Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά! θέλω μια φθηνή αλλά αξιόπιστη μητρική γύρω στα 70€ για skylake i3 και gtx  750/960

προτάσεις;

Mια περιπτωση ειναι αυτη:http://www.skroutz.gr/s/7705053/Asus-H110M-A.html και κατι ποιο καλο-ακριβο ειναι αυτη:http://www.skroutz.gr/s/7397772/Asrock-B150M-Pro4S.html

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει μωρέ καλό είναι και το B150..gets the job done που λένε και οι Άγγλοι. Εγώ πριν κανά δίμηνο πήρα την Asus H110M-A μαζί με τον G4400, 4GB Ram και έναν μικρό ssd για να σερφάρει η οικογένεια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

γιατι να παει τοτε σε b150 και οχι σε h110 που θα του ρθει και πιο φτηνα αν δεν εχει απαιτησεις?

αυτο που θελω να πω ειναι οτι το b150 δεν αξιζει,η πας σε h110 σε budget ή h170-z170 αν θες κατι παραπανω

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ το B150 σε σχέση με το H110 λόγω 4 ram slots και καλύτερου chipset, άσχετα που εγώ πήρα H110 για τους γονείς μου. Αν ήταν για μένα θα έπαιρνα B150 ή H170 ανάλογα τη χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Καθε τσιπσετ εχει τα δικα του πλεονεκτηματα, το πιο φτωχο ειναι το Η110, ακολουθει το Β150, μετα το Η170 και τελος σε δικη του κλαση το Ζ170 αφου ειναι και το μονο που προσφερει ουσιαστικες διαφορες οσον αφορα τις επιδοσεις αν συνδυαστει με ξεκλειδωτο επεξεργαστη και γρηγορες μνημες.
Απο εκει και περα δεν πιστευω οτι καποιο απο τα τσιπσετ "αξιζει" περισσοτερο απο τα υπολοιπα σαν γενικος κανονας. Εξαρταται απο τις αναγκες του εκαστοτε χρηστη.
Για ενα οικονομικο σεταπ το Η110 ειναι μια χαρα επιλογη αν καλυπτεται ο χρηστης απο τις παρεχομενες θυρες.
Το Μ.2 καθως και τα περισσοτερασ "καλουδια" που συναντα κανεις στα επομενα τσιπσετ ειναι παντελως αχρηστα για την πλειοψηφια των χρηστων.
Αντιθετα μια καλη ψυξη, ενα καλο PCB η οι καλης ποιοτητας πυκνωτες ειναι πραγματα ουσιας αλλα συνηθως "αφανη".
Για εμενα ειναι δυο κατηγοριες. Ζ170 και τα αλλα. Και απο τα αλλα διαλεγεις το φτηνοτερο που σε καλυπτει σε συνδεσιμοτητα και εχει καλη ποιοτητα υλικων. Αντε να διαβασεις και κανενα Review μπας και παιζει τιποτα περιεργο που δεν εχεις παρει χαμπαρι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα εχω εδω και 5 μηνες την  asus h110 m-a με τον 4400- 8γιγα ραμ-  ssd samsung-gtx 650 καρτα γραφικων.Για την χρηση που τον θελω ειναι απο υπεραρκετος εως βολιδα.Κανενα προβλημα και πουθενα.Και μητρικη μονο asus και παλι asus.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτον δεν πίνω φρέντο. Δεύτερον δεν κάνω τσιγκουνιές αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι άχρηστο προς το παρόν γι'αυτό σκεφτόμουν κάτι οικονομικό σε αυτά τα λεφτά. Αν σε έναν χρόνο ή δύο χρειαστώ oc θα πάρω το z170. Προς το παρόν γιατί να πάω σε b150; Θα δω καμιά τρελή διαφορά μ αυτά τα specs? 

Η μητρική της Asrock είναι αξιόπιστη; δεν έχω προτιμήσει ποτέ αυτή την μάρκα.

post-377027-0-93574700-1463599082_thumb.jpg

edit: της gigabye λένε τίποτα στους skylake?  

(βλέπω μητρικές χωρίς heatsinks και πονάω :(   )

Δημοσ.

μη τρελαινεσαι,απλα τα πραγματα,αν δε θες overclock-crossfire-sli-m2 support-raid-πανω απο 16gb ram πηγαινε σε h110,

bonus θα ειναι οποια παρεις να εχει κ ψυκτρες στα vrm,απο κει κ περα οτι σου κανει κεφι κ κλικ στο ματι

εμενα παντως μου κανει κλικ αυτη η καγκουρια ανεξαρτητως chipset και τιμης

http://www.skroutz.gr/s/7756076/MSI-B150M-Night-Elf.html

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προτίμησε asrock σε αυτά τα λεφτά, άν σκέφτεσαι για z170 πάρε asus έχει την καλύτερη ποιότητα.

asus,asrock,msi,gigabyte με αυτή τη σειρά. Είναι η γνώμη μου και όποιος έχει αντίθετη άποψη απλά την παραθέτει, δεν ανοίγω διάλογο.

Στο θέμα σου τώρα, εφόσον τριγυρίζει το μυαλό σου το oc πάρε ό,τι φθηνότερο τώρα που να σε καλύπτει. Του χρόνου ή όταν αποφασίσεις κοιτάς για z ή ότι παίζει τότε.

Δημοσ.

σε intel μητρικες δε παιζει τοσο ρολο η μαρκα,ολες ιδιες ειναι πανω-κατω,δεν υπαρχει καλη ή κακη εταιρια,

παει αναλογα το chipset που θα διαλεξεις,

σε ΑΜ3+ ειναι μανουρα η επιλογη που οταν κλοκαρεις τις παιρνεις στο χερι τις περισσοτερες φτηνης-μεσαιας κατηγοριας χωρις μοντες και πατεντες ψυξης....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...