birbou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Απλα η WIND εχει τους δικούς της κανόνες και ρυθμούς ανάπτυξης, αν βρεις λοιπον ακρη μαζι τους πες μου και μενα @birbou με τις χρεωσεις τι εγινε; ...ετσι για την ιστορια Είχα λάβει SMS στις 24/5 πως το αίτημά μου για πίστωση έχει εγκριθεί. Πριν λίγο έλαβα τον λογαριασμό. Έχει όντως πιστωθεί το πάγιο ενός μήνα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Είχα λάβει SMS στις 24/5 πως το αίτημά μου για πίστωση έχει εγκριθεί. Πριν λίγο έλαβα τον λογαριασμό. Έχει όντως πιστωθεί το πάγιο ενός μήνα. Ωραια τοτε 1
bstefos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Απλά για τυπικούς λόγους και να μην εκκρεμεί απορία σε οποιονδήποτε ξαναγράφω για να σας ενημερώσω ότι το vdsl μου το έβαλαν σήμερα το απόγευμα.(από τις 19-4-2016).Σύμφωνα με τα λεγόμενα της wind είμαι κουμπωμένος σε καφαο. Η ταχύτητα μου μέσω ethernet είναι 45 και κάτι ψιλά. Ασύρματα 31 και κάτι ψιλά.Σήμερα ο μήνας έχει 7-7-2016.Κάλιο αργά παρά ποτέ. Στοιχεία vdsl Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2016 από bstefos
panos- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Απλά για τυπικούς λόγους και να μην εκκρεμεί απορία σε οποιονδήποτε ξαναγράφω για να σας ενημερώσω ότι το vdsl μου το έβαλαν σήμερα το απόγευμα.(από τις 19-4-2016).Σύμφωνα με τα λεγόμενα της wind είμαι κουμπωμένος σε καφαο. Η ταχύτητα μου μέσω ethernet είναι 45 και κάτι ψιλά. Ασύρματα 31 και κάτι ψιλά.Σήμερα ο μήνας έχει 7-7-2016.Κάλιο αργά παρά ποτέ. Στοιχεία vdslκατάσταση Zyxel.png Μια χαρά κλειδώνεις δεν υπάρχει καλύτερο.
bstefos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ, μιας και είμαι άσχετος στο να διαβάζω αυτούς τους πίνακες.
panos- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Κλειδώνεις σε 50 παρά λίγο και σε ανέβασμα κλειδώνεις 4,9. Είσαι μία χαρά.
george kesoglu Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βριλήσσια κοντα στο jumbo o OTE κλειδώνει σχεδόν στα 50 download kai 5 upload
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Βριλήσσια κοντα στο jumbo o OTE κλειδώνει σχεδόν στα 50 download kai 5 upload Γενικά όπου δίνει από καμπίνες πρέπει να κλειδώνει στο Μαξ η γραμμή, μόνη εξαίρεση είναι να υπάρχουν μεγάλες φθορές στο κομμάτι καλωδίου από το kv μέχρι το σπίτι είτε κακή εσωτερική καλωδιωση Γενικοτερα το VDSL ειναι αρκετα πιο ευαισθητο σε θεματα καλωδιοσης Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από Inuyasha
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα