Προς το περιεχόμενο

React OS γνωμες


Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.reactos.org/

 

Το εχει δοκιμασει κανεις? Συμφωνα με το distrowatch, δεν ειναι διανομη linux και ειναι κατι σαν open windows και εχει πολυ λιγες απαιτησεις. Το εχω βαλει σε vbox και εχει το κλασσικο θεμα των windows. Εχει παιξει μαζι του κανεις? Χρειαζεται drivers? Και τι drivers? XP?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Imho, το reactos ειναι χαμενες ωρες αναπτυξης. Ναι, να δεχτω πως αυτο που κανουν ειναι δυσκολο, μιας και δεν ειναι απλα πατσαρισμα, χτισιμο κλπ πακετων που κανουν οι λινουξοδιανομες, αλλα reverse engineering των windows και των υποσυστηματων τους, μιας και ειναι binary compatible με αυτα χωρις να κανουν καποιο emulation οπως το wine.

Αλλα εδω μιλαμε για κατι που θελει η ταδε εφαρμογη ή ο driver να ειναι συμβατα με windows server 2003, ουτε καν με xp! Παντελως αχρηστο, εκτος αν εχεις καμια εφαρμογη που δεν τρεχει σωστα ή καθολου στις νεοτερες εκδοσεις των windows και δεν θες να μπεις στον κοπο να εχεις ενα συστημα ή αδεια χρησης (εφοσον θες να εισαι νομιμος) μονο για αυτη.

 

Οπως ειπε καποιος στο φορουμ του phoronix καποτε "δεν ειναι απλα σαν να τρεχεις να προλαβεις το λεωφορειο που εχασες, ειναι σαν να τρεχεις να προλαβεις το λεωφορειο που εχασες, αλλα το ιδιο το λεωφορειο να εχει φτασει ηδη στον προορισμο του και εσυ να εξακολουθεις να τρεχεις".

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...