Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει θέμα με το λάπτοπ (lenovo g40-30) και ξαφνικά λέει ότι δεν υπάρχουν drivers για τις θύρες, οπότε δεν μπορώ να βάλω τίποτα.

Σε άλλα φόρουμ που είδα είχαν για άλλα pc διάφορες λύσεις που δεν λειτουργούν.

Στην μάικροσοφτ πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε win 10, και το έλυσαν γυρνώντας το σε 7 αλλά σιντι δεν εχω και usb δεν μπορω να βαλω (duh)

Κατέβασα πρόγραμμα για update στους οδηγούς συσκευών, τίποτα. Τι γίνεται από εδώ και πέρα;

13236168_10156955037340444_502789916_n_p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα αυτο το λαπτοπ εχει ΠΟΛΛΑ θεματα με τα w10 εχει περασει απ τα χερια μου (με update σε w10 απο w8) και εντοπισα πολλα θεματα.

Τωρα λογικα καπου στις ρυθμησεις θα εχει επιλογη για επαναφορα στα w8 πηγαινε εκει και δες τι λεει.Μετα δωσε μας ενα screenshot.

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ.

Γενικα αυτο το λαπτοπ εχει ΠΟΛΛΑ θεματα με τα w10 εχει περασει απ τα χερια μου (με update σε w10 απο w7) και εντοπισα πολλα θεματα.

Τωρα λογικα καπου στις ρυθμησεις θα εχει επιλογη για επαναφορα στα w7 πηγαινε εκει και δες τι λεει.Μετα δωσε μας εωα screenshot.

απο την μανα του το πηρα με win 8. πως θα το γυρισω σε 7αρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γράφει μόνο για backup γράφει και για restore. Αν δεν μπορείς μέσα από τα win τότε το κάνεις κατά την εκκίνηση του λάπτοπ πατώντας κάποιο F key. Αν googlαρεις λίγο το μοντέλο σου κάτι θα βρεις πως κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Στο recovery βγαλε ενα screenshot γιατι δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω εκει ειναι αυτο που θελεις,

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω το Reset this PC.Περιμενε να απαντισουν ομως και αλλοι γιατι δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Οχι αφου λεει οτι τα εκανε update απο 8αρια.

Δεν λέει κάτι τέτοιο. Λέει ότι έχει κανει αναβάθμιση. Και λέγοντας αναβάθμιση πολλοί εννοούν και το clean install.

Δημοσ.

Δεν λέει κάτι τέτοιο. Λέει ότι έχει κανει αναβάθμιση. Και λέγοντας αναβάθμιση πολλοί εννοούν και το clean install.

Καλα.εχεις δικιο.Ακυρο αυτο που ειπα πανω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει περάσει ο ένας μήνας, οπότε διαγράφτηκε ο φάκελος windows.old. Στο site της lenovo υπάρχουν drivers για τα 10ρια, κατέβασε τον οδηγό για το chipset (intel chipset driver), εγκατεστησέ το και πιθανόν να λυθεί το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...