από 10010010 00101110 10010001
yimmiyimmi Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Κοίτα για browsing κλπ 2gb ram συστεινω και επειδή το kit kat ψιλοεχει ξεπεραστεί θα σου πρότεινα lollipop box ,αν θες chromecast αξίζει γενικά εγώ έχω δουλέψει το πρώτο και πήγαινε πολύ καλά ,απλά κοίτα γιατί εγώ το δουλεψα με nexus συσκευές και έχω ακούσει κάτι προβλήματα με άλλες συσκευές που δε ξέρω βέβαια αν ισχύουν,παντως για kodi μέχρι και 512 ram φτάνει και συνήθως πρόσεξε γιατί σου λένε 1080 p 30fps αλλά και με 720 είσαι μία χαρά βασικά εκεί το έχω εγώ το box και δουλεύει τέλεια
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οκ,σε ευχαριστώ για την συμβολή σου. Θα ψάξω και τα chromecast περισσότερο,αν και παραμένει βασική επιλογή,ακόμα,το box.
gadgetlove Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Όντας εντελώς άσχετος θέλω τα φώτα σας. Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα android tv box. Θέλω να το συνδέσω με μια οθόνη υπολογιστή που μου έχει ξεμείνει. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό? Επίσης θα μπορώ να βλέπω τηλεόραση (ελληνικά καναλια)? Ευχαριστώ.
letom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είναι εφικτό εφόσον η οθόνη έχει θύρα hdmi για να το συνδέσεις. Κανάλια ελληνικά θα βλέπεις από το Kodi μέσω του AliveGR addon.
gadgetlove Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το kodi στην ουσία είναι το λογισμικό του και το alive μια εφαρμογή να φανταστώ?
letom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το kodi είναι εφαρμογή και το AliveGR είναι πρόσθετο (addon) της εφαρμογής αυτής. Φυσικά υπάρχουν πρόσθετα για ό,τι θες. Δες εδώ μια παρουσίαση του AliveGR (από το 1:10 και μετά): https://www.youtube.com/watch?v=hrrl1hbxrXw
gadgetlove Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Όντας εντελώς άσχετος θέλω τα φώτα σας. Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα android tv box. Θέλω να το συνδέσω με μια οθόνη υπολογιστή που μου έχει ξεμείνει. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό? Επίσης θα μπορώ να βλέπω τηλεόραση (ελληνικά καναλια)? Ευχαριστώ.Η οθονη του pc εχει ηχειακια η τουλαχιστων υποδοχη για ακουστικα?Γιατι διαφορετικα πως θα εχεις ηχο? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από @topos
gadgetlove Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Η οθονη του pc εχει ηχειακια η τουλαχιστων υποδοχη για ακουστικα? Γιατι διαφορετικα πως θα εχεις ηχο? παρήγγειλα android tv box με έξοδο hdmi και av. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω πως θα έχω ήχο.
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Να κάνω μία ερωτησούλα σχετικά με Android Box.... Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο με Android Box.... υπάρχει η δυνατότητα ασφαλής κατάργησης γιατί άμα τον συνδέσω στη tv και την κλείσω, κλείνει και αυτός αυτόματα.... Με ενδιαφέρει καθώς θέλω να καταργήσω τα usb sticks και να τα έχω όλα σε ένα δίσκο... Η λογική λέει ΝΑΙ καθώς είναι Android.... όπως τα κινητά... απλά θέλω μία επιβεβαίωση από κάποιον που όντως το κάνει... Ευχαριστώ...
kostasbm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 εχω εξωτ σκληρο συνδεμενο στη usb του tvbox και οταν αναβω το box παιρνει και ο δισκος το σβηνω σβηνει δεν επηρεαζει την tv και δεν εχει χρειαστει να κανω ασφαλη καταργηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα