GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγκατέστησα το EVGA g2 750w στο πρώτο pc μιας και το xigmatek κάνει αρκετό θόρυβο. Το βάζω, ανοίγω το pic και όλα καλά, μετά από μια ώρα gaming μυρίζω ζεσταμένο ηλεκτρονικό (όχι Καμμένο), πιάνω το τροφοδοτικό από πίσω και είναι ζεστό, βλέπω αν έχει ανοίξει ο ανεμιστήρας και δεν είχε ξεκινήσει (echo mod:on). Απενεργοποιώ το echo mod και ξεκινάει ο ανεμιστήρας, το πιάνω μετά από 10 λεπτά και έχει κρυώσει. Να ανυσηχησω που δεν ξεκίνησε ο ανεμιστήρας ενώ ήταν ζεστό;
nikos1982 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 μπορει η θερμοκρασια που ειχε φτασει να μην ηταν αυτη για να παρει μπροστα στο mode που το ειχες.διαβασε τι λεει το μανιουαλ.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μπορει οντως. Θα το παρακολουθω ομως καλου κακου! Σε ευχαριστω
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μπορει οντως. Θα το παρακολουθω ομως καλου κακου! Σε ευχαριστω Όχι μπορεί. Έτσι είναι. Για το καμμένο εσύ γνωρίζεις από που προέρχεται.
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν και δεν γνωριζω συγκεκριμενα αυτες τις λειτουργιες τροφοδοτικων οπως το echo mode πρεπει να προοριζονται κυριως για απλη χρηση υπολογιστη(απο πλευρας φορτου σε πεξεργαστη και καρτα γραφικων). Στα παιχνιδια που λειτουργει περισσοτερο και ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων,ειδικα αν εχεις κανει Oc ισως να ξεπερασες το οριο που προοριζεται το echo mode on(κοινως να χρειαστει να λειτουργησει ο ανεμιστηρας)και γιαυτο να εγινε οτι εγινε. Δες και εδω τι λενε πανω σε αυτο πχ http://forums.evga.com/EVGA-G2-750W-FanEco-Mode-m2189447.aspx
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μάλλον δεν έφτασε θερμοκρασία. Θα το ζορίζω κάποια στιγμή να τσεκάρω αν λειτουργεί το feature. Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!
denis_kos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως με το σύστημα της υπογραφής με το ίδιο τροφοδοτικό στο eco mode σε ότι stress test έχω κάνει και ότι παιχνίδι έχω παίξει δεν έχει ενεργοποιηθεί ούτε μια φορά ο ανεμιστήρας.. Βεβαια καμμένο δεν έχω μυρίσει ποτέ..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ουτε εγω μυρισα ποτε καμμενο, απλα ειπα οτι μαλλον απο την καινουργιλα μυρισε ζεστο. Ναι μυρισε ΖΕΣΤΟ ηλεκτρονικο. Μια χαρα δουλευει και ο ανεμιστηρας του παντα κλειστος ακομα και με τοσο ενεργοβορο συστημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα