La_MoRt Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 To μεγαλο μεινονεκτημα του Κ70 είναι οτι εχει ελαττωματικο led controller. Ουσιαστικα βγαζει 512 χρωματα απο τα 16.8 εκατομμυρια που διαφημιζαν. Αν ενεργοποιησεις το 16.8 mode θα εχεις flickering. To strafe επισης εχει ασπρο backplate ωστε να αντανακλαται περισσοτερο το φως απο τα λεντακια και να ειναι ακομα πιο φωτεινο. Γενικα καλυτερα αντικειμενικα το αλουμινιο, το braided cable και τα multimedia keys του k70 αλλα εγω προτιμω τοn ανωτερο rgb φωτισμό και γενικα την εμφάνιση του strafe. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα. Μήπως έτυχε σε κάποια κομμάτια και δεν είναι σε όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πρόσφατα ήμουν σε δίλημμα μεταξύ αγοράς του silent της Corsair και του G810 της. Τελικά κατέληξα στο G810 παρόλο που δεν διαθέτει στήριξη καρπού και το θεωρούσα σοβαρό μειονέκτημα. Η σχεδίασή του G810 μου φαινόταν πιο πρακτική και θεώρησα ότι τα switches της logitech θα αποδειχθούν πιο γερά ειδικά όσο αφορά την ανθεκτικότητα των led. Αλλά παρόλο που δεν έχω δει από κοντά πληκτρολόγιο της corsair δεν μου αρέσει ο φωτισμός τους που διαχέεται σε όλο το πληκτρολόγιο και το κάνει σαν καρναβάλι. Στο G810 ο φωτισμός είναι μόνο στο γράμμα και μόνο μια ελάχιστη ανταύγεια διαφεύγει από κάτω. Πάντως για το G810 δεν ξέρω αν είναι μέγα πλεονέκτημα που θέλει τόσο μικρή διαδρομή για να να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο. Στο τυφλό σύστημα γραφής μερικές φορές ενεργοποιούνται πλήκτρα που δεν θέλω. Αλλά φαντάζομαι με λίγη εξάσκηση... Όσο για palm rest χρησιμοποιώ ένα αυτοσχέδιο από λευκή μελαμίνη πάχους 16mm το οποίο το έκοψα σε διαστάσεις 7Χ45cm, και επίσης κόλλησα στο κάτω μέρος ένα αντιολισθητικό πλαστικό. Μια χαρά είναι. Το καλύτερο που είχα ποτέ και... μετακινούμενο. Όσοι θελήσουν να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο θα χρειαστούν και λίγη σοκοροταινία για να καλύψουν τις αναπόφευκτες γυμνές (από μελαμίνη) πλευρές του ξύλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα. Μήπως έτυχε σε κάποια κομμάτια και δεν είναι σε όλα; Oχι ειναι σε ολα. Τωρα εβγαλαν ενα καινουριο Κ70 που λεγεται rapid fire και εβαλαν το ανανεωμενο led controller που εχει και το strafe. Για να μην καταλαβαινεις κατι ή δεν εχεις τικαρει το 16.8m mode ή φωτισμος που χρησιμοποιεις ειναι στατικος και δεν εχεις τα χρωματα να εναλλασσονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsolas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποια τα υπέρ ενός mechanical? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxx71 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ωραίο review, μπράβο παιδιά. Σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά τα 180€ είναι πάρα πολλά. Το είχε βέβαια το eshop στα 150€ πριν από κάποιες εβδομάδες. Αν ξαναβγεί σε αυτή την τιμή θα το αγοράσω. Υπάρχει κάτι παρόμοιο στα 100-150€; για 30 ευρω ειναι παρα πολλα τα 180; δεν παλευεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λογο να δώσεις 150 ευρω και βαλε για keyboard.Έχω ενα Logitech των 10-15 ευρω απο το 2012. Άριστο, έχει φάει τόσα χτυπηματα και τoση κακομεταχείριση αλλά τη δουλειά το την κάνει άψογα. Τι καλύτερο έχει αυτο στο review δηλαδή, αμα πατήσεις το space button είτε σε αυτο ειτε στο δικο μου, το ίδιο command δεν θα εκτελέσει το pc? Προτιμώ να δώσω τα λεφτά σε καλύτερη καρτα γραφικων, καλύτερο monitor η στον Κιαμο για φιάλη παρά για ενα keyboard, το οποίο είναι wired κιόλας. Θέμα προτεραιοτήτων. Και για αμάξι άλλος δίνει 5000Ε και κάνει την δουλειά του και άλλους δίνει 1μύριο. Αυτοκίνητα με 4 ρόδες και τα 2 αλλά από κοντά καταλαβαίνεις, Έτσι και εγώ. Προτίμησα να δώσω 120 για το Strafe παρά να πετάξω χρήμα στα σκυλάδικα. Για τον Κιάμο ούτε φιάλη πετρογκάζ δεν ανοίγω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 για 30 ευρω ειναι παρα πολλα τα 180; δεν παλευεσαι Ναι, είναι πάρα πολλά. Κουμάντο στη τσέπη μου θα κάνεις; Με αυτή τη λογική και στα 180€ τι είναι 30€ παραπάνω; Ας πάρω κάτι με 210€. Και αν υπάρχει κάτι με 240€, τι είναι ακόμη 30€ στα 210€, ας πάρω το ακριβότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καααααααααααααααααααααααααααααλό είναι αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Όταν χάνεις στο Doom δε μπορείς να του σκάσεις μπουκέτο γιατί λυπάσαι τα λεφτά που έδωσες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Θέμα προτεραιοτήτων. Και για αμάξι άλλος δίνει 5000Ε και κάνει την δουλειά του και άλλους δίνει 1μύριο. Αυτοκίνητα με 4 ρόδες και τα 2 αλλά από κοντά καταλαβαίνεις, Έτσι και εγώ. Προτίμησα να δώσω 120 για το Strafe παρά να πετάξω χρήμα στα σκυλάδικα. Για τον Κιάμο ούτε φιάλη πετρογκάζ δεν ανοίγω. Φυσικά και είναι θεμα προτεραιοτητων, το ότι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι το λογο να δώσει κάποιος πανω απο 20 ευρω για πληκτρολόγιο δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά το σωστό. Εγώ ας πούμε έδωσα 280 ευρω για να πάρω ιαπωνικό σπαθί κατανα, κάτι το οποίο για κάποιους ακούγεται γελοίο. Αλλά δεν είναι για μενα που εχω τρέλα με την Ιαπωνική κουλτούρα γενικά. Αλλά το θεμα με τα πληκτρολόγια είναι ότι των 10 ευρω και των 150 ευρω την ίδια δουλειά θα κάνει, όπως είπα και πριν αν πατήσεις το space button είναι το ίδιο και στα δυο, αντίθετα με άλλα πράγματα όπως τηλεοράσεις, κάρτες γραφικών, αυτοκίνητα, ρουχα. Να τα δώσεις γιατί έχεις ψώνιο, ναι και γω μαζί σου, όπως εχω ψώνιο και γω με τα σπαθιά. Αλλά αυτοί που επιχειρηματολογούν για τα πληκτρολόγια των 150 ευρω για μα δικαιολογήσουν το ψώνιο τους είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisda Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λογο να δώσεις 150 ευρω και βαλε για keyboard.Έχω ενα Logitech των 10-15 ευρω απο το 2012. Άριστο, έχει φάει τόσα χτυπηματα και τoση κακομεταχείριση αλλά τη δουλειά το την κάνει άψογα. Τι καλύτερο έχει αυτο στο review δηλαδή, αμα πατήσεις το space button είτε σε αυτο ειτε στο δικο μου, το ίδιο command δεν θα εκτελέσει το pc? Προτιμώ να δώσω τα λεφτά σε καλύτερη καρτα γραφικων, καλύτερο monitor η στον Κιαμο για φιάλη παρά για ενα keyboard, το οποίο είναι wired κιόλας.Είσαι μικρός στην ηλικία αλλά μπάρμπας στα μυαλά .Αφού εσύ εχεις το κομπιουτερ για facebook, τερμα ρε, ξεκολληστε όλοι με τα μηχανικά ο ουεσουγκι δε δίνει πάνω απο 15 € ,απορω γιατί οι υπάλληλοι της corsair κανουν τον κόπο να παμε για δουλειά . Αφού μαλακίες βγάζουν. Και αλλάζω και τη σειρά αυτών που είπες για να καταλάβεις τι είπες : Εδω υπάρχουν άνθρωποι επι γης, που πανε και ακουμπάνε τα λεφτακια τους στα σκυλάδικα ,σε κιαμους και παολες, το keyboard σου φάνηκε ακριβό ,που το παίρνεις και κάνεις τη δουλειά σου για χρόνια ; Ήρθαν οι ξένοι και μας χαλάσαν τον πολιτισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Φυσικά και είναι θεμα προτεραιοτητων, το ότι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι το λογο να δώσει κάποιος πανω απο 20 ευρω για πληκτρολόγιο δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά το σωστό. Εγώ ας πούμε έδωσα 280 ευρω για να πάρω ιαπωνικό σπαθί κατανα, κάτι το οποίο για κάποιους ακούγεται γελοίο. Αλλά δεν είναι για μενα που εχω τρέλα με την Ιαπωνική κουλτούρα γενικά. Αλλά το θεμα με τα πληκτρολόγια είναι ότι των 10 ευρω και των 150 ευρω την ίδια δουλειά θα κάνει, όπως είπα και πριν αν πατήσεις το space button είναι το ίδιο και στα δυο, αντίθετα με άλλα πράγματα όπως τηλεοράσεις, κάρτες γραφικών, αυτοκίνητα, ρουχα. Να τα δώσεις γιατί έχεις ψώνιο, ναι και γω μαζί σου, όπως εχω ψώνιο και γω με τα σπαθιά. Αλλά αυτοί που επιχειρηματολογούν για τα πληκτρολόγια των 150 ευρω για μα δικαιολογήσουν το ψώνιο τους είναι λάθος. Ενω εσυ αγαπητε τι ακριβως μπηκες να επιχεηρηματολογησεις???Οτι επειδη για τα δικα σου γουστα/προτιμησεις δεν δινεις πανω απο 20ευρω,οσοι αλλοι δινουν παραπανω χρηματα γενικα για μηχανικα πληκτρολογια και επιχειρηματολογουν κιολας εινα ψωνια??? Μαλιστα..... Ειδικα το παραπανω σου ''επιχειρημα'' για φιαλι στον Κιαμο ολα τα λεφτα πραγματικα....Εκει και αν ειναι πεταμενα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 υπάρχει και αυτό γι αυτούς που θέλουν κάτι φθηνό και καλό χωρίς πολλά πολλά μπλιμπλικια http://www.corsair.com/en/vengeance-k65-compact-mechanical-gaming-keyboard το έχω κάνα χρόνο και το έχω καταευχαριστηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 για 30 ευρω ειναι παρα πολλα τα 180; δεν παλευεσαι Υπάρχει και ο ψυχολογικος παράγοντας, ένα παιχνίδι πχ δεν το επαιρνα στα 9+ γιατι εχω εκατονταδες backlog αλλα στα 5+ δεν αντεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Φυσικά και είναι θεμα προτεραιοτητων, το ότι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι το λογο να δώσει κάποιος πανω απο 20 ευρω για πληκτρολόγιο δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά το σωστό. Εγώ ας πούμε έδωσα 280 ευρω για να πάρω ιαπωνικό σπαθί κατανα, κάτι το οποίο για κάποιους ακούγεται γελοίο. Αλλά δεν είναι για μενα που εχω τρέλα με την Ιαπωνική κουλτούρα γενικά. Αλλά το θεμα με τα πληκτρολόγια είναι ότι των 10 ευρω και των 150 ευρω την ίδια δουλειά θα κάνει, όπως είπα και πριν αν πατήσεις το space button είναι το ίδιο και στα δυο, αντίθετα με άλλα πράγματα όπως τηλεοράσεις, κάρτες γραφικών, αυτοκίνητα, ρουχα. Να τα δώσεις γιατί έχεις ψώνιο, ναι και γω μαζί σου, όπως εχω ψώνιο και γω με τα σπαθιά. Αλλά αυτοί που επιχειρηματολογούν για τα πληκτρολόγια των 150 ευρω για μα δικαιολογήσουν το ψώνιο τους είναι λάθος. Δεν κανουν την ιδια δουλεια φιλε. Και παλι μπορεις να πεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα κατα τη γνωμη σου, αλλα την ιδια δουλεια δεν κανουν. Πανε δες specs/features στο site της corsair και πες μου πιο πληκτρολογιο των 10-15 ευρω εχει τετοιες δυνατοτητες (+ φυσικα οτι μιλαμε για ενα μηχανικο πληκτρολογιο σε σχεση με αυτο που λες εσυ). Πληρωνεις και τα cherry και το rgb και το ονομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα