deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για τον Κιάμο ούτε φιάλη πετρογκάζ δεν ανοίγω. Για να γίνει σωστή δουλειά, πρέπει ν' ανοίξεις πολλές μαζί. Ο σκοπός δεν είναι να τη γλιτώσει μ' ένα καψαλισμένο φρύδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μαλιστα..... Ειδικα το παραπανω σου ''επιχειρημα'' για φιαλι στον Κιαμο ολα τα λεφτα πραγματικα....Εκει και αν ειναι πεταμενα τα λεφτα Πεταμένα για τους άλλους. Γιατί ο κιαμος και ο καθένας της κλάσης του με χρονικό ορίζοντα την 5ετία (μετά δεν θα τον θυμάται ούτε η μάνα του) και την σπιταρώνα του έχει και την καβάτζα του θα κάνει και όλα αυτά στην υγεία των κορόιδων. Και άντε να πεις τα έχεις-σου περισσεύουν και τα δίνεις εκεί. Αλλά να παίρνεις το μήνα το πολύ 800 και να τα ακουμπάς εκεί δεν μπορώ να το χαραχτηρίσω τι είναι, Anyway άσχετα όλα τα παραπάνω. Ο καθένας κρίνει που ξοδεύει-επενδύει τα χρηματά του. Και στο παρών θέμα σχολιάζουμε το review από ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο που ανήκει στην κατηγορία των μηχανικών (δεν είναι του σωρού δηλ.) άρα και πάμε και σε άλλη κατηγορία τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πεταμένα για τους άλλους. Γιατί ο κιαμος και ο καθένας της κλάσης του με χρονικό ορίζοντα την 5ετία (μετά δεν θα τον θυμάται ούτε η μάνα του) και την σπιταρώνα του έχει και την καβάτζα του θα κάνει και όλα αυτά στην υγεία των κορόιδων. Και άντε να πεις τα έχεις-σου περισσεύουν και τα δίνεις εκεί. Αλλά να παίρνεις το μήνα το πολύ 800 και να τα ακουμπάς εκεί δεν μπορώ να το χαραχτηρίσω τι είναι, Anyway άσχετα όλα τα παραπάνω. Ο καθένας κρίνει που ξοδεύει-επενδύει τα χρηματά του. Και στο παρών θέμα σχολιάζουμε το review από ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο που ανήκει στην κατηγορία των μηχανικών (δεν είναι του σωρού δηλ.) άρα και πάμε και σε άλλη κατηγορία τιμής. Έχεις δίκιο σε ότι είπες. Σε κάποιους αρέσει να πετάνε τα λεφτά τους στον Κιαμο, γούστο τους και καμαρι τους. Και γω τέτοιος ήμουν μέχρι πριν 2-3 χρονια. Σε κάποιους άλλους αρέσει να παίρνουν πληκτρολόγια των 150 ευρω, ενσύρματα, τη στιγμή που τη δουλειά την κάνεις και με των 20 ευρω, ασυρματα, αλλα αφού το τραβά η ψυχή τους καλά κάνουν. Σε άλλους αρέσουν οι custom υδροψυξεις, κάτι που με ψήνει και μένα τον τελευταίο καιρό ενώ πριν ένα-δυο χρόνια θα έλεγα ότι είναι πεταμενα λεφτα. Όπως και να έχει, εσείς που δώσατε λεφτα για τέτοια πληκτρολόγια ελπίζω να τα χαρείτε, είτε τα πήρατε για ψώνιο είτε για οτιδηποτε αλλο. Η τουλάχιστον να πείσετε τους εαυτούς σας ότι έπιασαν τοπο τα λεφτά. Όπως πιθανών θα προσπαθώ να πείσω και γω τον εαυτό μου ότι άξιζε τα λεφτά η custom υδροδότηση που θα χτίσω σε λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ερώτηση...αφού έχετε κάνει αυτό το review http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/various/corsair-strafe-rgb-cherry-mx-silent-review-r757 και η μόνη διαφορά είναι οι διακόπτες γιατι τόσος κόπος για καινούργιο review?!?!?! Πάντως επειδή έχω και τα 2 στο σπίτι μου οι διακόπτες στο θέμα πατήματος είναι σχεδόν ίδιοι με τους καφέ ελάχιστα πιο θορυβώδης από τους red silence.