stefant24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλημέρα σε όλο το inosmnia !!!! Θέλω να αγοράσω ένα από αυτά τα μηχανικά πληκτρολόγια , τα οποία είναι μεταχειρισμένα και τα 2 , χωρίς όμως να έχω σχηματίσει άποψη για το ποια να αγοράσω. Τώρα ζητάω από εσάς να με βοηθήσετε δίνοντας μου λόγους γιατί να προτιμήσω το και όχι το άλλο .
stefant24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Υ.Γ. Αν το θέμα που άνοιξα σήμερα είναι σε λάθος λήμμα , θα παρακαλούσα τους mods να το μεταφέρουν στο σωστό λήμμα.
Whitefanged Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γράψε πόσο τα βρίσκεις, σε τι κατάσταση είναι, έχουν/δεν έχουν εγγύηση κλπ... ποιους διακόπτες έχουν πάνω, αν τα θες για typing ή gaming ή και τα δύο. Δώσε το απαραίτητο info να πάρεις άποψη. 1
stefant24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γράψε πόσο τα βρίσκεις, σε τι κατάσταση είναι, έχουν/δεν έχουν εγγύηση κλπ... ποιους διακόπτες έχουν πάνω, αν τα θες για typing ή gaming ή και τα δύο. Δώσε το απαραίτητο info να πάρεις άποψη. Η τιμή και των 2 είναι στα 65 ευρώ. Εγγύηση δεν έχουν (αν και το ΧΤ μπορεί να έχει κάτι μήνες). Ο ΧΤ έχει τους Blue switches ενώ το Trigger έχει τους brown switches. Η χρήση του θα είναι και για Gaming and typing δεν με ενοχλεί τόσο ο θόρυβος αλλά δεν αντέχω και το πολύ , δηλαδή του στυλ των Black switchesΆαα το Trigger έχει ένα ελάττωμα το γράμμα Ν δεν λειτουργεί από όσο μου έχει πει. Νομίζω όμως πως αν το δώσω σε τεχνικό δεν θα έχω πρόβλημα Λοιπόν παιδιά τι με συμφέρει να αγοράσω???
stefant24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είδα τώρα στις αγγελίες πάλι ένα Coolermaster Master Quickfire TK blue switches στα 70 ευρώ σε τέλεια κατάσταση με φουλ παρελκόμενα χωρίς εγγύηση. Άρα βρίσκομαι ανάμεσα σε 3 πληκτρολόγια. Τι μου προτείνετε να κάνω?
jojokss Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν εννοείς αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Trigger.html εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. Έχει και arm rest και μερικά πλήκτρα συντόμευσης. Απλά να ρωτήσεις πρώτα που μπορείς να αλλάξεις πλήκτρο μην τρέχεις μετά. Αλλιώς μετά προτείνω το TK.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν δεν λειτουργεί ένα γράμμα μην το σκέφτεσαι καν, θέλει λυσιμο το πληκτρολόγιο και αλλαγή διακόπτη, το πρώτο trigger έχει θέμα σε πάρα πολλά έσπασε η επαφή που συνδέεις το καλώδιο usb (το καλύπταν μέσα στην εγγύηση μιας και ήταν γνωστό πρόβλημα) Στις αγγελίες παίζει και g710+ το οποίο έχω και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/674786-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-logitech-g710-mechanical-gaming-keyboard/
stefant24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν εννοείς αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Trigger.html εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. Έχει και arm rest και μερικά πλήκτρα συντόμευσης. Απλά να ρωτήσεις πρώτα που μπορείς να αλλάξεις πλήκτρο μην τρέχεις μετά. Αλλιώς μετά προτείνω το TK.Αν είναι μεγάλη υπόθεση μάλλον θα πάω στο TK , το οποίο τώρα βλέπω ότι είναι 80 (δεν είχα κοιτάξει καλά την προηγούμενη φορά). Αν δεν λειτουργεί ένα γράμμα μην το σκέφτεσαι καν, θέλει λυσιμο το πληκτρολόγιο και αλλαγή διακόπτη, το πρώτο trigger έχει θέμα σε πάρα πολλά έσπασε η επαφή που συνδέεις το καλώδιο usb (το καλύπταν μέσα στην εγγύηση μιας και ήταν γνωστό πρόβλημα) Στις αγγελίες παίζει και g710+ το οποίο έχω και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/674786-πωλείται-logitech-g710-mechanical-gaming-keyboard/ Άρα κοιτάω και αυτό. Εσύ τι πιστεύεις για το TK?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν είναι μεγάλη υπόθεση μάλλον θα πάω στο TK , το οποίο τώρα βλέπω ότι είναι 80 (δεν είχα κοιτάξει καλά την προηγούμενη φορά). Άρα κοιτάω και αυτό. Εσύ τι πιστεύεις για το TK? Δεν έχω δουλέψει το tk παρόλα αυτά είχα πληκτρολόγιο με μπλε διακόπτες κάνα μήνα και δεν με βολέψε (αν και μου άρεσε πολύ ο ήχος από τα πλήκτρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα