Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι earbuds για γυμναστηριο-τρέξιμο κλπ και θα ήθελα μερικές επιλογές γνώμες. Για την ώρα έχω δει αυτά τα 3 μοντέλα : Anker, Aukey, και τα φθηνότερα Mpow .

Πιο κοντά στα γούστα μου φαίνονται τα Aukey με προβληματίζει όμως το οτι δε διαθέτει ανταλλακτικά "fins" στη συσκευασία οπότε μπορεί να μη μου στέκονται καλά. Καλή επιλογή μοιάζουν και τα Mpow για τα οποία διαβάζω καλά λόγια αλλά με προβληματίζει λίγο ο ογκόδης σχεδιασμός του ακουστικού . Τα Anker είναι μια επιλογή που μπορεί ενδεχομένως να προσφέρει καλύτερο fit από τα Aukey αλλά με ενοχλεί πολύ η μη ύπαρξη ενδιάμεσου volume control στο καλώδιο αλλά η τοποθέτηση των controls πάνω στο ακουστικό.

Πώς σας φαίνονται οι επιλογές; Υπάρχουν άλλες προτάσεις σε αυτό το budget;

Μικρότερη σημασία έχει η ποιότητα ήχου (και η διάρκεια της μπαταρίας). Πιο πολύ θέλω να είναι ελαφριά, να μη φεύγουν στην έντονη σωματική άσκηση, να είναι sweatproof και να είναι ποιοτική η κατασκευή τους.

Δημοσ.

Έχω τα Mpow Cheetah και είναι πολύ καλά. Μη σε τρομάξει ο σχεδιασμός τους, είναι πανάλαφρα και έχουν τρομερό ήχο για τα λεφτά τους. Επίσης customer service άψογο, μπορείς να το διαπιστώσεις από τις αξιολογήσεις στο άμαζον. Έψαχνα πολύ καιρό και τελικά πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα. Είναι sweat-proof (τσέκαρε βίντεο στο youtube) και έχουν καλό noise cancellation και ας λένε μερικοί τα δικά τους. Επίσης το καλό με τα συγκεκριμένα είναι ότι δεν έχουν καλώδιο να κρέμεται πίσω απ'το λαιμό σου το οποίο θα σε διευκολύνει και στο τρέξιμο και όταν κάθεσαι στο πάγκο. Το μόνο αρνητικό είναι το μικρόφωνο, το οποίο δεν είναι τελείως χάλια, ακούγεσαι αρκετά καθαρά αλλά μη περιμένεις επιδόσεις κανονικού bluetooth που έρχεται κοντά στο στόμα σου. Τέλος το πακετάκι που έρχονται είναι πολύ προσεγμένο και περιέχει μέσα καλώδιο για φόρτιση, manual, earbuds (μικρά, μεσαία, μεγάλα). 

PS1. Τα πήρα από το άμαζον Ιταλίας καθώς τα βρήκα πιο φτηνά. Μαζί με μεταφορικά βγαίνουν στα 27 ευρώ και θα σου έρθουν μέσα σε μια εβδομάδα με UPS.

PS2. Αυτά που ανέφερες στο post σου να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μένουν στα αυτιά σου ειδικά στο τρέξιμο. Η μόνη λύση για να μην σπάνε τα νεύρα σου είναι να βρεις με άγκιστρο (εγώ προσωπικά γι'αυτό κατέληξα στα cheetah)

Δημοσ.

Έχω τα Mpow Cheetah και είναι πολύ καλά. Μη σε τρομάξει ο σχεδιασμός τους, είναι πανάλαφρα και έχουν τρομερό ήχο για τα λεφτά τους. Επίσης customer service άψογο, μπορείς να το διαπιστώσεις από τις αξιολογήσεις στο άμαζον. Έψαχνα πολύ καιρό και τελικά πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα.

[....]

PS2. Αυτά που ανέφερες στο post σου να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μένουν στα αυτιά σου ειδικά στο τρέξιμο. Η μόνη λύση για να μην σπάνε τα νεύρα σου είναι να βρεις με άγκιστρο (εγώ προσωπικά γι'αυτό κατέληξα στα cheetah)

Καταρχάς σ'ευχαριστώ πολύ για την πλήρη απάντησή σου. Θα σου πω ποιό είναι το πρόβλημα μου σε αυτό που πρότεινες, παρόλο που βλέπω στα Amazon οτι τα έχει προτιμήσει πολύς κόσμος, με αρκετά καλές κριτικές. Μου τη σπάει λίγο το οτι δεν έχουν τα controls σε ξεχωριστό module πάνω στο καλώδιο. Θεωρώ οτι για μένα θα είναι λίγο μπελάς να ψηλαφίζω μέσα στο αυτί μου. 

Κατά τ'αλλα, σε σχέση με την εφαρμογή, έχεις δίκιο για το άγκιστρο. Για την ώρα, χρησιμοποιώ κάτι ενσύρματα ψείρες Sony στο γυμναστήριο. Χωρίς άγκιστρο, χωρίς "ear-fin" χωρίς τίποτα. Και στέκονται στο αυτί μου μια χαρά. Η διαφορά όμως είναι οτι αυτά έχουν αμελητέο βάρος. Φαντάζομαι εξαιτίας του βάρους των ασύρματων ακουστικών δε γίνεται να μην έχουν κάποιο σύστημα "στήριξης".

Αυτό που κυρίως με χαλάει όμως, είναι η έλλειψη controls σε ξεχωριστό σημείο, όπως είναι και στα Anker που έγραψα στο 1ο ποστ.

Δημοσ.

Καταρχάς σ'ευχαριστώ πολύ για την πλήρη απάντησή σου. Θα σου πω ποιό είναι το πρόβλημα μου σε αυτό που πρότεινες, παρόλο που βλέπω στα Amazon οτι τα έχει προτιμήσει πολύς κόσμος, με αρκετά καλές κριτικές. Μου τη σπάει λίγο το οτι δεν έχουν τα controls σε ξεχωριστό module πάνω στο καλώδιο. Θεωρώ οτι για μένα θα είναι λίγο μπελάς να ψηλαφίζω μέσα στο αυτί μου. 

Κατά τ'αλλα, σε σχέση με την εφαρμογή, έχεις δίκιο για το άγκιστρο. Για την ώρα, χρησιμοποιώ κάτι ενσύρματα ψείρες Sony στο γυμναστήριο. Χωρίς άγκιστρο, χωρίς "ear-fin" χωρίς τίποτα. Και στέκονται στο αυτί μου μια χαρά. Η διαφορά όμως είναι οτι αυτά έχουν αμελητέο βάρος. Φαντάζομαι εξαιτίας του βάρους των ασύρματων ακουστικών δε γίνεται να μην έχουν κάποιο σύστημα "στήριξης".

Αυτό που κυρίως με χαλάει όμως, είναι η έλλειψη controls σε ξεχωριστό σημείο, όπως είναι και στα Anker που έγραψα στο 1ο ποστ.

Το οτί τα controls είναι στο αυτί μη σε ανησυχεί και τόσο, εγώ που τα έχω λίγο διάστημα σε σχέση με άλλα που είχα στο παρελθόν μπορώ να σου πω πως τα κουμπιά στο αυτί με έχουν βολέψει πάρα μα πάρα πολύ. Ο λόγος; Δεν ψάχνω καλώδια πίσω απ'το κεφάλι μου για να αλλάξω κομμάτι ή να δυναμώσω. Έπειτα, τις ψείρες που έχεις, δοκίμασες να τρέξεις έντονα να δεις αν φεύγουν ή μόνο σε όργανα και βάρη;

Υπάρχουν και άνθρωποι όπως ο ξάδερφος μου που τα ακουστικά αν μπουν στο αυτί του δεν βγαίνουν με τίποτα. Οπότε έχει να κάνει και με το αυτί σου. Αλλά για μένα better to be safe than sorry.

Δες και αυτά , ήταν η δεύτερη επιλογή μου.

Δημοσ.

Το οτί τα controls είναι στο αυτί μη σε ανησυχεί και τόσο, εγώ που τα έχω λίγο διάστημα σε σχέση με άλλα που είχα στο παρελθόν μπορώ να σου πω πως τα κουμπιά στο αυτί με έχουν βολέψει πάρα μα πάρα πολύ. Ο λόγος; Δεν ψάχνω καλώδια πίσω απ'το κεφάλι μου για να αλλάξω κομμάτι ή να δυναμώσω. Έπειτα, τις ψείρες που έχεις, δοκίμασες να τρέξεις έντονα να δεις αν φεύγουν ή μόνο σε όργανα και βάρη;

Υπάρχουν και άνθρωποι όπως ο ξάδερφος μου που τα ακουστικά αν μπουν στο αυτί του δεν βγαίνουν με τίποτα. Οπότε έχει να κάνει και με το αυτί σου. Αλλά για μένα better to be safe than sorry.

Δες και αυτά , ήταν η δεύτερη επιλογή μου.

Καλά σε πάγκο κλπ δεν τα συζητώ. Τα ενσύρματα που έχω τώρα με βολεύουν και στον διάδρομο. Τώρα ρυθμούς, jogging και λίγο τρεξιματάκι 10/11km/h. Όχι τρελα πράγματα. Αλλά δίκιο έχεις, better safe than sorry.

Πιστεύεις δε θα με ενοχλήσουν τα controls στο ακουστικό ε; Αυτό πιο πολύ με "ανησυχεί"

Πάντως, στο μοτίβο των Cheetah καλά μου φαίνονται και αυτά τα SoundPEATS

Δημοσ.

Καλά σε πάγκο κλπ δεν τα συζητώ. Τα ενσύρματα που έχω τώρα με βολεύουν και στον διάδρομο. Τώρα ρυθμούς, jogging και λίγο τρεξιματάκι 10/11km/h. Όχι τρελα πράγματα. Αλλά δίκιο έχεις, better safe than sorry.

Πιστεύεις δε θα με ενοχλήσουν τα controls στο ακουστικό ε; Αυτό πιο πολύ με "ανησυχεί"

Πάντως, στο μοτίβο των Cheetah καλά μου φαίνονται και αυτά τα SoundPEATS

Κοίταξε, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ οτι δεν θα σε ενοχλούν εκεί που είναι τα controls. Θα ήταν και άστοχο γιατί δεν έχεις δοκιμάσει ξανά αυτό το είδος. Όμως για μένα βόλεψε καθώς δεν χρειάζεται να ψάχνω το καλώδιο. Επίσης μη σε ανησυχεί το γεγονός οτι θα σου φεύγουν όταν πας να δυναμώσεις ας πούμε, αν έχουν ear-hook τα ακουστικά δεν πάνε πουθενά :P

Ωραία είναι κι αυτά που πρότεινες, βασικό είναι να επιβεβαιώσεις για sweat-proof. Αν δεν το λέει στη περιγραφή ψάξε στα reviews.

PS. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τη μάρκα TaoTronics.

Δημοσ.

Κοίταξε, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ οτι δεν θα σε ενοχλούν εκεί που είναι τα controls. Θα ήταν και άστοχο γιατί δεν έχεις δοκιμάσει ξανά αυτό το είδος. Όμως για μένα βόλεψε καθώς δεν χρειάζεται να ψάχνω το καλώδιο. Επίσης μη σε ανησυχεί το γεγονός οτι θα σου φεύγουν όταν πας να δυναμώσεις ας πούμε, αν έχουν ear-hook τα ακουστικά δεν πάνε πουθενά :P

Ωραία είναι κι αυτά που πρότεινες, βασικό είναι να επιβεβαιώσεις για sweat-proof. Αν δεν το λέει στη περιγραφή ψάξε στα reviews.

PS. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τη μάρκα TaoTronics.

Αφού σε βρήκα εδώ γνώστη και πρόθυμο να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Στα ενσύρματα ακουστικά, δυναμώνεις με τα controls της συσκευής σου και τέλος. Και αν έχουν και inline controls, τα +/- ελέγχουν το volume της συσκευής σου. Σαν αποτέλεσμα γενικά δίνουν καλή ένταση. Τόση ώστε να αποκόπτουν τους ήχους του γυμναστηρίου που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. (Αν τώρα πας σε ένα πάρκο, ε ας ακούς και τα πουλάκια, ωραία είναι.)

Να ρωτήσω όμως, το volume control των ακουστικών αυτών (και των Mpow που έδειξες αλλά γενικότερα της κατηγορίας), τί ακριβώς ελέγχει; Υποθέτω την ενίσχυση που φέρουν τα ίδια τα ακουστικά. Άρα τελικά, πώς τα πάνε από ένταση; Γιατί εκτός κι αν έχεις αυτά με το super-duper noise isolation μόνο η ένταση μπορεί να κόψει τους εξωτερικούς θορύβους. Αλλά εμείς κινούμαστε σε χαμηλό budget

Δημοσ.

Αφού σε βρήκα εδώ γνώστη και πρόθυμο να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Στα ενσύρματα ακουστικά, δυναμώνεις με τα controls της συσκευής σου και τέλος. Και αν έχουν και inline controls, τα +/- ελέγχουν το volume της συσκευής σου. Σαν αποτέλεσμα γενικά δίνουν καλή ένταση. Τόση ώστε να αποκόπτουν τους ήχους του γυμναστηρίου που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. (Αν τώρα πας σε ένα πάρκο, ε ας ακούς και τα πουλάκια, ωραία είναι.)

Να ρωτήσω όμως, το volume control των ακουστικών αυτών (και των Mpow που έδειξες αλλά γενικότερα της κατηγορίας), τί ακριβώς ελέγχει; Υποθέτω την ενίσχυση που φέρουν τα ίδια τα ακουστικά. Άρα τελικά, πώς τα πάνε από ένταση; Γιατί εκτός κι αν έχεις αυτά με το super-duper noise isolation μόνο η ένταση μπορεί να κόψει τους εξωτερικούς θορύβους. Αλλά εμείς κινούμαστε σε χαμηλό budget

Στην αρχή είχα διαβάσει κάποια σχόλια ειδικά για τα mpow cheetah που λέγανε οτι δεν έχουν και τόσο καλό noise cancellation. Αυτό που κατάλαβα όμως διαβάζοντας και ένα μεγάλο ποσοστό που έλεγε οτι έχουν αρκετά καλό noise canc είναι οτι οι περισσότεροι δεν έβαζαν τα σωστά earpuds. Τα οποία κατά τη γνώμη μου κάνουν και τη μεγαλύτερη δουλειά στη μείωση εξωτερικού θορύβου. Χθες τα χρησιμοποίησα στο μετρό, σε πληροφορώ πως έχασα δύο στάσεις... :P

Λοιπόν, τώρα στο hardwariko κομμάτι...Τα ακουστικά έχουν ένταση δικιά τους ξεχωριστή απ'το κινητό. Προφανώς και αν δυναμώνεις από το κινητό όταν ακούς μουσική θα ανεβαίνει και η ένταση στα ακουστικά. Αυτό που κάνω εγω, επειδή δεν θέλω όλα τα τραγούδια στην ίδια ένταση, βάζω στο φουλ την ένταση απ'το κινητό και ρυθμίζω κατάλληλα την ένταση των ακουστικών.Έτσι καταφέρνεις να πειράζεις μόνο από μια συσκευή (τα ακουστικά δλδ) τη φωνή. 

Όσον αφορά τη χρήση των ακουστικών για ομιλία, όταν δυναμώνεις τη φωνή από τα ακουστικά αντίστοιχα συμβαίνει και στο κινητό σου.

PS. Το τέρμα της έντασης των ακουστικών εμένα πάντως με ξεκουφαίνει, όχι απλά noise cancellation...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε με κάλυψες απόλυτα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου. Οπότε θα πάω σε επιλογή με earhook είτε αυτές που μου έδειξες, είτε της SoundPEATS και θα δω και την TaoTronics που κάπου έχει πάρει το μάτι μου.

Thanks 

Δημοσ.

Τίποτα φίλε, ελπίζω να βρεις το καλύτερο για σένα. Η αλήθεια είναι οτι τα ακουστικά παίζουν καταλυτικό ρόλο στη γυμναστική οπότε είναι μια καλή επένδυση. Δες και τιμές απο άμαζον Ιταλίας όποιο μοντέλο και αν διαλέξεις. Παρατήρησα οτι έχει καλύτερες τιμές βέβαια τα μεταφορικά είναι ίδια με της Γερμανίας, αλλά σίγουρα το σύνολο θα σου βγει λιγότερο. 

Δημοσ.

Τίποτα φίλε, ελπίζω να βρεις το καλύτερο για σένα. Η αλήθεια είναι οτι τα ακουστικά παίζουν καταλυτικό ρόλο στη γυμναστική οπότε είναι μια καλή επένδυση. Δες και τιμές απο άμαζον Ιταλίας όποιο μοντέλο και αν διαλέξεις. Παρατήρησα οτι έχει καλύτερες τιμές βέβαια τα μεταφορικά είναι ίδια με της Γερμανίας, αλλά σίγουρα το σύνολο θα σου βγει λιγότερο. 

Ισχύει, απλώς ξέρω γερμανικά κι αν βγει κανένα περίεργο μήνυμα, μπορώ να το καταλάβω, σε αντίθεση με τα ιταλικά. Αλλά θα το ψάξω σίγουρα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...