Προς το περιεχόμενο

VDSL + Wireless Repeater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Εχω ενα θεματακι με την νεα συνδεση μου. Πριν 5 μηνες ειχε γινει αναβθμιση του ιντερνετ απο ADSL σε VDSL. Μαζι με την συνδεση μας ηρθε και το router Technicolor TG788vn V2. Επειδη ειχα ενα netgear N600 router ωστε να καλυπτω σε εμβελεια και τους 2 οροφους του σπιτιου δεν το αλλαξα και εμεινα στο netgear.

Ως συνηθως τα προβληματα δεν αργησαν να ερθουν με αιτιολογια απο την Forthnet οτι το router μου για καποιο λογο βραχυκυκλωνε το δικτυο. Μετα απο 5 προβληματα σε 2 μερες αποφασισα να αλλαξω στο router της forthnet. Τωρα το προβλημα που εχω ειναι οτι η εμβελεια του δεν καλυπτει και τους δυο οροφους του σπιτιου.

Για να λυσω αυτο το προβλημα ξεκινησα να προσπαθω να σεταρω το router της forthnet σαν modem και το router της netgear σαν repeater. Ολα φαινονται να ειναι σωστα μεχρι το σημειο που δεν βρισκω την επιλογη "enable wireless repeating function" και συγκεκριμενα "wireless base station" στο technicolor router.

Εχετε καποια ιδεα που μπορω να το βρω η αν υπαρχει καποιος ποιο ευκολος τροπος να να κανω wi-fi repeater το netgear n600 router?

Δημοσ.

Το ρούτερ αυτό που έχεις κάνει για vdsl ταχύτητες? ,επίσης γιατί δεν κάνεις το δικό σου ρούτερ ως Brigde και να πάρεις με Ethernet σύνδεση στο wan στο ρούτερ σου και να δώσει Wi-Fi? Η άμα δεν υπάρχει θύρα wan βάλε το καλώδιο στο Lan 1 !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...