Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Άρα είσαι με το στοκ, κοινώς είσαι με 1.32v ; Σε σύστημα φίλου με 8320 και 990xa ud3, στα 4 ghz τον έχει με στοκ ρεύμα και το στοκ ρεύμα με κλειστό εννοείται turbo του ήταν 1.32v αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Άρα είσαι με το στοκ, κοινώς είσαι με 1.32v ; Σε σύστημα φίλου με 8320 και 990xa ud3, στα 4 ghz τον έχει με στοκ ρεύμα και το στοκ ρεύμα με κλειστό εννοείται turbo του ήταν 1.32v αν θυμάμαι καλά. Όχι φτάνει μέχρι και 1,456 Volt, έτσι είναι default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Όχι φτάνει μέχρι και 1,456 Volt, έτσι είναι default. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αλήθεια, δεν έχω πειράξει τίποτα! Στο CPU-Z λέει "Core Voltage 1.456V". Τόσο φτάνει όταν αγγίζει τα 4 Ghz. Idle είναι 0.976V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Έχεις αφήσει την τάση στο auto και η m/b πρήζει το ρεύμα παντού... Κάνε ένα reboot με όλα auto. Δες τι τάση δίνει στο cpu και στο cpu/nb. Κάνε ξανά reboot και βάλε το multiplier στην επιθημητή τιμή και στα πεδία των cpu και cpu/nb τις τιμές που είχαν στα auto (λογικά 1,32 και 0,97 αντίστοιχα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Έχεις αφήσει την τάση στο auto και η m/b πρήζει το ρεύμα παντού... Κάνε ένα reboot με όλα auto. Δες τι τάση δίνει στο cpu και στο cpu/nb. Κάνε ξανά reboot και βάλε το multiplier στην επιθημητή τιμή και στα πεδία των cpu και cpu/nb τις τιμές που είχαν στα auto (λογικά 1,32 και 0,97 αντίστοιχα) Οκ, ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αλήθεια, δεν έχω πειράξει τίποτα! Στο CPU-Z λέει "Core Voltage 1.456V". Τόσο φτάνει όταν αγγίζει τα 4 Ghz. Idle είναι 0.976V. Αποκλειεται στο auto να δινει τοσο ρευμα.Μηπως δεν εχεις κλεισει το turbo core?Στο λεω διοτι εκανα ενα clear cmos στο δικο μου συστημα και εκλεισα turbo,εβαλα multi στο 22 και αφησα ρευμα και ολα τα υπολοιπα auto.Τρεχοντας prime δινει 1.272.Βεβαια αλλη μητρικη εσυ αλλα τοσο διαφορα?Παντως αν δεν διαβασεις και κατανοησεις τι κανει καθε ρυθμιση και που θες να φτασεις,ακρη δεν θα βγαλεις και τσαμπα θα ταλαιπωρεις το συστημα.1.456ν για τα 4.0Ghz?Θα την σκασεις την μητρικη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ok παιδιά θα κάνω τις ρυθμίσεις που είπατε. Αποκλειεται στο auto να δινει τοσο ρευμα.Μηπως δεν εχεις κλεισει το turbo core?Στο λεω διοτι εκανα ενα clear cmos στο δικο μου συστημα και εκλεισα turbo,εβαλα multi στο 22 και αφησα ρευμα και ολα τα υπολοιπα auto.Τρεχοντας prime δινει 1.272.Βεβαια αλλη μητρικη εσυ αλλα τοσο διαφορα?Παντως αν δεν διαβασεις και κατανοησεις τι κανει καθε ρυθμιση και που θες να φτασεις,ακρη δεν θα βγαλεις και τσαμπα θα ταλαιπωρεις το συστημα.1.456ν για τα 4.0Ghz?Θα την σκασεις την μητρικη. Τώρα το είδα δεν είχα κλείσει το Turbo Core. Edit:Τον πήγα στα 4,2 Ghz με όλα τα άλλα auto και κλειστό το Core Performance Boost. Στο CPU-Z όταν κάνω stress test μου λέει οτι φτάνει στα 4,2 με 1,424V. Καλά είναι ή να το μειώσω κι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δοκίμασε 1.3v για τα 4.2, το 1.424 είναι o v e r k i l l για τα 4.2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλά έκανες κι έκλεισες το turbo, συμπληρωματικά κάνε κι αυτό που σου γράφω παραπάνω κι ελπίζω να μην δεις μπλε οθόνες στα 4,2. Να ξέρεις ότι με οτιδήποτε πάνω από 1,35cpu και 1,1cpu/nb παίζεις με την τύχη σου με αυτό το m/b. Βγάλε τα ρεύματα από το autο άμεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Οι ρυθμίσεις στο BIOS. Πρέπει να αλλάξω κάτι ή είμαι οκ; Το CPU-Z πάντως λέει οτι φτάνει ο CPU μέχρι και 1.392 V... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 κοψε ρευμα! μεχρι να σου δειχνει 1.3 κατα την γνωμη μου μην πας πανω απο 1.3! αν δεν εισαι σταθερος να κατεβασεις λιγο 4.1, 4.0! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα