Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λήγει το συμβόλαιο με άλλο παροχέα ο οποίος μόνο adsl υποστηρίζει, αλλά σε 18-20.000 down kai 800-1023 up. Χρειάζομαι λίγο καλύτερο up και ήρθε η cosmote με προσφορά για vdsl 30 και μου είπε οτι εδω που θα είμαι θα πιάνω 25/2,5. Αξίζει η αναβάθμιση και το καπέλο της τάξης των 15 ευρώ για αυτό? Ανεβάζω σε cloud video αρκετών gb και δεν με παίρνει να αργώ. Η διαφορά θα είναι αισθητή? Και γιατι οχι φουλ ταχύτητα οταν είμαι 500μ απο το κέντρο? 

Δημοσ.

500 μετρα ειναι 500 μετρα..γιατι δεν βαζεις 50αρα;; διαφορα μεγαλη θα εχει εννοειται..αν σκεφτεις οτι θα εχεις 2.5 φορες μεγαλυτερο Upload αρα θα ανεβαζεις 2,5 φορες πιο γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.

500 μετρα ειναι 500 μετρα..γιατι δεν βαζεις 50αρα;; διαφορα μεγαλη θα εχει εννοειται..αν σκεφτεις οτι θα εχεις 2.5 φορες μεγαλυτερο Upload αρα 2,5 φορες πιο γρηγορα.

Δεν υποστηρίζει το κέντρο λέει ακόμα... 

Δημοσ.

αν και στα 500 μετρα παιζεις 5 up ανετα εν τουτοις ναι αλλο 1 mbit αλλο 2,5.αν σε νοιαζει το up ειναι λιγο μονοδρομος.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι κανονικά παίζω 50/5 δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει. Ίσως μπει σύντομα γιατί βλέπω τους τεχνικούς κάθε πρωί στο κέντρο που περνάω...

Δημοσ.

Το ξέρω ότι κανονικά παίζω 50/5 δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει. Ίσως μπει σύντομα γιατί βλέπω τους τεχνικούς κάθε πρωί στο κέντρο που περνάω...

τεχνικα δεν αλλαζει κατι.απλα ειναι να το.δωσουν.τωρα γιατι δεν το δινουν δεν ξερω.
Δημοσ.

αν δίνει ο οτέ vdsl, θα δώσουν και οι άλλοι πάροχοι σε μικρό χρονικό διάστημα. εγώ θα περίμενα λίγο για να έχεις την δυνατότητα διαπραγμάτευσης, καλύτερη τιμή κλπ.

Δημοσ.

Ρώτησα τον παροχο μου και δεν έχει ιδέα αν θα βάλει ακόμα....

Λήγει τον Ιούλιο η συνδρομή. Θα περιμένω μέχρι μέσα Ιουνίου να δω και αν δεν δω αλλου φως θα μπω στου ότε.

Ο παροχος είναι πάνω στο δίκτυο του ότε έχω την εντύπωση....

Μόνο ότε και ο παροχος μου υπάρχουν στην περιοχή και δεν έχει καφαου, μόνο κέντρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...