vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γεια σας.ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις μετατροπες αυτων των αρχειων[MKV].Κατεβαζω απο youtube π.χ ενα τραγουδακι.αυτο ειναι της μορφης->MKV αρχειο, ποιοτητα 480p.ολα καλα μεχρι εδω.στη συνεχεια εχω το Format Factory v.3.8.0.Εδω θελω να το μετατρεψω σε διαφορες μορφες.δοκιμαζω να το κανω MP3.μια χαρα γινεται....παμε παρακατω....δοκιμαζω μετατροπη σε Video,π.χ σε wmv,σε MP4,σε FLV.Δυστυχως δεν τα μετατρεπει.Μου βγαζει ενα Error 0X00000001....Μηπως γνωριζεται γιατι;;;ποιο πολυ απο περιεργεια θελω να μαθω.θεωρω το Format Factory πολυ καλο.Γνωριζω, οτι υπαρχουν & αλλα εξ ισου καλα προγραμματα.Αν καποιος γνωριζει ας μας ενημερωσει.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 χρονια τωρα κανω μετατροπες με το Any Video Converter Professional και προσφατα ειδα οτι παιρνει και 4k video ως input
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 το mkv δεν ειναι ακριβως τυπος αρχειου αλλα container, δηλαδη περιλαμβανει μεσα του αλλους τυπους αρχειου (μπορει πχ ενα mkv να περιλαμβανει μεσα του ενα βιντεο mp4 και έναν aac ήχο). ισως το error να εμφανιζεται επειδη δεν κανει καλη αναγνωριση στον τυπο αρχειου που περιλαμβανει μεσα του το συγκεκριμενο mkv, δοκιμασε και αλλον μετατροπεα οπως αυτον (χαοτικο μενου αλλα κορυφαιο προγραμμα..)
vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Παιδια,με καλυψατε πληρως....Το Any Video Converter Professional,το γνωριζω,το χρησιμοποιουσα παλιοτερα πριν του Format factory.ειναι εξαιρετικο.Οσο για το <<χαοτικο>> του xaeria,ερριξα μια ματια....πραγματι ετσι ειναι...λεω να το αποφυγω αυτο,αλλα δεν θα διαφωνησω οτι ειναι κορυφαιο....Καταλαβα για το οτι ειναι container το mkv.γι αυτο βγαζει αυτα τα ERROR.....Εχω ομως & ενα δευτερο που δεν κολωνει με τιποτα....ολα τα μετατρεπει σε οτι θες....Ειναι το Freemake video Downloader, και τα MKV μετατρεπει & ολα....τελος παντων...και παλι σας ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Με ποιον τρόπο κατεβάζεις από youtube και σου βγαίνουν σε mkv; Μήπως κάνεις μετατροπή; Η βασική μορφή είναι flv και mp4. Εγώ κάνω copy-paste το λινκ στο www.keepvid.com (θέλει εγκατεστημένη java) και κατεβάζω απευθείας σε mp4 χωρίς καμιά μετατροπή. Όσο για το mkv που είπε ο xaeria, είναι όντως ένα απλό κουτί και σημασία έχει τι μορφή βίντεο και ήχου περιέχει και με ποιο πρόγραμμα έγινε. Αυτά (και άλλα πολλά) μπορείς να τα δεις με το media info.
vounisios Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Με ποιον τρόπο κατεβάζεις από youtube και σου βγαίνουν σε mkv; Μήπως κάνεις μετατροπή; Η βασική μορφή είναι flv και mp4. Εγώ κάνω copy-paste το λινκ στο www.keepvid.com (θέλει εγκατεστημένη java) και κατεβάζω απευθείας σε mp4 χωρίς καμιά μετατροπή. Όσο για το mkv που είπε ο xaeria, είναι όντως ένα απλό κουτί και σημασία έχει τι μορφή βίντεο και ήχου περιέχει και με ποιο πρόγραμμα έγινε. Αυτά (και άλλα πολλά) μπορείς να τα δεις με το media info. Α,εδω μου τα λες ωραια...για να δουμε μηπως βρουμε λυση με αυτα τα <<ατιμα>>MKV...Στον μοζιλλα εχω βαλει ενα προσθετο του IDM[με αυτο κατεβαζω].Το προσθετο αυτο ειναι το->IDM integration.Λοιπον,παμε στο youtube τωρα & θελω να κατεβασω ενα τραγουδακι.Πανω απο το τραγουδι,μου βγαινει ενα πρασινο βελακι που πατωντας το μου βγαζει μια καθετη μπαρα με 7-8 MKV αρχεια[μονο MKV ομως] & ποιοτητα ,λεει,480p.Οποιο να πατησω απο τα αρχεια,θα μου κατεβει σε MKV.δεν εχει αλλη μορφη.Στο τελος,ομως,αυτης της μπαρας,λεει το εξης->Αν θελετε να λαβετε αυτο το βιντεο σε αλλη ποιοτητα,παρακαλω επιλεξτε την στον web player(?).Μετα,η επιλεγμενη ποιοτητα θα εμφανιστει στο μενου του πανελ. ληψης του IDM.αυτα μου γραφει αν το πατησω....εδω κατι παιζει...δεν καταλαβαινω...& δεν παταω τιποτα....αν καποιος καταλαβαινει,ας μας φωτησει....ευχαριστω και παλι.
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δοκίμασε στο λινκ που σου έδωσα πριν. Χωρίς πρόσθετα.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αν θελετε να λαβετε αυτο το βιντεο σε αλλη ποιοτητα,παρακαλω επιλεξτε την στον web player(?).Μετα,η επιλεγμενη ποιοτητα θα εμφανιστει στο μενου του πανελ. ληψης του IDM.αυτα μου γραφει αν το πατησω....εδω κατι παιζει...δεν καταλαβαινω...& δεν παταω τιποτα....αν καποιος καταλαβαινει,ας μας φωτησει....ευχαριστω και παλι. FYI, εννοεί την ανάλυση (480p,720p,1080p κλπ). Όποια επιλέξεις στον player (το γραναζάκι, κάτω δεξιά), αυτήν θα σου δώσει και για Download. Για την ουσία του θέματος τώρα, κάνε ό,τι λέει ο micos.
vounisios Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλημερα.πραγματι,το.keepvid.com απ οτι το δοκιμασα χτες ειναι πολυ απλο και πολυ καλο φαινεται.μια διευκρινηση μονο:στη λιστα που εχει για MP4 & FLV[αυτα μονο με ενδιαφερουν],ποιο συνηθως ειναι το ποιο καλο; για το MP4 μιλαω,το FLV εχει μονο μια επιλογη,οποτε δεν εχω προβλημα.σε ευχαριστω. FYI, εννοεί την ανάλυση (480p,720p,1080p κλπ). Όποια επιλέξεις στον player (το γραναζάκι, κάτω δεξιά), αυτήν θα σου δώσει και για Download. Για την ουσία του θέματος τώρα, κάνε ό,τι λέει ο micos. Σε ευχαριστω.πολυ καλη η διευκρινηση.να εισαι καλα. FYI, εννοεί την ανάλυση (480p,720p,1080p κλπ). Όποια επιλέξεις στον player (το γραναζάκι, κάτω δεξιά), αυτήν θα σου δώσει και για Download. Για την ουσία του θέματος τώρα, κάνε ό,τι λέει ο micos. Α,τωρα που το ξανακοιταζω,ποιο γραναζακι εννοεις;;αυτο που ειναι κατω δεξια στο τραγουδι του youtube? αν ειναι αυτο,οκ το παταω,αλλα μου τα βγαζει ολα σε MKV.μηπως ειναι κατι αλλο;εγω θελω να μου βγαζει και αλλα εκτος MKV.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απ' το γραναζάκι επιλέγεις την ανάλυση. Το format είναι δουλειά του Plugin σου που, απ' ό,τι φαίνεται, έχει μόνο MKV. Συνέχισε με το www.keepvid.com, στο οποίο θα επιλέγεις τη μεγαλύτερη ανάλυση ή το μεγαλύτερο μέγεθος του φορμάτ που θέλεις. Βλέπω ότι κάποιες αναλύσεις τις έχει χωρίς ήχο (video only), οπότε αποφασίζεις αναλόγως τι θέλεις.
micos000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλημερα.πραγματι,το.keepvid.com απ οτι το δοκιμασα χτες ειναι πολυ απλο και πολυ καλο φαινεται.μια διευκρινηση μονο:στη λιστα που εχει για MP4 & FLV[αυτα μονο με ενδιαφερουν],ποιο συνηθως ειναι το ποιο καλο; για το MP4 μιλαω,το FLV εχει μονο μια επιλογη,οποτε δεν εχω προβλημα.σε ευχαριστω. Εγώ συνήθως κατεβάζω αυτό που λέει σαν max 480p και αν θέλω κάτι σε καλή ποιότητα και αυτό προσφέρεται σε 720p τότε κατεβάζω αυτό. ΄Όχι όμως αυτά που λένε video only γατί θα πρέπει να κατεβάζεις και ον ήχο ξέχωρα για να τα ενώσεις. btw, αν θέλεις τον ήχο τότε μπορείς να κατεβάσεις σε mp3 μέσα από το keepvid το οποίο θα στο μετατρέψει αυτόματα ή ακόμα καλύτερα να κατεβάσεις σε m4a το ηχητικό μόνο μέρος (το οποίο παίζει σχεδόν σε όλους τους players) και να το μετατρέψεις σε mp3με το format factory (φαντάζομαι ότι θα το κάνει). Για να κατεβάσεις σε m4a πάτα στο ανάλογο λινκ με αριστερό κλικ και αντέγραψε το όνομα (προαιρετικά) και μετά δεξί κλικ->αποθήκευση προορισμού και στην αποθήκευση κάνε επικόλληση το όνομα που πήρες πριν ή γράψε ότι όνομα θέλεις εσύ.
vounisios Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ συνήθως κατεβάζω αυτό που λέει σαν max 480p και αν θέλω κάτι σε καλή ποιότητα και αυτό προσφέρεται σε 720p τότε κατεβάζω αυτό. ΄Όχι όμως αυτά που λένε video only γατί θα πρέπει να κατεβάζεις και ον ήχο ξέχωρα για να τα ενώσεις. btw, αν θέλεις τον ήχο τότε μπορείς να κατεβάσεις σε mp3 μέσα από το keepvid το οποίο θα στο μετατρέψει αυτόματα ή ακόμα καλύτερα να κατεβάσεις σε m4a το ηχητικό μόνο μέρος (το οποίο παίζει σχεδόν σε όλους τους players) και να το μετατρέψεις σε mp3με το format factory (φαντάζομαι ότι θα το κάνει). Για να κατεβάσεις σε m4a πάτα στο ανάλογο λινκ με αριστερό κλικ και αντέγραψε το όνομα (προαιρετικά) και μετά δεξί κλικ->αποθήκευση προορισμού και στην αποθήκευση κάνε επικόλληση το όνομα που πήρες πριν ή γράψε ότι όνομα θέλεις εσύ. Τελεια,με καλυψες πληρως.Σας ευχαριστω ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα