_Theo_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γειά σας! Θέλω να κάνω OC τον FX-8320 μου, και να τον φτάσω όσον το δυνατόν ψηλότερα ΧΩΡΙΣ να αυξήσω το ρεύμα. Μπορεί κάποιος να μου πεί τα βήματα να το κάνω αυτό; Το σύστημα είναι της υπογραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καταρχάς, για όποια απορία υπάρχει αυτό εδώ το thread ,: http://www.insomnia.gr/topic/608410-%CE%BFverclocking-fx-8320/ μέσα λίγο-πολύ έχει "σεμινάρια" , συμβουλές οπότε οφείλεις να του ρίξεις μια ματιά. Έπειτα, ο κανόνας στο oc είναι μελετάω->μαθαίνω->κολλάω/δεν κατανοώ κάτι->ρωτάω για το σημείο που κόλλησα. Το να ζητάει κάποιος βοήθεια για χιλιοειπωμένα πράγματα εδώ μέσα, αφενός δεν ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο που το βλέπει αφετέρου χάνεται η αξία για σένα αφού δε θα κατανοήσεις τη διαδικασία. Για την ιστορία η μητρική σου δεν είναι καλή για oc. Στην καλύτερη περίπτωση με 1.3 volts θα φτάσεις στα 4.2 ανεβάζοντας apl;a το multiplier απ'το bios και check-άροντας θερμοκρασίες ,stability. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν βάλω ΜΟΝΟ το multiplier στα 21.5 (4.30 Ghz) είμαι οκ; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Ξαναλέω οτι δεν θέλω να παίξω με ρεύματα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Άμα είσαι τυχερός και είναι σταθερό, μεγειά σου. Αν δεν είναι κατέβασε τον πολλαπλασιαστή μέχρι να είναι σταθερό. Έχε υπόψην ότι παρόλο που δεν ανεβάζεις την τάση η θερμοκρασία θα τσιμπίσει προς τα πάνω. Όχι πολύ άλλα άμα είσαι με μαμά ψύκτρα θα πονέσουν τ' άφτιά σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Άμα είσαι τυχερός και είναι σταθερό, μεγειά σου. Αν δεν είναι κατέβασε τον πολλαπλασιαστή μέχρι να είναι σταθερό. Έχε υπόψην ότι παρόλο που δεν ανεβάζεις την τάση η θερμοκρασία θα τσιμπίσει προς τα πάνω. Όχι πολύ άλλα άμα είσαι με μαμά ψύκτρα θα πονέσουν τ' άφτιά σου. Οκ. Η ψύχτρα μου είναι η Coolermaster Hyper 212 Plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Οκ. Η ψύχτρα μου είναι η Coolermaster Hyper 212 Plus. Ότι είπε ο scatman, αν δεν δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος δεν θα καταλάβεις, δοκιμάζεις και όπου βρεις ταβάνι μας ρωτάς. Κοιτάς να μην ξεπεράσεις τους 70 socket και 62 πυρήνες, χρησιμοποιείς το amd overdrive για να βλέπεις το margin, το οποίο αναφέρεται στις θερμοκρασίες των πυρήνων. Για αναλυτικές θερμοκρασίες speedfan και για stress program occt με avx και είσαι gg. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν βάλω ΜΟΝΟ το multiplier στα 21.5 (4.30 Ghz) είμαι οκ; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Ξαναλέω οτι δεν θέλω να παίξω με ρεύματα κλπ. Καλα,εννοειτε θα κλεισεις και το turbo αλλα πιστευω οτι στα 4.3 χωρις να πειραξεις ρευμα δεν θα εισαι σταθερος.Μεχρι 4.0GHz ναι.Απο τις μεχρι τωρα δοκιμες που εχω κανει,για τα 4.3 θες καπου στο 1.38-1.39ν(give or take) αλλα βαλε οτι στο παιχνιδι θα παιζει και το llc(θα εχεις μερικα spikes προς τα πανω) οποτε η 212 θα παλευει με νυχια και με δοντια.Ποια μητρικη εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 η μητρικη που εχεις ειναι με 4+1 φασης μην την ζορίσεις πολυ με oc ιδικα με τον 8320. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλα,εννοειτε θα κλεισεις και το turbo αλλα πιστευω οτι στα 4.3 χωρις να πειραξεις ρευμα δεν θα εισαι σταθερος.Μεχρι 4.0GHz ναι.Απο τις μεχρι τωρα δοκιμες που εχω κανει,για τα 4.3 θες καπου στο 1.38-1.39ν(give or take) αλλα βαλε οτι στο παιχνιδι θα παιζει και το llc(θα εχεις μερικα spikes προς τα πανω) οποτε η 212 θα παλευει με νυχια και με δοντια.Ποια μητρικη εχεις? GA-970A-D3 Rev 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τελικά δεν μας είπες πως πήγε η προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Του έκανα Prime95 stress test για κανα μισάωρο και φαίνεται stable στα 4 Ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Άστο κάνα δίωρο. Με τι ρεύμα το έχεις στα 4; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Στο custom με 75% μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Άστο κάνα δίωρο. Με τι ρεύμα το έχεις στα 4; Δεν έχω πειράξει το ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα