Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Πιο εύκολη και γρήγορη ενημέρωση υπολογιστών με Windows 7 σε νέες εγκαταστάσεις

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστοί είστε όσοι απενεργοποιείτε τα updates. Αν κολλήσετε ransomwares τότε θα ανοίγετε θέματα για να ζητάτε βοήθεια. Μ αρέσει που το γράφετε κιόλας.

καλύτερα να προσέχουμε παρα να φαμε spyware

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θυμήθηκα τα vista και τη πρώτη καθαρή εγκατάσταση πεντάωρο μου έφαγε και ήθελε παρουσία γιατί κάπου κολλούσε με τις συνεχείς αναβαθμίσεις.

Και τη δεύτερη φορά πάλι τα ίδια έφαγα αλλά ήξερα πλέον και ήμουν ενημερωμένος για το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης.

Πάνε μας χαιρέτησαν αυτές οι συνήθειες οριστικά.

Τέλος εποχής. 

Φυσικά, η Microsoft σπαταλάει εκατομμύρια δολάρια για τις διορθώσεις, χωρίς λόγο, έτσι.
Άλλωστε, όλοι οι δημιουργοί λογισμικού δεν ενθαρρύνουν την εγκατάσταση των αναβαθμίσεων του λειτουργικού, όπως και των άλλων προγραμμάτων του χρήστη, αλλά και τους drivers (π.χ. για το πρόβλημα ασφαλείας των nVidia gpu).
Ένας insomniac ξέρει πάντοτε καλύτερα από αυτούς τους ανίδεους,

• Like 9

Φυσικά, η Microsoft σπαταλάει εκατομμύρια δολάρια για τις διορθώσεις, χωρίς λόγο, έτσι.

Άλλωστε, όλοι οι δημιουργοί λογισμικού δεν ενθαρρύνουν την εγκατάσταση των αναβαθμίσεων του λειτουργικού, όπως και των άλλων προγραμμάτων του χρήστη, αλλά και τους drivers (π.χ. για το πρόβλημα ασφαλείας των nVidia gpu).

Ένας insomniac ξέρει πάντοτε καλύτερα από αυτούς τους ανίδεους,

Δεν αξίζει να ασχολείσαι με άτομα που είτε δεν ξέρουν την τύφλα τους είτε γράφουν για να τρολάρουν και να κάνουν κέφι τους σπάζοντας τα νεύρα των άλλων. Αυτό θέλουν να ασχολείσαι μαζί τους, Μην τους κάνεις-ετε το χατίρι.

• Like 2

Για την εγκατάσταση του, ο χρήστης θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη την ενημέρωση KB3020369 που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015....

KB3020369 x64

KB3020369 x86

Προσοχη, για server θελει αυτο

https://download.microsoft.com/download/F/D/3/FD3728D5-0D2F-44A6-B7DA-1215CC0C9B75/Windows6.1-KB3020369-x64.msu

Μην σας μπερδεψει εχει την ιδια ονομασια

Επιτέλους ρε microsoft έχουμε γίνει παππούδες περιμένοντας σε κάθε φορματ δυο μέρες για τα update .

ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξήγητο το γιατί δεν το είχαν κάνει.

210 UPDATES !κινεζικο βασανιστήριο για όποιον κάνεις πολλά φορματ .

Τα δεκάρια δεν ειναι έτοιμα για απαιτητικούς χρήστες και επαγγελματιες.

Εγώ σε αυτούς προτείνω μονο 7αρια.

Έχω δει τα δεκάρια να κανουν τρελα πραγματα ,μεγαλο dpc latency και πολλά bugs σε προγραμματα για μουσικούς, bugs και κολλήματα σε adobe premiere και αλλά συναφή ,

τρελλο usage εκεί που κάθεται ρελαντί κ.α.

Ταμπλετα με win10 και ελευθερο χωρο 6gb. Πιστευα οτι ειναι αρκετος για να κανει update , δυστυχως δεν ειναι , ζηταει αλλα 3gb για να συνεχισει...

Κατα την προσωπική μου αποψη γινεται φοβερή καταχρηση αποθηκευτικού χωρου μονο και μονο για να ενσωματωσουν ενοχλητικές εφαρμογές.

Εγω απο τη στιγμη που εβαλα τα 7αρια τα Ultimate απενεργοποιησα το Windows Update..κανενα προβλημα ουτε με drivers ουτε με συμβατοτητα απλα εσωσα αρκετα gb..

Και πολύ secure...

• Like 1

Όχι. Χρειάζονται και τα δύο. Αν δεν χρειάζονταν τα updates δεν θα έβγαζε και η Microsoft. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Αλλά και πάλι μπορεί να κολλήσεις ransomware (το έχω γράψει και άλλες φορές ότι πρέπει να κρατάμε τα σημαντικά αρχεία μας σε εξωτερικό δίσκο που δεν είναι συνδεδεμένος παρά μόνο όταν θέλουμε να μεταφέρουμε αυτά τα σημαντικά αρχεία μας). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ενημερωμένα τα win και να διαθέτουμε ένα καλό antivirus. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε τους κινδύνους.

Οκ δεν το ηξερα. Βασικα δεν εχει τυχει κιολας, οταν ειπες ransomware το γκουγκλαρα πρωτα να καταλαβω τι εννοεις.

Στο βασικο μου pc κανω κανονικα τα updates, αλλα σε ενα laptop που εχω για τυχον παρουσιασεις επειδη δεν ηθελα να ρισκαρω να μην ανοιγει απο καποιο σκαλωμα σε update (που οντως μετα απο καποιο update ειχε θεμα και εκανα επαναφορα 5 λεπτα πριν την παρουσιαση :P ) τα εκλεισα. Τα πιο σημαντικα μου αρχεια φυσικα ειναι στο pc και παντα με αυτοματο backup στον εξωτερικο σκληρο.

Ποσο ευκολο ειναι να την πατησεις αν προσεχεις; Πρεπει να τρεξεις καποιο αρχειο τυπου exe ή ειναι ακομα πιο υπογειο;

το κακο ειναι οτι λειτουργει μονο με τον Internet Explorer και δεν συνεργαζεται με αλλον broswer

δοκίμασα με windows10 (για να τα χω για άλλα win7)...

με τον Edge βγάζει:

Για αυτήν την τοποθεσία web χρειάζεται Internet Explorer

Αυτή η τοποθεσία web χρησιμοποιεί τεχνολογία που θα λειτουργεί καλύτερα στον Internet Explorer. 

ενώ με τον Internet Explorer 11:

decor_BigInformation.gif Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον Κατάλογο του Microsoft Update
Για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες αυτής της τοποθεσίας στο Web, θα πρέπει να εκτελείτε τον Microsoft Internet Explorer 6.0 ή νεότερη έκδοση.
Για να αναβαθμίσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης, μεταβείτε στην Στοιχεία λήψης του Internet Explorer τοποθεσία Web.
Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web, μπορείτε να λάβετε ενημερώσεις από την Κέντρο λήψης της Microsoft.

Οκ δεν το ηξερα. Βασικα δεν εχει τυχει κιολας, οταν ειπες ransomware το γκουγκλαρα πρωτα να καταλαβω τι εννοεις.

Στο βασικο μου pc κανω κανονικα τα updates, αλλα σε ενα laptop που εχω για τυχον παρουσιασεις επειδη δεν ηθελα να ρισκαρω να μην ανοιγει απο καποιο σκαλωμα σε update (που οντως μετα απο καποιο update ειχε θεμα και εκανα επαναφορα 5 λεπτα πριν την παρουσιαση :P ) τα εκλεισα. Τα πιο σημαντικα μου αρχεια φυσικα ειναι στο pc και παντα με αυτοματο backup στον εξωτερικο σκληρο.

Ποσο ευκολο ειναι να την πατησεις αν προσεχεις; Πρεπει να τρεξεις καποιο αρχειο τυπου exe ή ειναι ακομα πιο υπογειο;

Ύποπτα αρχεία όπως .exe που αναφέρεις που έχεις κατεβάσει απο κάποιο τορεντάδικο για παράδειγμα. Κάθε τι που κατεβάζεις να το σκανάρεις. Υπόγειο δεν είναι τόσο πιθανό.

δοκίμασα με windows10 (για να τα χω για άλλα win7)...

με τον Edge βγάζει:

Πρέπει να μπεις στο ινσομνια μέσω του ie και όχι να κάνεις copy-paste το λινκ στον ie. Τουλάχιστον έτσι το κατάφερα.

• Like 1

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον Κατάλογο του Microsoft Update
Για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες αυτής της τοποθεσίας στο Web, θα πρέπει να εκτελείτε τον Microsoft Internet Explorer 6.0 ή νεότερη έκδοση.

Λογικό, αφού ο ΙΕ11 είναι πιο παλιός απο τον ΙΕ6... Πφφφφφ τραγικοί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...