Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.goggles4u.co.uk/

Εχω πάρει δυο ζευγαρια μυωπίας και αστιγματισμου απο αυτούς και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αξιζουν τουλαχιστον σα δευτερο ζευγαρι εφεδρικα. Το ένα Photocromic με φακους που που σκουραίνουν στον ήλιο, εχουν επίσης και διπλοεστιακά.

Βάζεις τη συνταγή online, διαλεγεις σκελετό, φακους πχ λεπτούς και ελαφριους που ανεβαζουν όμως το κοστος και παραγγελνεις. Ακόμα και με τα εξτρά οι τιμες ειναι πολυ λογικες, οι δε σκελετοι ειναι καλης ποιοτητας και ομορφα σχεδια.

Εχουν συνεχεια διαφορες προσφορες πχ 2 ζευγαρια για £12 (περιπου 16 ευρώ) με στανταρ UV και anti scratch επιστρωση και απο όσο είδα για Ελλαδα τα μεταφορικά με DHL ειναι γύρω στα 26 ευρώ.

Επεξ/σία από nonameno12
  • Like 4
Δημοσ.

Πόσες μέρες έκαναν να έρθουν? είναι αξιόπιστα τα υλικά, ελεγμένα κάτι τέτοιο? έχουν κάποια πιστοποίηση, ξέρεις? Βάζεις τη συνταγή που σου έχει γράψει ο γιατρός και στα φτιάχνουν αυτοι?

ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Από τη στιγμη που εβαλα την παραγγελια πηρε γυρω στις τρεις εργασιμες ημερες για να τα ετοιμασουν και να τα στειλουν (εχω σχετικα κοινη συνταγη, γυρω στο 4.5 μυωπια και 0,25 αστιγματισμο). Η DHL express θα κάνει άλλες 3 εργασιμες για Ελλάδα.

Πήρα πρώτα ένα ζευγαρι Photocromic σαν πειραμα για να δω σκελετο και φακους (εδω Αγγλια τα μεταφορικά ειναι 5 ευρώ) και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Οι φακοι που ειναι το πιο σημαντικο, γιατι μιλαμε για θεμα υγειας, ειναι αντιστοιχοι των πολύ ακριβότερων που ειχα και ειχαν γρατζουνιστεί.

Για περισσοτερες γνώμες και κωδικό προσφορας σκούρων φακών στο πολυ καλο site:

http://www.hotukdeals.com/deals/2-pairs-prescription-glasses-free-tinting-8-99-p-p-14-98-goggles4u-using-code-2375143

Δημοσ.

δεν ειναι 42 ευρω και καλο ειναι ο τιτλος να διορθωθεί!

απο το US site (δολαρια) http://www.goggles4u.com/ βγαινει αρκετα πιο οικονομικα! βαζοντας το 30off.

συγκεκριμενα διαλεγοντας σκελετο με 6.95$ και διαλεγοντας τους πλαστικους φακους (0$ χρεωση)

βγαινει 24.68$ δηλαδη περιπου 22 ευρω! (στο uk αν θυμαμαι καλα βγαινει κατω απο 30)

η ερωτηση μου ομως: αξιζει για 22 ευρω? η ειναι για πεταμα? διαβαζω οτι σε αλλους ηρθαν ΟΚ και σε αλλους τα κεντρα και οι μυωπίες ηταν οτι ναναι...

αξιζει το ρισκο? δεχεται paypal παντως... αν και να δω τι και πως θα αποδειξεις...

Δημοσ.

γιατί τα θέλω τα μάτια μου. προτιμώ να πάω σε κάποιο κατάστημα να μου τα κάνει.

δεν εμπιστεύομαι γυαλιά μυωπιας από online μαγαζί όσο και να βγαίνει.

Δημοσ.

Μπηκα να δω αλλα ζηταει ενα σωρο στο ρυθμισμα των φακων.Μου φαινεται οτι καλυτερα να παει καποιος σε οπτικο και να του τα φτιαξει.

Δημοσ.

Οταν σου δινει ο οφθαλμιατρος συνταγη αναφερονται και τα κεντρα τα οποια σου μετραει,βεβαια θεωρω και εγω καλυτερο να σου τα κανει οπτικος για πολλους λογους...

Δημοσ.

τα κεντρα δεν αναφερονται απαραιτητα, συνηθως στα μετραει το μαγαζι... μπορεις να τα μετρησεις και μονος με χαρακα αλλα δεν θα ειναι ακριβης!

σιγουρα ειναι καλυτερα να τα κανει οπτικος!

αλλα σε αυτη την περιπτωση μπορουμε με 22 ευρω να παρουμε 2 γυαλιά, πχ 1 κανονικο μυωπίας και 1 μυωπίας ηλιου...

γιαυτο ρωταω και εγω... αξιζει? η θα δωσουν οτι ναναι... με κακορυθμισμενα κεντρα κλπ...

Δημοσ.

Είναι κάτι παρόμοιο με την Zenni Optical (Μεταφορικά 10€ σε 15 ημέρες.). Όλα από το ίδιο εργοστάσιο φαίνεται να προέρχονται.

Τα γυαλιά κατασκευάζονται στην Κίνα ή την Κορέα και στέλνονται με κούριερ.
Για κάθε ζευγάρι έχει κριτικη από τους πελάτες.
Ανεβάζεις φωτό με τη φάτσα σου και σου μετράει τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου βάζοντας το PD (pupil distance) την απόσταση των ματιών που αναγράφεται πάνω στη συνταγή του οφθαλμίατρου μαζί με τους βαθμούς. Έπειτα προβάρεις γυαλιά πάνω στη φάτσα σου εικονικά.
Κάθε σκελετός έχει στην περιγραφή τις ακριβείς διαστάσεις του.
Όταν διαλέξεις σκελετό βάζεις τη συνταγή σου, τους βαθμούς σου σε κάθε μάτι, μυωπία ή και αστιγματισμό και τα κέντρα. 
Η ποιότητα των σκελετών είναι μέτρια αλλά οι φακοί είναι ίδιας ποιότητας με αυτά που σας φτιάχνει ο οπτικός σας εδώ. Polycarbonate (ανάλογα με τους βαθμούς προτείνει αυτόματα το πάχος) ή και πολυεστιακά με antireflective επίστρωση ή αντιχαρακτική επίστρωση ή υδροφοβικά ή ηλίου με καθρέπτες ή ό,τι άλλο βάλετε επάνω, ανεβάζοντας αντίστοιχα την τελική τιμή.  Έχω ένα ζευγάρι πάνω από 3 χρόνια και οι φακοί δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Ο σκελετός μόνο είναι ελαφρύς και σαν ψεύτικος. Για δεύτερο ζευγάρι αξίζει. Ακόμη και για γυαλιά ηλίου-οράσεως με μυωπία+αστιγματισμό η τιμή είναι γύρω στα 50€. Από εδώ για αντίστοιχα γυαλιά ηλίου-οράσεως με τους φθηνότερους σκελετούς η τιμή πάει στα 150€ το λιγότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...