Απλά το καλύτερο μηχανικό RGB πληκτρολόγιο με το καλύτερο σε δυνατότητες πρόγραμμα και χαώδης διαφορά φωτεινότητας στα led από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν Ελλάδα. Τα 2 πράγματα που θα ήθελα να έχει για να αγγίξει το τέλειο για εμένα είναι USB3 θύρα αντί για την USB2 και να είχε κανένα multimedia key σαν το προηγούμενο μου το K70. Tώρα για το οικονομικό που λέτε βίτσια ειναι αυτά και γούστα και όπως ξέρουμε αυτά πάντα πληρώνονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ερώτηση...αφού έχετε κάνει αυτό το review http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/various/corsair-strafe-rgb-cherry-mx-silent-review-r757 και η μόνη διαφορά είναι οι διακόπτες γιατι τόσος κόπος για καινούργιο review?!?!?! Πάντως επειδή έχω και τα 2 στο σπίτι μου οι διακόπτες στο θέμα πατήματος είναι σχεδόν ίδιοι με τους καφέ ελάχιστα πιο θορυβώδης από τους red silence.Απλά το καλύτερο μηχανικό RGB πληκτρολόγιο με το καλύτερο σε δυνατότητες πρόγραμμα και χαώδης διαφορά φωτεινότητας στα led από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν Ελλάδα. Τα 2 πράγματα που θα ήθελα να έχει για να αγγίξει το τέλειο για εμένα είναι USB3 θύρα αντί για την USB2 και να είχε κανένα multimedia key σαν το προηγούμενο μου το K70. Tώρα για το οικονομικό που λέτε βίτσια ειναι αυτά και γούστα και όπως ξέρουμε αυτά πάντα πληρώνονται... Πήγα να το δω την Παρασκευή, στο κατάστημα είχε την απλή έκδοση, όχι την rgb και με red διακόπτες, Ωραίοι οι red, φαντάζομαι οι brown θα είναι ακόμη καλύτεροι για τα γούστα μου. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν και στιβαρό φαίνεται ότι είναι από πλαστικό. Πως σου φαίνεται η διαφορά με το Κ70 στην ποιότητα κατασκευής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Έχεις δίκιο σε ότι είπες. Σε κάποιους αρέσει να πετάνε τα λεφτά τους στον Κιαμο, γούστο τους και καμαρι τους. Και γω τέτοιος ήμουν μέχρι πριν 2-3 χρονια. Σε κάποιους άλλους αρέσει να παίρνουν πληκτρολόγια των 150 ευρω, ενσύρματα, τη στιγμή που τη δουλειά την κάνεις και με των 20 ευρω, ασυρματα, αλλα αφού το τραβά η ψυχή τους καλά κάνουν. Σε άλλους αρέσουν οι custom υδροψυξεις, κάτι που με ψήνει και μένα τον τελευταίο καιρό ενώ πριν ένα-δυο χρόνια θα έλεγα ότι είναι πεταμενα λεφτα. Όπως και να έχει, εσείς που δώσατε λεφτα για τέτοια πληκτρολόγια ελπίζω να τα χαρείτε, είτε τα πήρατε για ψώνιο είτε για οτιδηποτε αλλο. Η τουλάχιστον να πείσετε τους εαυτούς σας ότι έπιασαν τοπο τα λεφτά. Όπως πιθανών θα προσπαθώ να πείσω και γω τον εαυτό μου ότι άξιζε τα λεφτά η custom υδροδότηση που θα χτίσω σε λίγο καιρό. Στο ξανά είπανε και δε το κατάλαβες. Μη συγκρίνεις τα 20€ πληκτρολόγια με αυτού του είδους τα πληκτρολόγια δεν έχουν καμία σχέση. Προφανώς και δε παίζεις στον υπολογιστή σου και αυτό είναι σίγουρο γιατί αν έπαιζες και αν όντως έχεις πληκτρολόγιο του 20 τότε θα είχες συναντήσει ghosting κάτι το οποίο στα μηχανικά δεν υπάρχει. Είναι πολλά ακόμα όχι μόνο αυτό, πριν μιλήσεις για κάτι μπες κάπου και διάβασε πρώτα και μετά να έχεις άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 από σήμερα λοιπόν και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου πληκτρολόγιου . Αρχικά να πω πως ποτέ δεν πίστευα ότι θα δώσω τόσα χρήματα για περιφερειακό υπολογιστή . Το μονό ακριβό πυρ αιματάκι που