Predatorkill Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγραψε πριν ο φιλος οτι δεν εχει βαλει backup αλλα και παλι, ενα incremental ποσο να ρουφηξει σε 50-100 αρθρα την ημερα υποθετικα παντα; Δοκιμασε να κανεις και page speedtest με το pingdom.com εκεινη την ωρα επιλεγοντας μια τοποθεσια κοντα στον σερβερ σου και δες τι βγαζει κι αυτο. Το gtmetrix νομιζω βαζει by default αμερικανικους σερβερ να τεσταρουν αν και εχει επιλογη για ευρωπη. Δοκιμασε να κανεις και τα δυο τεστ και πες μας αποτελεσματα επιλεγοντας λεω και παλι σερβερ που να ναι κοντα στον δικο σου. Ακυρο, αλλα δοκιμασε να κανεις και ενα ping εκεινη την ωρα το domain σου μεσα απο το command line των windows, ετσι για το γαμωτο.
kwstas karaidhs Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Οριστε τα τεστ τωρα ειναι η ωρα που δεν εχει προβλημα τωρα εως το βραδυ δεν θα εχει κανενα προβλημα
kwstas karaidhs Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 λαθος μου αυτα ειναι τα stats οταν δεν εχει προβλημα
pkakajohn Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 θα ήταν προτιμέτερο ένα review από τις ώρες που υπάρχει το πρόβλημα. Βλέπω επίσης ότι έχεις query strings στα resources (.css και .js). Αυτό γενικά δεν βοηθάει τους Browsers στο κασάρισμα των αρχείων. (π.χ. στο js που καλείς wp-emoji-release.min.js?ver=4.5 το ?ver=4.5 δημιουργεί το πρόβλημα - το ίδιο και σε όλα τα css και js resources). Αυτό βέβαια δεν σχετίζεται με το πρόβλημα 10-12 που αναφέρεις, μπορείς όμως να το διορθώσεις συμπληρωματικά μιας και ενδιαφέρεσαι για performance. Δώσε ένα pingdom την ώρα του προβλήματος να δούμε τι γίνεται..
kwstas karaidhs Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οριστε εδω κολλαει και ειναι 9 η ωρα το βραδυ αλλα εχει πολυ κοσμο αυτην την στιγμη
pkakajohn Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σε αυτήν τη φάση της αργοπορίας οι πόροι του server σου πως ειναι? Απο την αναφορά που επισυναψες βλέπω πολυ υψηλά wait times και ξαφνικά ξεφρακαρει η σελίδα και οι πόροι σου πέφτουν βροχή. Νομίζω πως έχεις πολλα requests στην πόρτα 80, περισσότερα απο αυτά που αφήνει το configuration του server σου. Δώσε μας κάποιες μετρικες του server σου όπως Server Limit, Max clients, Keep-alive κλπ.. Φυσικά πες μας και για την κατανάλωση πόρων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. ( cpu, ram, iops).
lionheart82 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θα πρότεινα να εγκατασταθεί ένα plugin για caching της σελίδας, εαν το πρόβλημα φτιάξει καλώς αν κατα πάσα πιθανότητα μιλάμε για server resources issue. Εαν δεν γίνονται αλλά tests εκείνη την ωρα στον server σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με το vps και κάποια στιγμή θα χρειαστείς αναβάθμιση ή ένα πολύ καλό server tuning είτε μιλάμε για apache ή για ngix. Σε γενικές γραμμές θέλει αρκετό ψάξιμο το θέμα…
simpro Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εγω αντεχω 5.000 concurrent σε ενα vps των 60€/μηνα. )))))))))))θες να σου κανω ενα Stretch Test εγω και να δουμε αν αντεξεις πανω απο 100?με ενδιαφερει το στρετσινγ παρα πολυ.
Predatorkill Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εγω αντεχω 5.000 concurrent σε ενα vps των 60€/μηνα. ))))))))))) θες να σου κανω ενα Stretch Test εγω και να δουμε αν αντεξεις πανω απο 100? με ενδιαφερει το στρετσινγ παρα πολυ. Χτυπα το petsitter.today και βγαλε screenshot αποτελεσματα
Predatorkill Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Επειδη αργεις, το εκανα εγω για σενα, maintain load απο 0 εως 5.000: http://bit.ly/1sFNMis
lionheart82 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγω αντεχω 5.000 concurrent σε ενα vps των 60€/μηνα. ))))))))))) θες να σου κανω ενα Stretch Test εγω και να δουμε αν αντεξεις πανω απο 100? με ενδιαφερει το στρετσινγ παρα πολυ. Να τονίσω κάτι, ο σωστά ρυθμισμένος server σε stress test θα κάνει fail καθώς θα υπάρχει πρόβλεψη για DOS attack και με εγκατεστημένο το mod_evasive και το οποίο θα μπλοκάρει το spamming από συγκεκριμένη - επαναλαμβανόμενη ip.
kwstas karaidhs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στις 18/5/2016 στις 1:49 ΠΜ, kwstas karaidhs είπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα