Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι,μήπως γνωρίζει κανείς τις διαστάσεις από το νέο socket AM4 της AMD,θέλω να πάρω το deepcool genome (από ένα φιλο του φορουμ) που εχει υδροψηξη μεσα αλλά δεν γνωρίζω αν θα υποστιρίζει το επερχομενο αυτό socket.Στην deepcool ειπαν ότι δεν γνωριζουν pitch holes dimension για να μου απαντησουν σιγουρα.Μήπως γνωρίζει κανένας;Ειδα καπου που ελεγε ότι θα είναι ιδιο με το FM2+ ισχύει;Θέλω την βοήθεια σας.Ευχαριστώ εκ τον προτερον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και παίζει το μπλοκ που θα έχει πάνω για το cpu να μην κουμπώνει στο am4 όπως έχει αναφερθεί.

Επεξ/σία από nikos1982
Δημοσ.

απλα ρωταει για να εχει σιγουρη την υδροψυξη, να την βαλει απο αρχη στο ΑΜ4 για να μη καει,

αφου λεγεται οτι η AMD θα βαζει "φωτια" στις επιδοσεις....

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα αξίζει για αγορά το am4 και η μόνη απορία είναι οι τρύπες.

όχι ,αλλα αμα αξίζει θέλω να έχω την δυνατότητα να παω

απλα ρωταει για να εχει σιγουρη την υδροψυξη, να την βαλει απο αρχη στο ΑΜ4 για να μη καει,

αφου λεγεται οτι η AMD θα βαζει "φωτια" στις επιδοσεις....

σωστα τα λες στο περιπου :P

Δημοσ.

ξεκολλα ρε φιλε με την υδροψυξη,ποιος ο λογος,

με μια καλη αεροψυξη εισαι κομπλε

μη νομιζεις οτι θα ειναι αθορυβη,ισα ισα πολλες εχουν αρκετα θορυβωδεις ανεμιστηρες 

ασε που προσωπικα δε θα ενιωθα ανετα να τρεχει υγρο μες στο pc μου οσο ασφαλες και να λενε οτι ειναι....

σαν τ αεροπλανα ενα πραγμα με πιανει.....

Δημοσ.

Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα αξίζει για αγορά το am4 και η μόνη απορία είναι οι τρύπες.

η εξυπναδες σου σε ποστ μου συνεχίζουν.δεν αναφερα κατι για επιδοσης γιατι δεν ρωτησε κατι τετοιο το παιδι.απαντησα για το κουτι και οτι σιγουρα το θελει επειδη εχει και την υδροψηξει.

Δημοσ.

δεν αναφερα κατι για επιδοσης γιατι δεν ρωτησε κατι τετοιο το παιδι.απαντησα για το κουτι και οτι σιγουρα το θελει επειδη εχει και την υδροψηξει.

Έτοιμοι να παρεξηγηθείτε είστε μερικοί.

Απευθυνόμουν στον ts, με δόση χιούμορ κιόλας μέσω της επισυναπτόμενης φωτογραφίας.

Εσύ πως μπλέχτηκες....

η εξυπναδες σου σε ποστ μου συνεχίζουν.

Δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να απαντάω σε κάτι που έχεις γράψει.

Μπορεί βέβαια να ξεχνάω κάτι...

Τέσπα, αν έχεις κάποιο θέμα καλύτερα σε pm, για να μη το κάνουμε saloon το νήμα.

• Like 1
Δημοσ.

η εξυπναδες σου σε ποστ μου συνεχίζουν.δεν αναφερα κατι για επιδοσης γιατι δεν ρωτησε κατι τετοιο το παιδι.απαντησα για το κουτι και οτι σιγουρα το θελει επειδη εχει και την υδροψηξει.

Καταρχας δεν ειναι ξεκαθαρο αν το σχολιο του White πηγαινε σε σενα ή στον ts ετσι οπως εχει ειπωθει και μαλιστα διορθωσες και το σχολιο σου πριν απαντησεις και δεν βοηθαει την κατασταση(αν πηγαινε σε σενα το σχολιο).

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας δεν ειναι ξεκαθαρο αν το σχολιο του White πηγαινε σε σενα ή στον ts ετσι οπως εχει ειπωθει και μαλιστα διορθωσες και το σχολιο σου πριν απαντησεις και δεν βοηθαει την κατασταση(αν πηγαινε σε σενα το σχολιο).

δεν αλλαξα τπτ απο αυτα που εγραφα στην αρχει ενα γραμμα αλλαξα απο το και παιζει γιατι δεν καταλαβενε καποιος τι ηθελα να πω.

Δημοσ.

ε παιδες μην τσακώνεστε..ρώτησα αυτό που ρώτησα γτ  το παιδι από το φόρουμ μου το κουτι+υδροψηξη δίνει σε πολύ καλή τιμή,για να ξέρω τι να κάνω μόνο..οποίος βρίσκει χαζή/ανίερη τη ερώτηση απλά μην σχολιάζει

ξεκολλα ρε φιλε με την υδροψυξη,ποιος ο λογος,

με μια καλη αεροψυξη εισαι κομπλε

μη νομιζεις οτι θα ειναι αθορυβη,ισα ισα πολλες εχουν αρκετα θορυβωδεις ανεμιστηρες 

ασε που προσωπικα δε θα ενιωθα ανετα να τρεχει υγρο μες στο pc μου οσο ασφαλες και να λενε οτι ειναι....

σαν τ αεροπλανα ενα πραγμα με πιανει.....

Το κουτι παει μαζι με την υδροψυξη και ο φιλος τα δινει πολύ καλα ,γι αυτό ρωταω .ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου...(Φετος δίνω πανελλήνιες με στοχο την σχολη ικαρων (ιπτάμενοι) οποτε μαλον δεν ταιριάζουμε :P :P )

Δημοσ.

