burb22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ έχω ένα πρόβλημα με το mac book μου εδώ και καιρό οταν ανοίγει βγενει μία μπάρα φορτώνει μέχρι την μέση και σβήνει ξαφνικά δεν εχω καθολου προσβαση στο mac μονο αυτη η μπαρα εμφανισεται και σβηνει αμεσως παρακαλώ βοηθηστε με ευχαριστω Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από burb22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κάνε για αρχή nvram reset και μετά αν δεν αλλάξει τίποτα smc reset. https://support.apple.com/en-us/HT204063 Μετά όταν κρατάς πατημένο το alt κατα την εκκίνηση τι εμφανίζετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burb22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν παταω αλτ βγαζει 2 δισκους ενα restore και ενα mackintos οταν παταω οποιοδήποτε με βγαζει σε μια στήλη που εχει repair disk install μακιντος search for help τι κανω οταν παταω ρεπαιρ disk μου βγαζει error και να κανω safe οσα ποιο πολλα αρχεια μπορω παω να κανω install τα μακιντος και μου βγαζει error restart την εφαρμογη την κανω και ξανα τα ιδια Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από burb22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Οταν παταω αλτ βγαζει 2 δισκους ενα restore και ενα mackintos οταν παταω οποιοδήποτε με βγαζει σε μια στήλη που εχει repair disk install μακιντος search for help τι κανω οταν παταω ρεπαιρ disk μου βγαζει error και να κανω safe οσα ποιο πολλα αρχεια μπορω παω να κανω install τα μακιντος και μου βγαζει error restart την εφαρμογη την κανω και ξανα τα ιδια Μάλλον δίσκος ή καλώδιο ταινία . Δυστυχώς θέλεις σκληρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα