xouzel Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλημέρα !! Έφτασε η ώρα και του δικού μου σαπακίου να πάρει την άγουσα για τον κάδο απορριμμάτων και να αντικατασταθεί από έτερο, σύγχρονο υπολογιστή. Για να μη σας κουράζω, λέω αμέσως ότι δε με ενδιαφέρει να είναι όμορφο σε εμφάνιση, δε με απασχολεί αν θα είναι ήσυχο και οικονομικό σε λειτουργία, δε θα παίζω παιχνίδια, δε θα παρακολουθώ ταινίες και δε θα το φορτώνω με αρχεία πολλών giga. Οθόνη και ποντικοπληκτρολόγιο υπάρχουν, όπως και λειτουργικό από το θείο (αν και νομίζω ότι τα Win 10 κοστίζουν ελάχιστα ;;;; Χρειάζομαι όμως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ !!! Να έχει θύρες USB3 και HDMI και, φυσικά, να είναι όσο το δυνατόν πιο φθηνό !!! (ιδανικά, κάτω από 300€, αν και νομίζω ότι ονειροβατώ !!!! ). Τέλος πάντων, δε θα τα χαλάσουμε στην τιμή, αρκεί να πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια. Στην πόλη μου (Χανιά), υπάρχουν Public και Eshop για την αποφυγή μεταφορικών και τη συναρμολόγηση, αν και δεν είναι προτεραιότητα αυτά. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσα να έχω 2-3 εναλλακτικές προτάσεις, να τις σκεφτώ και αν είναι δυνατόν, σύντομα, γιατί το παλιό μου έχει ΗΔΗ παραδώσει το πνεύμα και εξυπηρετούμαι από συνάδελφο. Εάν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία, ρωτήστε ελεύθερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους ασχοληθούν !!!!
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Απο e-shop Εναλλακτικα με εναν SSD 240GB αντι για 120GB + HDD (αν εχεις σκληρο δισκο που δουλευει απο το προηγουμενο μηχανημα μπορεις να τον χρησημοποιησεις και αυτον). Το κουτι αυτο παιρνει εναν 3.5" δισκο και τρεις 2.5" αν εχεις δισκο παλιο που θα τον χρησημοποιησεις παρε μονο εναν SSD, κατα προτιμιση τον 240GB. 3
xouzel Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χαζή (ίσως) ερώτηση, αλλά ο επεξεργαστής θεωρείς ότι είναι αρκετά γρήγορος ή δεν παίζει ρόλο ο επεξεργαστής στην ταχύτητα εκτέλεσης εντολών ;;;;
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποιές ακριβώς είναι οι δουλειές γραφείου που κάνεις και σ'ανησυχεί η επεξεργαστική ισχύς;
xouzel Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Όπως είπα, θέλω ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν αυτά. Είμαι άσχετος με κομπιούτερ. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, κάνω πολύ επεξεργασία σε κείμενα pdf με LibreOffice. Χρειάζομαι επίσης να ανοίγουν γρήγορα οι σελίδες στο site της εταιρείας, για να εξυπηρετώ τους πελάτες όσο πιο σύντομα γίνεται. Και ως άσχετος, δε γνωρίζω τι ακριβώς hardware χρειάζεται για να συμβούν αυτά !! Μακάρι η σύνθεση που προτείνει ο Spiros να είναι αρκετή, γιατί με ικανοποιεί και η τιμή. Αν χρειάζεται όμως να φτάσω και στα 400€, δε θα κολλήσω, αρκεί να έχω ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ !!!!
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Mια χαρά θα σε εξυπηρετήσει,μην ανησυχείς δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω χρήματα.
bromiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ο επεξεργαστής για την δουλειά που τον θέλεις είναι ότι πρέπει φίλε μου. Απλά θα προτιμούσα έναν πολύ καλό 120αρι ssd με 5 χρόνια εγγύηση και έναν ακόμη εγγυημένο και απόλυτα αξιόπιστο hdd για αποθήκη!
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 εγγυημένο και απόλυτα αξιόπιστο hdd για αποθήκη! Για να είμαστε σωστοί φίλε bromiaris απέναντι στον θεματοθέτη, αυτό είναι προσωπική εικασία και ίσως εμπειρία, δεν είναι γεγονός,γιατί 2 χρόνια εγγύηση έχει όσο και ο toshiba που προτάθηκε πρίν. 2
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν δεν βαριομουνα θα καθομουν να μετρησω και να φωτογραφησω ολους τους νεκρους WD δισκους που εχω να παθετε καταθλιψη ολοι οι φανς 1
xouzel Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αμάαααααν !!!!!!!!!!!!!! Στη βιασύνη, ξέχασα ότι, φυσικά χρειάζομαι και DVD RW !!! Αλλα, ΟΚ, όσο άσχετος και να είμαι, ξέρω να προσθέσω ένα !!!! :-D 2
xouzel Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κι ενώ είμαι στο στάδιο "σύνθεση" για να παραγγείλω, αναρωτιέμαι.......... Κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου, δεν χρειάζομαι ;;;;;;;;;;;;; :confused:
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κι ενώ είμαι στο στάδιο "σύνθεση" για να παραγγείλω, αναρωτιέμαι.......... Κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου, δεν χρειάζομαι ;;;;;;;;;;;;; :confused: Οχι, εχουν ενσωματωμενη ο επεξεργαστης και η μητρικη αντιστοιχα και σε καλυπτουν 1
george kesoglu Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 μια που θέλει πολλά παράθυρα ταυτόχρονα προτείνω και εγώ ένα σετάκι με τετραπυρινο επεξεργαστή με 8 giga + ssd 240gb πιστεύω θα ικανοποιηθεί πλήρως έβαλα και dvd
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Φίλε george kesoglu έχεις βάλει ddr4 μνήμη ενώ η μητρική παίρνει ddr3.
george kesoglu Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Φίλε george kesoglu έχεις βάλει ddr4 μνήμη ενώ η μητρική παίρνει ddr3. μπράβο πανο ,,, παρακαλώ να το προσέξει ο ts να βάλει μια ddr3 8giga 2133mhz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα