Προς το περιεχόμενο

Mayhems Support - Aψογοι

Inuyasha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ανοιγω το παρων θεμα για το support της Mayhems , οσοι δεν γνωριζουν ειναι κατασκευαστης ετοιμων υγρων υδροψυξης

Πριν κανα 3μηνο αγορασα απο eshop 2 L mayhems Blood red

το κυκλωμα της υδροψυξης το εστησα πριν κανα 2μηνο , αποφασισα να κανω μια αλλαγη πριν 10 μερες σοτ κυκλωμα οποτε το καθαρισα κιολας , ειδα οτι το block του επεξεργαστη (EK Supremacy Evo plexi+nickel) ειχε γεμισει βρομια καθως και η κατω επιφανεια με τα micro fin ειχε τουλαχιστον μια στρωση 1mm κοκκινης βρομιας , το καπακι του πλεξι απο διαφανο ειχε γινει κοκκινο , και τα 2 ευτηχως καθαρισαν αν και τα κοματια plexi τα εσωτερικα (Insert pin Οπως τα αναφερει η EK εχουν βαψει για τα καλα καθαρισαν στο 50% )

στα ψυγεια ακομα δεν ξερω τι παιζει τωρα θα τα καθαρισω ,οι σωληνες απο την αλλη (Primochill primoflex Advance LTR 10/13mm Clear) εβαψαν μεχρι εκει που δεν περνει δεν καθαριζουν με τιποτα

Ξεχασα να αναφερω επειδη αρκετα κομματια τα πηρα μεγαχειρισμενα ειχα καθαρισει το κυκλωμα με το κιτ της ιδιας εταιριας Mayhems Blitz pro

Σαββατο βραδυ ανοιγω ticket στο support τους , εξηγω αναλυτικα το προβλημα και εστειλα μονο φωτογραφιες απο τους σωληνες τα υπολοιπα λογο βιασυνης ξεχασα να τα φωτογραφισω

μου στελνει την επομενη μερα οτι οντως δεν ειναι λογικο να εχω ποτισει ο σωληνας τοσο πολυ σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα , και με ρωτησε μονο αν εχω κρατησει τα μπουκαλια απο το υγρο για να τους δωσω κατι ημερομηνιες που εχουν επανω (Sell by , Use by) τα εστειλα και μου εξηγησε οτι τα ηθελα για να δει παρτιδα παραγωγης η μηπως ηταν καποια πολυ παλια παρτιδα που ειχε ξεμεινει στοκ σε καποιο καταστημα , μολις ειδες της ημερομηνιες μου ειπε να διαλεξω υγρα (οτιδηποτε θελω απο την σελιδα τους) και να του δωσω στοιχεια να μου τα στειλει , επεισης μου ειπε οτι στην συσκευασια θα βαλει και 3 μετρα σωληνα καθως και ενα Kit mayhems Blitz pro

Mετα απο συζητηση τι μου προτεινει για να αποφυγω συμβαντα σαν τα παραπανω μου προτεινε να παρω το Mayhems XT-1 clear 250ml 2 litra mayhems ultra pure water και συνφωνησα με αυτο ,

Σημερα μετα απο περιπου 1 βδομαδα (μου τα εστειλε την προηγουμενη παρασκευη) παρελαβα στο πακετο ειχε

1) mayhems Blitz pro

2) Mayhems XT-1 clear consetrated 250ml

3) Mayhems Ultra pure water 2L

4) και 4 dye (red/Deep blue/ UV Green/Yellow)

5) 3μετρα σωληνα απο το καταστημα τους 10/13

Eμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο την αποψη οτι δεν μου εβγαλε την παναγια οπως η EK παλιοτερα σε ιδιο συμβαν , δεν ζητησαν καν αποδειξη αγορας και προπαντως δεν εριξε το μπαλακι της ευθηνης σε εμενα  , αντιθετα μου ζητησε αν εχω δειγμα απο το υγρο , και μερικα κομματια σωληνα για να βρουμε απο που ηταν το προβλημα και αν ηταν της παρτιδας η επαιξε ρολο καποιος αλλος παραγοντας

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συγκεκριμένη μάρκα προκαλεί διάβρωση ρε ρακόρ disconnect της koolance. Εγώ χρησιμοποιώ koolance υγρό,κοίταξα μήπως έχω και εγώ καμία διάβρωση στα ρακόρ disconnect της koolance μετά από έναν χρόνο,αλλά δεν είχα το παραμικρό.

• Moderators

Η συγκεκριμένη μάρκα προκαλεί διάβρωση ρε ρακόρ disconnect της koolance. Εγώ χρησιμοποιώ koolance υγρό,κοίταξα μήπως έχω και εγώ καμία διάβρωση στα ρακόρ disconnect της koolance μετά από έναν χρόνο,αλλά δεν είχα το παραμικρό.

Εγω παρολο που εχω 2 ζευγαρια koolance QD4 στο κυκλωμα δεν ειδα κανενα προβλημα εδω και κανα χρονο(6 μηνες mayhems x1 blue , και 6 μηνες pastel blue berry)

Mηπως ειχες θεμα με διαφορετικα μεταλα στο κυκλωμα ?

Τα ιδια και εγω, ειχα παραγγειλει 3 λιτρα κοκκινο παστελ και μου στειλαν 3 λιτρα ασπρο παστελ. Με συνοπτικες διαδικασιες μου εστειλαν και 3 κοκκινα χωρις καμια χρεωση και κρατισα και τα 3 ασπρα + ενα σακουλακι Haribo δωρο για την ταλαιπωρια.

• Like 1

• Moderators

Το υγρο μονο του δυσκολο να προκαλεσει θεμα , το πιο πιθανο ειανι να επαιζε χαλκος και αλουμινιο μεσα στο κυκλωμα

τα ετοιμα υγρα απο μονα τους δεν προκαλουν διαβρωση σε κατι

• Like 1

Μάλλον, δεν ξέρω, πάντως και στο μπουκάλι μέσα φαίνεται παράξενο.

Αργότερα άρχισε και η triton να χάνει υγρό και το παράτησα το άθλημα. Γύρισα στον αέρα. Σορρυ για το off topic.

• Like 1

Εγω παρολο που εχω 2 ζευγαρια koolance QD4 στο κυκλωμα δεν ειδα κανενα προβλημα εδω και κανα χρονο(6 μηνες mayhems x1 blue , και 6 μηνες pastel blue berry)

Mηπως ειχες θεμα με διαφορετικα μεταλα στο κυκλωμα ?

Δεν είχα εγώ. Άτομα σε ξένα forum είχαν με το το υγρό αυτό. Εγώ δεν είχα με το koolance υγρό.

Όλα ήταν άψογα. Μου είχε φύγει ένα άγχος :P Εγώ φοράω tygon σωλήνες.

Το υγρο μονο του δυσκολο να προκαλεσει θεμα , το πιο πιθανο ειανι να επαιζε χαλκος και αλουμινιο μεσα στο κυκλωμα

τα ετοιμα υγρα απο μονα τους δεν προκαλουν διαβρωση σε κατι

Πουλάνε block και ψυγεία από αλουμίνιο? Ποια είναι αυτά?

• Moderators

Δεν είχα εγώ. Άτομα σε ξένα forum είχαν με το το υγρό αυτό. Εγώ δεν είχα με το koolance υγρό.

Όλα ήταν άψογα. Μου είχε φύγει ένα άγχος :P Εγώ φοράω tygon σωλήνες.

Πουλάνε block και ψυγεία από αλουμίνιο? Ποια είναι αυτά?

Παλιοτερα koolance ψυγεια ειναι μονο αλουμινιο αρκετοι εξυπνοι εδω μεσα τα πουλανε για χρυσο αν καποιος δεν γνωριζει την παταει ευκολα

Ναι σε αρκετα υγρα τους αναφερουν και κυριως στα XT-1 οτι δεν κανουν για χρηση με primochill advance LTR

Οσο για το ocean blue βγαζει αρκετο πρασινο μιας και στην ουσια ειναι μιξη μπλε με πρασινο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...