ε παιδες μην τσακώνεστε

Δεν τσακωνόμαστε, εδώ είναι το Insomnia αγορίνα.

Ο φίλος απλώς παρεξηγήθηκε λίγο και από ότι φαίνεται ξεπαρεξηγήθηκε και όλα καλά.

ρώτησα αυτό που ρώτησα γτ  το παιδι από το φόρουμ μου το κουτι+υδροψηξη δίνει σε πολύ καλή τιμή,

για να ξέρω τι να κάνω μόνο

Το κουτι παει μαζι με την υδροψυξη και ο φιλος τα δινει πολύ καλα ,γι αυτό ρωταω

Αν είναι η αγγελία με τα 150 ευρώ είναι καλή τιμή όντως.

Αγοράζεις ένα αξιοπρεπές κουτί με μοναδικά features όπως κάθετη τοποθέτηση της gpu

και τοποθέτηση του reservoir μπροστά σε display, συν μία 360 ΑΙΟ.

Τα δύο ''αρνητικά'' είναι ότι ο κονέκτορας για την κάθετη τοποθέτηση της gpu

δεν παρέχεται και ότι η AIO δεν είναι επεκτάσιμη άρα αν θες να βάλεις υδρόψυξη

και στη gpu πχ θα πρέπει ή να κάνεις μόντα ή να βάλεις δεύτερη λούπα.

Για τη συμβατότητα με μελλοντικά socket μη σκοτίζεσαι, πρακτικό μυαλό είσαι

μπορείς να κάνεις ένα σχεδιάγραμμα μιας βάσης με 4 τρύπες και να τη δώσεις σε

ένα μηχανουργείο να στη φτιάξουν. Της ρίχνεις κι ένα βάψιμο και είσαι άρχοντας.

Επίσης είναι πολύ πιθανό η deepcool να βγάλει κάποιο mounting kit σε περίπτωση

που δεν υπάρχει συμβατότητα με το am4.

Σε κάθε περίπτωση αν σου αρέσει αισθητικά το κουτί είναι πολύ καλή τιμή τα 150 ευρώ.(αν μιλάμε για την ίδια αγγελία)

Φετος δίνω πανελλήνιες με στοχο την σχολη ικαρων (ιπτάμενοι) 

Σου εύχομαι επιτυχία και καλοτάξιδος!

Δημοσ.

η υδροψυξη απ οτι λεει υποστηριζει ολα τα συγχρονα socket intel και amd

αμα τα δινει πολυ καλα παρτα τοτε αρκει να σου δωσει μαζι και ολες τις βιδες και τους ανταπτορες

ιστορικα η amd διατηρει τα mounting clips ιδια στα socket της π.χ. 754, 939, AM2, AM2+, AM3, and AM3+ ειναι ιδια νομιζω

δε νομιζω να αλλαξει δραματικα με το ΑΜ4 ,παρ ολα αυτα δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος αν δε κυκλοφορησει

Δημοσ.

Δεν τσακωνόμαστε, εδώ είναι το Insomnia αγορίνα.

Ο φίλος απλώς παρεξηγήθηκε λίγο και από ότι φαίνεται ξεπαρεξηγήθηκε και όλα καλά.

Αν είναι η αγγελία με τα 150 ευρώ είναι καλή τιμή όντως.

Αγοράζεις ένα αξιοπρεπές κουτί με μοναδικά features όπως κάθετη τοποθέτηση της gpu

και τοποθέτηση του reservoir μπροστά σε display, συν μία 360 ΑΙΟ.

Τα δύο ''αρνητικά'' είναι ότι ο κονέκτορας για την κάθετη τοποθέτηση της gpu

δεν παρέχεται και ότι η AIO δεν είναι επεκτάσιμη άρα αν θες να βάλεις υδρόψυξη

και στη gpu πχ θα πρέπει ή να κάνεις μόντα ή να βάλεις δεύτερη λούπα.

Για τη συμβατότητα με μελλοντικά socket μη σκοτίζεσαι, πρακτικό μυαλό είσαι

μπορείς να κάνεις ένα σχεδιάγραμμα μιας βάσης με 4 τρύπες και να τη δώσεις σε

ένα μηχανουργείο να στη φτιάξουν. Της ρίχνεις κι ένα βάψιμο και είσαι άρχοντας.

Επίσης είναι πολύ πιθανό η deepcool να βγάλει κάποιο mounting kit σε περίπτωση

που δεν υπάρχει συμβατότητα με το am4.

Σε κάθε περίπτωση αν σου αρέσει αισθητικά το κουτί είναι πολύ καλή τιμή τα 150 ευρώ.(αν μιλάμε για την ίδια αγγελία)

Σου εύχομαι επιτυχία και καλοτάξιδος!

Ναι φιλε καλα κλτβες για αυτην την αγγελια λεω,αμα είναι θα το παρω (οσο για τις μοντιες αυτές που ειπες μπορει να σε χρειαστώ ).Να σε καλα αδερφε.

η υδροψυξη απ οτι λεει υποστηριζει ολα τα συγχρονα socket intel και amd

αμα τα δινει πολυ καλα παρτα τοτε αρκει να σου δωσει μαζι και ολες τις βιδες και τους ανταπτορες

ιστορικα η amd διατηρει τα mounting clips ιδια στα socket της π.χ. 754, 939, AM2, AM2+, AM3, and AM3+ ειναι ιδια νομιζω

δε νομιζω να αλλαξει δραματικα με το ΑΜ4 ,παρ ολα αυτα δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος αν δε κυκλοφορησει

Ναι αυτό λεω φιλε,σε ευχαριστω για τις συμβουλες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...