Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν 2,5άρι WD Black , ο οποίος έχει σαν default ρύθμιση να μπαίνει σε idle mode μετά από 5 και πλέον λεπτά.

Ψάχνω να βρώ τρόπο να ελαχιστοποιήσω το idle time σε πχ 1 λεπτό.

Το μόνο εργαλείο που έχω βρει και επεμβαίνει , απλά κάνει άπειρο τον χρόνο , δηλαδή δεν μπαίνει ποτέ σε idle mode ενώ εγώ θέλω να κάνω το αντίθετο.

Στο site της WD δεν βρήκα κάποιο σχετικό εργαλείο.

Υπάρχει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Έχω έναν 2,5άρι WD Black , ο οποίος έχει σαν default ρύθμιση να μπαίνει σε idle mode μετά από 5 και πλέον λεπτά.

Ψάχνω να βρώ τρόπο να ελαχιστοποιήσω το idle time σε πχ 1 λεπτό.

Το μόνο εργαλείο που έχω βρει και επεμβαίνει , απλά κάνει άπειρο τον χρόνο , δηλαδή δεν μπαίνει ποτέ σε idle mode ενώ εγώ θέλω να κάνω το αντίθετο.

Στο site της WD δεν βρήκα κάποιο σχετικό εργαλείο.

Υπάρχει κάτι άλλο;

idle εννοείς να σβήνει τελειως η κάτι αλλο;

Αν τον χρησιμοποιείς συχνά και τον αφήνεις να μπαινει σε αδράνεια και τον ξυπνάς,είναι χειρότερο για τις κεφαλές το διαρκές παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα.

Καλύτερα να στροφάρει το μοτέρ και να ειναι οι κεφαλές ετοιμες και να περιμένουν.

Δημοσ.

Ένα είναι το idle mode στους σκληρούς δίσκους.Ρίχνει στροφές και πέφτει σε αδράνεια.To να σβήσει τελείως είναι το power off και όχι δεν τον χρησιμοποιώ συχνά και όταν τον χρησιμοποιώ είναι για να παίρνω backup.Το παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα ούτως ή άλλως θα το κάνει.

Δημοσ.

Ένα είναι το idle mode στους σκληρούς δίσκους.Ρίχνει στροφές και πέφτει σε αδράνεια.To να σβήσει τελείως είναι το power off και όχι δεν τον χρησιμοποιώ συχνά και όταν τον χρησιμοποιώ είναι για να παίρνω backup.Το παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα ούτως ή άλλως θα το κάνει.

τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν πιανει και για τους εξωτερικους αυτο αλλα τεσπα στα power options στο control panel

αν πας και πατησεις στης ρυθμισεις για προχωρημενους και πας στο σκληρο βαλτο εκει στο "ποτε"

ισως να πιανει και τον εξωτερικο ετσι...αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

α καλα κρασια...αλλο καταλαβα εγω...και χρονο να βαλεις εκει θα το κανει σε ολους μετα..οποτε δε θες ουτε αυτο...

Δημοσ.

Σε εναν wd green (απο τους πρωτους wd green που ειχαν προβλημα με τη μεταβαλλομενη ταχυτητα περιστροφης και που τωρα βλεπει απο κατω τα ραδικια :P ) το ειχα κανει με το wdidle ετσι

http://www.storagereview.com/how_to_stop_excessive_load_cycles_on_the_western_digital_2tb_caviar_green_wd20ears_with_wdidle3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...