Zombistas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βλεπω πολλες φωτογραφιες μελων απο εδω μεσα που εχουν ομορφα ασπρα/μαυρα και πολλα αλλα χρωματα ομοιομορφα στα καλωδια του τροφοδοτικου τους.Ηθελα να ρωτησω πως γινεται να τα αγορασω αυτα(τα λεγομενα χτενια) και τον τροπο εγκαταστασεις τους.Ευχαριστω πολυ Επισης κατι που ξεχασα...ειναι ολα αυτα τα καλωδια επιτρεπτα για ολα τα τροφοδοτικα? Οχι απο θεμα συμβατοτητας αλλα απο θεμα αποδοσης.Ή καθε ενα εχει ξεχωριστει συμβατοτητα? Π.χ. ορισμενα για EVGA και άλλα για Corsair. Παραδειγμα φωτο απο μελος : 1
Whitefanged Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κατα τη γνώμη μου το αισθητικό αποτέλεσμα από το ράψιμο είναι ασύγκριτο σε σχέση με τα χτένια. https://www.youtube.com/watch?v=vIr9u-sr99g Επίσης είναι και πάμφθηνο, 2 συνδετήρες και μερικά μέτρα κηρωμένο νήμα δεν κάνουν ούτε 3 ευρώ. Τα χτένια που ψάχνεις: http://www.e-shop.gr/search?q=cable+comb 1
tsacali Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 φιλαρακο αυτο που βλεπεις ειναι το λεγομενο cable sleeving. υπαρχει η λυση των ετοιμων καλωδιων προεκτασης εδω http://www.e-shop.gr/ypologistes-kalodia-esoterikis-syndesis-sleeved-cables-list?offset=60&table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C5%D3%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C7%D3+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D3%D5%D3%CA%C5%D5%D9%CD&filter-11377=1 την οποια ομως δεν προτιμω για τον λογο οτι φορτωνω καλωδια το κουτι (δυσκολια στο cable management) συν οτι αξανεται το μηκος των καλωδιων. η αλλη λυση ειναι το cable sleeving το οποιο μπορεις να κανεις μονος σου στο psu σου το οποιο εφαρμοζω και εγω. αναλυτικες οδηγιες για αυτο μπορεις να δεις απο την karmen εδω http://www.thelab.gr/forums/topic/111534-%CE%BD%CE%B1-sleeve-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-sleeve/ προτιμω paracord (αρτανη) το οποιο εχει πιο πυκνη υφανση απο τα sleeve,δεν χρειαζεται θερμοσυστελομενα και το βρισκεις σε μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων πχ. εδω http://e-xantra.gr/shop/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CF%80%CF%84%CF%89%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AD-4mm%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF/ για τυχον εργαλεια (τα οποια υπαρχουν και τροποι να κατασκευασεις) και connector το μονο μαγαζι που εχω βρει εγω στην ελλαδα ειναι αυτο http://www.eworld.com.gr/products/index/111/0/Case-Modification connector βεβαια για να sleevαρεις το psu σου μονο δεν χρειαζεσαι και εργαλεια υπαρχουν και πρακτικοι τροποι να τα αντικαταστησεις. οσο για τα χτενια που γραφεις προτιμω το ραψιμο.πολυ καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα και ανεξοδο. αν πιανουν λιγο τα χερια σου λοιπον και εχεις χρονο να ασχοληθεις σου συνιστω να το κανεις. αξιζει σαν αισθητικο αλλα και πρακτικο αποτελεσμα. οτι απορια εχεις γραψε εδω η στειλε μου μνμ αν θελεις και ρωτησε. 3
Zombistas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 φιλαρακο αυτο που βλεπεις ειναι το λεγομενο cable sleeving. υπαρχει η λυση των ετοιμων καλωδιων προεκτασης εδω http://www.e-shop.gr/ypologistes-kalodia-esoterikis-syndesis-sleeved-cables-list?offset=60&table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C5%D3%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C7%D3+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D3%D5%D3%CA%C5%D5%D9%CD&filter-11377=1 την οποια ομως δεν προτιμω για τον λογο οτι φορτωνω καλωδια το κουτι (δυσκολια στο cable management) συν οτι αξανεται το μηκος των καλωδιων. η αλλη λυση ειναι το cable sleeving το οποιο μπορεις να κανεις μονος σου στο psu σου το οποιο εφαρμοζω και εγω. αναλυτικες οδηγιες για αυτο μπορεις να δεις απο την karmen εδω http://www.thelab.gr/forums/topic/111534-%CE%BD%CE%B1-sleeve-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-sleeve/ προτιμω paracord (αρτανη) το οποιο εχει πιο πυκνη υφανση απο τα sleeve,δεν χρειαζεται θερμοσυστελομενα και το βρισκεις σε μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων πχ. εδω http://e-xantra.gr/shop/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CF%80%CF%84%CF%89%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AD-4mm%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF/ για τυχον εργαλεια (τα οποια υπαρχουν και τροποι να κατασκευασεις) και connector το μονο μαγαζι που εχω βρει εγω στην ελλαδα ειναι αυτο http://www.eworld.com.gr/products/index/111/0/Case-Modification connector βεβαια για να sleevαρεις το psu σου μονο δεν χρειαζεσαι και εργαλεια υπαρχουν και πρακτικοι τροποι να τα αντικαταστησεις. οσο για τα χτενια που γραφεις προτιμω το ραψιμο.πολυ καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα και ανεξοδο. αν πιανουν λιγο τα χερια σου λοιπον και εχεις χρονο να ασχοληθεις σου συνιστω να το κανεις. αξιζει σαν αισθητικο αλλα και πρακτικο αποτελεσμα. οτι απορια εχεις γραψε εδω η στειλε μου μνμ αν θελεις και ρωτησε. Ευχαριστω παρα πολυ.Θα το δω.Φενεται πολυ ενδιαφερον.Ερωτηση : Σε περιπτωση βλαβεις του Χ τροφοδοτικου θα πρεπει να σταλει πισω με ολα τα παρελκομενα καλωδια ? Και αν ναι...χαλαει η εγγυηση αν γινει το χειρουργιο πανω τους? Κατα τη γνώμη μου το αισθητικό αποτέλεσμα από το ράψιμο είναι ασύγκριτο σε σχέση με τα χτένια. https://www.youtube.com/watch?v=vIr9u-sr99g Επίσης είναι και πάμφθηνο, 2 συνδετήρες και μερικά μέτρα κηρωμένο νήμα δεν κάνουν ούτε 3 ευρώ. Τα χτένια που ψάχνεις: http://www.e-shop.gr/search?q=cable+comb Ευχαριστω
Pstathece Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βλεπω πολλες φωτογραφιες μελων απο εδω μεσα που εχουν ομορφα ασπρα/μαυρα και πολλα αλλα χρωματα ομοιομορφα στα καλωδια του τροφοδοτικου τους.Ηθελα να ρωτησω πως γινεται να τα αγορασω αυτα(τα λεγομενα χτενια) και τον τροπο εγκαταστασεις τους.Ευχαριστω πολυ Επισης κατι που ξεχασα...ειναι ολα αυτα τα καλωδια επιτρεπτα για ολα τα τροφοδοτικα? Οχι απο θεμα συμβατοτητας αλλα απο θεμα αποδοσης.Ή καθε ενα εχει ξεχωριστει συμβατοτητα? Π.χ. ορισμενα για EVGA και άλλα για Corsair. Παραδειγμα φωτο απο μελος : Ωραιο το θεμα που ανοιξες με ενδιεφερε και εμενα. 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ευχαριστω παρα πολυ.Θα το δω.Φενεται πολυ ενδιαφερον.Ερωτηση : Σε περιπτωση βλαβεις του Χ τροφοδοτικου θα πρεπει να σταλει πισω με ολα τα παρελκομενα καλωδια ? Και αν ναι...χαλαει η εγγυηση αν γινει το χειρουργιο πανω τους? Ευχαριστω Ναι σε περίπτωση που κάνεις sleeve χάνεις εγγύηση, βέβαια πλέον οι μεγάλες έτσι βγάζουν και σετ καλωδίων έτοιμα sleeved,
tsacali Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι σε περίπτωση που κάνεις sleeve χάνεις εγγύηση, βέβαια πλέον οι μεγάλες έτσι βγάζουν και σετ καλωδίων έτοιμα sleeved, οχι φιλαρακο. εγγυηση χανεις μονο αν ανοιξεις το τροφοδοτικο. απλως πριν το πας στο καταστημα κανεις την ιδια διαδικασια και αφαιρεις το sleeve. μετα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. εγγυημενο αυτο! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 οχι φιλαρακο. εγγυηση χανεις μονο αν ανοιξεις το τροφοδοτικο. απλως πριν το πας στο καταστημα κανεις την ιδια διαδικασια και αφαιρεις το sleeve. μετα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. εγγυημενο αυτο! Ανάλογα το τροφοδοτικό, σε τροφοδοτικά με flat καλώδια πως θα τα εννοσεις ξανά να είναι όπως όταν το αγόρασες? Αντε αν είναι όλα μέσα σε μεγάλο sleeve το κάνεις, γενικός κανόνας ότι μετατροπή κάνεις χάνεις εγγύηση
tsacali Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ανάλογα το τροφοδοτικό, σε τροφοδοτικά με flat καλώδια πως θα τα εννοσεις ξανά να είναι όπως όταν το αγόρασες? Αντε αν είναι όλα μέσα σε μεγάλο sleeve το κάνεις, γενικός κανόνας ότι μετατροπή κάνεις χάνεις εγγύηση φιλαρακο και σε flat καλωδιο το ιδιο κανεις.εννοειται πως δεν το χωριζεις! αν και εγω προσωπικα σε modular psu φτιαχνω νεα καλωδια εξ'αρχης στις διαστασεις που χρειαζομαι ακριβως και με τα molex-sata οπου τα θελω (τεραστια διαφορα στο cable mannagement) μετατροπη που φαινεται κοβει την εγγυηση,το cable slleving δεν αφηνει σημαδια και οπως φτιαχνω τα modular, τα καλωδια της μανας του μενουν οπως ειναι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 φιλαρακο και σε flat καλωδιο το ιδιο κανεις.εννοειται πως δεν το χωριζεις! αν και εγω προσωπικα σε modular psu φτιαχνω νεα καλωδια εξ'αρχης στις διαστασεις που χρειαζομαι ακριβως και με τα molex-sata οπου τα θελω (τεραστια διαφορα στο cable mannagement) μετατροπη που φαινεται κοβει την εγγυηση,το cable slleving δεν αφηνει σημαδια και οπως φτιαχνω τα modular, τα καλωδια της μανας του μενουν οπως ειναι Αμα δεν το χωρίσεις πως θα κάνεις sleeving 1-1 συγνώμη κιόλας αν κάνεις νέα καλώδια να το αναφέρεις, βέβαια τα κομμάτια από την μεριά του τροφοδοτικου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τα βρίσκεις εύκολα, όπως και να έχει δεν είναι σωστό να δεινει την εντύπωση σε όλο το κόσμο ότι αν κάνει sleeve δεν θα χάσει εγγύηση, εκτός βέβαια αν αναλάβει εσύ την ευθηνη σε περίπτωση που έχουν κάποιο πρόβλημα 1
tsacali Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αμα δεν το χωρίσεις πως θα κάνεις sleeving 1-1 συγνώμη κιόλας αν κάνεις νέα καλώδια να το αναφέρεις, βέβαια τα κομμάτια από την μεριά του τροφοδοτικου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τα βρίσκεις εύκολα, όπως και να έχει δεν είναι σωστό να δεινει την εντύπωση σε όλο το κόσμο ότι αν κάνει sleeve δεν θα χάσει εγγύηση, εκτός βέβαια αν αναλάβει εσύ την ευθηνη σε περίπτωση που έχουν κάποιο πρόβλημα φιλαρακο δεν υπαρχει λογος να χωρισεις καλωδιο flat το sleevαρεις οπως ειναι.εγω δεν το συνιστω γιατι για τα γουστα μου δεν ειναι ωραιο. σε περιπτωση flat καλωδιου (psu modular σιγουρα) προτεινω κατασκευη νεου εξ'αρχης ετσι εχουμε και το εργοστασιακο ανεπαφο και το καλωδιο οπως μας αρεσει. σε ολες τις περιπτωσεις που γνωριζω οι υποδοχες στο psu ειναι vga (6 θεσεις) και atx12v (8 θεσεις) τις οποιες βρισκεις εδω http://www.eworld.com.gr/products/index/210/0/Connector οι μονες που δεν βρισκεις ελλαδα ειναι οι ΑΤΧ 10 και 18 θεσεωνγια τις οποιες ξεκουμπωνεις και χρησιμοποιεις τις υπαρχουσες. οσο για τον αν εγω δινω την εντυπωση η αν αναλαμβανω ευθυνη μου φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα για το πως γινεται το sleeve.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 φιλαρακο δεν υπαρχει λογος να χωρισεις καλωδιο flat το sleevαρεις οπως ειναι.εγω δεν το συνιστω γιατι για τα γουστα μου δεν ειναι ωραιο. σε περιπτωση flat καλωδιου (psu modular σιγουρα) προτεινω κατασκευη νεου εξ'αρχης ετσι εχουμε και το εργοστασιακο ανεπαφο και το καλωδιο οπως μας αρεσει. σε ολες τις περιπτωσεις που γνωριζω οι υποδοχες στο psu ειναι vga (6 θεσεις) και atx12v (8 θεσεις) τις οποιες βρισκεις εδω http://www.eworld.com.gr/products/index/210/0/Connector οι μονες που δεν βρισκεις ελλαδα ειναι οι ΑΤΧ 10 και 18 θεσεωνγια τις οποιες ξεκουμπωνεις και χρησιμοποιεις τις υπαρχουσες. οσο για τον αν εγω δινω την εντυπωση η αν αναλαμβανω ευθυνη μου φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα για το πως γινεται το sleeve. εφοσον δεν με ξερεις η δεν ξερεις αν ασχολουμε η οχι μην κρινεις , εχω sleevari αρκετα τροφοδοτικα , ξερω αρκετα καλα που θα βρω connectors , οπως επισης εχω βρει ακομα και connector που δεν ειναι συνηθησμενοι (10 Pin/ 14 pin) απο τροφοδοτικα corsair Αν ο οποισδηποτε διαβασει τα μυνηματα σου του αφηνεις την εντυπωση οτι θα κανει sleeve και δεν χανει εγγυηση , οτι φτιαχνεις καλωδια απο την αρχη δεν το ανεφερες οταν ειπες οτι δεν χανεις εγγυηση , , εσυ δηλαδη μπορεις να βγαλεις καλωδια απο τα τροφοδτικα με φλατ καλωδια χωρις να χωρισεις αρκετο κομματι στην ακρη για να μπορεσεις να το τραβηξεις?οπως νομιζεις Εγω ξανα λεω οτι για καποιον που δεν ξερει Ναι οποιαδηποτε μετατροπη στα εργοστασιακα καλωδια του τροφοδοτικου αυτοματα χανει την εγγυηση , αν καταφερεις και το φερεις ξανα στην εργοστασιακη μορφη θα μπορεσεις να το περασεις στην εγγυηση οντως , παρολα αυτα αν καποιος θελει παραπανω πληροφοριες ας στειλει μυνημα σοτν κυριο παραπανω , αν καποιος χαλασει τροφοδοτικο και δεν τον καλυψουν με εγγυηση γιατι θα φενετε οτι το πειραξε ας ζητησει τα χρηματα του απο τον κυριο @tsacali Για καποιον που δεν εχει ασχοληθει η καλυτερη/φτηνοτερη λυση ειναι ετοιμες προεκτασεις (και αυτο οχι απο εξιδικευμενα καταστημα που κανει κατα παραγγελεια) Αν καποιος θελει να ασχοληθει υπαρχουν αρκετοι οδηγοι πως να το κανει (βεβαια για καποιον πρωταρη να υπολογιζει αρκετες ωρες ειδικα ως που να συνηθησει πως βγαινουν τα pin ειναι πολυ πιθανο να χαλασει και το εργαλιακι), πολυ καλος ειναι της karmen απο το thelab που εβαλε ο φιλος πιο πανω 1
tsacali Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 κυριε Inuyasha (εφοσον κυριο με αποκαλεις κι εσυ δεν μπορω να κανω αλλοιως εγω) εφοσον λες οτι sleevaris psu σε πιστευω,γιατι οχι αλλωστε.το θεμα ειναι οτι μολις διαφωνησα μαζι σου κατι επαθες με μενα. επειδη ρωτας να σου πω οτι ναι υπαρχει τροπος να βγαλεις flat καλωδιο χωρις να χωρισει στην ακρη αλλα πιστευω το γνωριζεις εφοσον sleevaris κι εσυ.οποτε δεν καταλαβαινω το σκοπο της ερωτησης σου. εξαλου δηλωσα οτι ειμαι κατα του sleevarismatos σε flat καλωδιο γιατι δεν ειναι ωραιο,προτιμω να φτιαξω καινουργιο εξ'αρχης. εγω προσωπικα connector χρησιμοποιω τους υπαρχωντες,αν εσυ μπορεις και βρισκεις ευκολα μπραβο σου. απο την στιγμη που sleevaro εγω δεν βλεπω τον λογο να μην προτεινω σε καποιον να ασχοληθει και αυτος αλλα να του πω οτι ειναι καλυτερο να παρει ετοιμες προεκτασεις με οτι συνεπαγεται αυτο (επιμυκηνση καλωδιων συν πολλα καλωδια στο κουτι). εκτος αν νομιζεις οτι το cable sleeving ειναι προνομιο των λιγων και εμεις που το κατεχουμε εχουμε κληρονομικο χαρισμα. οσο για την εγγυηση ναι εγω μπορω να γδυσω καλωδια και να ειναι ανεπαφα,αλλα και για καποιον αλλο δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο το παρουσιαζεις,λιγο προσοχη θελει. αν ειναι να αποτρεπουμε οποιον θελει να δοκιμασει τοτε να σταματησουμε να δινουμε συμβουλες και για στησιμο μητρικης γιατι στραβωμενα pin=αχρηστη και εκτος εγγυησης.εκτος αν αναλαμβανουμε ευθυνη και για το πως θα την χειριστει ο καθενας. επειδη λοιπον η γνωση δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και το σωστο ειναι να μοιραζεται οποιος θελει να ασχοληθει με το cable sleeve και εχει αποριες μπορει να μου στειλει μνμ και οπου μπορω να τον βοηθησω. μηπως προτιμας και τα χτενια που ρωτησε το παιδι γιατι το ραψιμο απαιτει καποιον κοπο και γνωσεις?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 κυριε Inuyasha (εφοσον κυριο με αποκαλεις κι εσυ δεν μπορω να κανω αλλοιως εγω) εφοσον λες οτι sleevaris psu σε πιστευω,γιατι οχι αλλωστε.το θεμα ειναι οτι μολις διαφωνησα μαζι σου κατι επαθες με μενα. επειδη ρωτας να σου πω οτι ναι υπαρχει τροπος να βγαλεις flat καλωδιο χωρις να χωρισει στην ακρη αλλα πιστευω το γνωριζεις εφοσον sleevaris κι εσυ.οποτε δεν καταλαβαινω το σκοπο της ερωτησης σου. εξαλου δηλωσα οτι ειμαι κατα του sleevarismatos σε flat καλωδιο γιατι δεν ειναι ωραιο,προτιμω να φτιαξω καινουργιο εξ'αρχης. εγω προσωπικα connector χρησιμοποιω τους υπαρχωντες,αν εσυ μπορεις και βρισκεις ευκολα μπραβο σου. απο την στιγμη που sleevaro εγω δεν βλεπω τον λογο να μην προτεινω σε καποιον να ασχοληθει και αυτος αλλα να του πω οτι ειναι καλυτερο να παρει ετοιμες προεκτασεις με οτι συνεπαγεται αυτο (επιμυκηνση καλωδιων συν πολλα καλωδια στο κουτι). εκτος αν νομιζεις οτι το cable sleeving ειναι προνομιο των λιγων και εμεις που το κατεχουμε εχουμε κληρονομικο χαρισμα. οσο για την εγγυηση ναι εγω μπορω να γδυσω καλωδια και να ειναι ανεπαφα,αλλα και για καποιον αλλο δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο το παρουσιαζεις,λιγο προσοχη θελει. αν ειναι να αποτρεπουμε οποιον θελει να δοκιμασει τοτε να σταματησουμε να δινουμε συμβουλες και για στησιμο μητρικης γιατι στραβωμενα pin=αχρηστη και εκτος εγγυησης.εκτος αν αναλαμβανουμε ευθυνη και για το πως θα την χειριστει ο καθενας. επειδη λοιπον η γνωση δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και το σωστο ειναι να μοιραζεται οποιος θελει να ασχοληθει με το cable sleeve και εχει αποριες μπορει να μου στειλει μνμ και οπου μπορω να τον βοηθησω. μηπως προτιμας και τα χτενια που ρωτησε το παιδι γιατι το ραψιμο απαιτει καποιον κοπο και γνωσεις? Δεν αποτρεπω κανεναν οποιος θελει ας μου ζητησει και βοηθεια , αν ειναι θεσσαλονικη ας κερασει καφε να τον βοηθησω κιολας , απλα επειδη εγω και εσυ εχουμε μια Χ εμπειρια δεν σημαινει οτι αυτος που θα ξεκινησει πρωτη φορα μπορει να κανει τα ιδια πραγματα με εμας , τα ετοιμα extention ειναι πιο οικονομικα και δεν εχουν κανενα ρισκο , αν καποιος ξεκινησει να κανει sleeve καλο για εμενα ειναι να εφοδιαστει ολα τα εργαλεια (atx pin remover , molex pin remover , καθως μια ποιοτηκη πρεσα γιατι ειδικοτερα στις φτηνες σειρες τροφοδοτικα αρκετες φορες να φυγουν τα pin απο το καλωδιο η ακομα χειροτερα να μεινει το μεταλικο πιν μεσα στον connector και να βγει μονο το καλωδιο 1
tsacali Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν αποτρεπω κανεναν οποιος θελει ας μου ζητησει και βοηθεια , αν ειναι θεσσαλονικη ας κερασει καφε να τον βοηθησω κιολας , απλα επειδη εγω και εσυ εχουμε μια Χ εμπειρια δεν σημαινει οτι αυτος που θα ξεκινησει πρωτη φορα μπορει να κανει τα ιδια πραγματα με εμας , τα ετοιμα extention ειναι πιο οικονομικα και δεν εχουν κανενα ρισκο , αν καποιος ξεκινησει να κανει sleeve καλο για εμενα ειναι να εφοδιαστει ολα τα εργαλεια (atx pin remover , molex pin remover , καθως μια ποιοτηκη πρεσα γιατι ειδικοτερα στις φτηνες σειρες τροφοδοτικα αρκετες φορες να φυγουν τα pin απο το καλωδιο η ακομα χειροτερα να μεινει το μεταλικο πιν μεσα στον connector και να βγει μονο το καλωδιο τωρα το μαζεψες φιλαρακο. επειδη εχουμε ομως μια χ εμπειρια δεν σημαινει οτι οταν ξεκινησαμε τα ξεραμε ολα κι εμεις. οσο για τα εργαλεια αν δεν εχει σκοπο να ασχοληθει εκτενεστερα καποιος (ειναι πολλα τα λεφτα αρη που ελεγε και ο καλογηρου) pin remover μπορει να χρησιμοποιησει αυτοσχεδια οσο για πρεσα και με μια φθηνη απο ηλεκτρολογικα μπορει να κανει δουλεια. οσο για τα extesion ευχαριστως να πω που τα πουλανε αλλα ποτε δεν τα προτεινω για τους λογους που εχω πει παραπανω. σκεψου ενα κουτι που χρειαζεσαι να φαινονται ATX,ATX12V,2VGA.MOLEX.SATA και φαντασου ολα αυτα με extansion. ποσος ογκος καλωδιων μαζευεται μεσα στο κουτι.οσο χωρο και να διαθετει στην πλατη δυσκολα θα χωρεσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα