Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου ένα smartphone Samsung Galaxy S3 Neo. Τον τελευταίο καιρό η μπαταρία ξεφορτίζεται τρομερά γρήγορα. Του τύπου το φορτίζω μέχρι τις 8 το πρωί και μετά απο 3-4 ώρες αυτή έχει τελειώσει, χωρίς να κάνω σοβαρή χρήση του. Χαρακτηριστικά το βράδυ το φορτίζω στο 100%, το βγάζω απο την μπρίζα και το πρωί που ξυπνάω το βρίσκω στο 85%, χωρίς να το έχω ακουμπήσει και με κλειστά τα WiFi & 3G

Όλα τα λεφτά ότι εκτός του ότι τελειώνει τόσο γρήγορα, μου έχει τύχει να κάνει άλματα απο πχ 30% στο 8% και μετά απο λίγο να κλείνει. Αφού κλεισει και το ανοίξω μου δείχνει 20%, αλλά μετά απο 10 λεπτά κλείνει τελειώς.

Κατέβασα κάτι apps οπως τα Advanced Battery Calibration και Repair Battery Life, αλλά δεν έκαναν σοβαρή δουλειά. 

Τέλος, το battery doctor μου δείχνει την υγεία της μπαταρίας μου ως Good...

Τελικά τι φταίει; Έχει θέμα η μπαταρία και πρέπει να την αλλάξω μετά απο μόλις 1 χρόνο και κάτι και χωρίς σοβαρή χρήση ή μήπως έχει θέμα το κινητό (δλδ κάποιο app που μου τρώει πολύ μπαταρία, αν και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό να τελειώνει τόσο γρήγορα)

Δημοσ.

προσωπικά είχα χρησιμοποιήσει το battery calibration

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration

και όντως είχε κάνει δουλειά.

πόσες φορτίσεις έκανες καθημερινώς;

επίσης για ποιον λόγο το βγάζεις απ τον φορτιστή το βράδυ και όχι το πρωί;

Παρ όλα αυτά υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει το touchwiz(έχει τυχει σε S3 φίλης)βέβαια εκεινής η συσκευή εκαιγε μετά απο λίγο λες και επαιζες παιχνίδι κλπ,Αν δεν αυξάνει θερμοκρασία δεν έχεις κάτι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα κι εγω το ιδιο θεμα αλλα μετα απο ενα χρονο μου τα εκανε αυτα με τη μπαταρία. Αλλαξα δυο μπαταρίες, αλλα πάλι τα ιδια... Τελικά άλλαξα κινητο και ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά είχα χρησιμοποιήσει το battery calibration

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration

και όντως είχε κάνει δουλειά.

πόσες φορτίσεις έκανες καθημερινώς;

επίσης για ποιον λόγο το βγάζεις απ τον φορτιστή το βράδυ και όχι το πρωί;

Παρ όλα αυτά υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει το touchwiz(έχει τυχει σε S3 φίλης)βέβαια εκεινής η συσκευή εκαιγε μετά απο λίγο λες και επαιζες παιχνίδι κλπ,Αν δεν αυξάνει θερμοκρασία δεν έχεις κάτι τετοιο.

Μια φόρτιση την ημέρα έκανα, και τώρα έχω καταντήσει να κάνω 2-3 φορτίσεις την ημέρα.

Το βγάζω το βράδυ, γιατί το έβαζα για φόρτιση νωρίς το βραδάκι που γύριζα σπίτι και μέχρι να κοιμηθώ ήταν έτοιμο. Πλέον το αφήνω και όλο το βράδυ, γιατί αν κάνω όπως παλιά τα πρωί θα είναι στο 88% αντί για 95-96% που ήταν παλιά

Πράγματι αυξάνει πάρα πολύ η θερμοκρασία! Τι είναι το touchwiz και πως μπορώ να το ελέγξω;;;

Δημοσ.

σε αδράνεια αυξάνεται η θερμοκρασία ενω δεν κάνεις κάτι;

touchwiz είναι το "μενού" της samsung.

Μπορεί να μπω στο chrome ή στο viber ή να ακούω ραδιόφωνο ή ακόμα και να κοιτάω τις φώτο μου και να αυξηθεί η θερμοκρασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...