Lupus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 exw tin entypwsi oti to ghost ypostirizei ext2 kai ext3 filesystems
HaPagan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά το θέμα είναι ότι το topic πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο forum του software . No offense ...
Red_Phantom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Mporeis na ftiaxeis monos sou ena ghost esto kai erasitenxiko!Peiramatisou me tin open(),lseek() kai read().Deiladi anikse tin siskeui me tin open,pigene stin thesi 0 me tin lseek kai kane read() oso mporeis na diabaseis.To exo kanei me disketa kai doulepse.
fpapa1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Yparxei kati san to Norton Ghost gia linux? ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ GHOST ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ghost -ial -ib ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ GHOST
johnyboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά το θέμα είναι ότι το topic πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο forum του software . No offense ... simfono apolita.
alkisg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Με το ghost 2003 έχω πάρει αντίγραφο partition linux και στη συνέχεια έκανα κανονικά restore. Είχε όμως τον περιορισμό ότι το target partition έπρεπε να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το αρχικό partition. Ίσως σε επόμενη έκδοση να το διόρθωσαν κι αυτό...
EPa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Πως μπορεί δηλαδή να διορθωθεί αυτό; Πως θα χωρέσεις κάτι που δεν χωράει; Εκτός κι αν εννοείς πχ. ότι πήρες backup από partition μεγέθους Π1 που όμως χρησιμοποιούνταν μόνο χώρος Χ < Π1 και δεν μπόρεσε να κάνει restore σε partition μεγέθους Π2 όπου Χ < Π2 < Π1. Τότε είναι πρόβλημα προς διόρθωση..
alkisg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Yeap, αυτό ακριβώς εννοούσα. Ενώ κράτησε μόνο το Χ στο ghost (και όχι ολόκληρο το Π1), δεν μπορούσε να το βάλει σε partition μεγέθους Π2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.