έχω αγοράσει από περιφερειακά αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί είναι τα ακουστικά άλλα αυτό Ίνια θέμα ψώρας με τον ήχο . Στα του πληκτρολόγιου τώρα . Έκανα πολλές δοκιμές και σε διαφορά καταστήματα πριν αποφασίσω . Μέχρι τελείταια στιγμή αμφιταλαντευόμουν άλλα τελικά προχώρησα . Είναι το πρώτο μηχανικό μου πληκτρολόγιο και από την πρώτη στιγμή δηλώνω εντυπωσιασμένος . Σαν ποιότητα κατασκευής είναι ΑΡΙΣΤΟ. είναι πλαστικό άλλα δεν το νιώθεις είναι άκρως στιβαρό και δεμένο , με καλή αίσθηση και αρκετό βάρος. Το αγόρασα με καφέ διακόπτες και δεν το μετάνιωσα καθόλου . Είναι οι διακόπτες που μου ταιριάζουν αν και στην αρχή πήγαινα προς μπλε. η επέκταση για να ακουμπάν τα χέρια είναι άκρως βολική και έχει μια μαλακή βελούδινη σχεδόν αίσθηση που προσδίδει και αυτή το κάτι παραπάνω. ο φωτισμός του είναι πολύ έντονος και απολαυστικός με ανεξάντλητους χρωματικούς συνδυασμούς και πολλά εφέ. επειδή το ποστ έχει ήδη βγει πολύ μεγάλο και για να δώσω και εγώ την άποψη μου περί σπάταλης χρημάτων εχω να πω πως είναι άπλα θέμα επιλογής . προσωπικά δεν το μετανιώνω καθώς θέλω ο χορός που περνάω ώρες να με τραβάει και να μου αρέσει . Με το πληκτρολόγιο αυτό το γραφείο έδειξε αλλιώς και η πληκτρολόγηση μοβ αφήνει μια άκρως ικανοποιητική αίσθηση και στο χέρι άλλα και στο αυτί . ΤΟ μονό που βρίσκω μέχρι στιγμής ως αρνητικό το οποίο βάι νομιζω ότι είναι μονό θέμα συνήθειας είναι ότι μετά από λίγη πληκτρολόγηση νιώθω να πιάνεται το χέρι μου στον καρπό περίπου . Λογικά είναι λόγο του υψηλοί προφίλ των πλήκτρων καθώς τα τελευταία 5 χρόνια δούλευα μονό με πληκτρολόγιο από λάπτοπ . Όσο άφορα τα παιχνίδια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς μπορεί να κάνει την διαφορά πραγματικά . Παιχνίδια αν θα παίξω θα παίξω για να χαλαρώσω και να περάσει λίγο η ώρα άλλα νομίζω έχει πάει να γίνει σχεδόν επιστήμη το συγκερκιρμνεο πράγμα. Εγώ προσωπικά με τους κόκκινους διακόπτες δε μπορούσα με τιποτα να γράψω . Μου προκαλούσε δυσφορία από τα πρώτα λεπτά. αντίθετα με τους μπλε διάκοπτες όλα ήταν ΟΚ άλλα ενώ μου άρεσε το κλικάρισμα στον ήχο τους για κάποιο λόγο μου έβγαζε κάτι φθηνό . ΟΙ καφέ διακόπτες νομίζω είναι η χρυσή τομή άλλα σε καμιά περίπτωση δεν είναι όσο αθόρυβοι παρουσιάζονται ( και γράφω σχετικά απαλά ) Το παράκανα με το ποντάρισμα ξέρω έφυγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ξεθάβω το θέμα, μιας και το Amazon.co.uk έχει σήμερα lowest price ever στις 100 λίρες από 130-140 που είχε μέχρι πρότινος (βγαίνουν κάπου 125 ευρώ μαζί με μεταφορικά). Στην πράξη θα βγει ακόμα φθηνότερα γιατί θα μαζευτούμε κάμποσοι να αγοράσουμε αρκετά κομμάτια και θα μοιραστεί το συνολικό κόστος. Νομίζω πως θα το χτυπήσω με συνοπτικές διαδικασίες για να αντικαταστήσω το G710+ της δουλειάς. Με χαλάει που δεν έχει macro keys και κυρίως ξεχωριστό media/volume control (ειδικά η ροδέλα των Logitech βολεύει απίστευτα πολύ), νομίζω όμως ότι είναι πολύ τίμια επιλογή για αυτά τα λεφτά. Η εναλλακτική θα ήταν το παραδοσιακό Coolermaster Pro L με λευκά LED αλλά νομίζω αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για το Strafe... μέχρι να πέσει κάποτε το έργο τέχνης K95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα