uesugi1989 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λογο να δώσεις 150 ευρω και βαλε για keyboard.Έχω ενα Logitech των 10-15 ευρω απο το 2012. Άριστο, έχει φάει τόσα χτυπηματα και τoση κακομεταχείριση αλλά τη δουλειά το την κάνει άψογα. Τι καλύτερο έχει αυτο στο review δηλαδή, αμα πατήσεις το space button είτε σε αυτο ειτε στο δικο μου, το ίδιο command δεν θα εκτελέσει το pc? Προτιμώ να δώσω τα λεφτά σε καλύτερη καρτα γραφικων, καλύτερο monitor η στον Κιαμο για φιάλη παρά για ενα keyboard, το οποίο είναι wired κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ypoptos1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λογο να δώσεις 150 ευρω και βαλε για keyboard.Έχω ενα Logitech των 10-15 ευρω απο το 2012. Άριστο, έχει φάει τόσα χτυπηματα και τoση κακομεταχείριση αλλά τη δουλειά το την κάνει άψογα. Τι καλύτερο έχει αυτο στο review δηλαδή, αμα πατήσεις το space button είτε σε αυτο ειτε στο δικο μου, το ίδιο command δεν θα εκτελέσει το pc? Προτιμώ να δώσω τα λεφτά σε καλύτερη καρτα γραφικων, καλύτερο monitor η στον Κιαμο για φιάλη παρά για ενα keyboard, το οποίο είναι wired κιόλας. Αν γράφεις συχνά και αν δοκιμάσεις ένα καλό πληκτρολόγιο θα καταλάβεις ότι υπάρχει διαφορά. Φυσικά δεν είναι όλα τα μηχανικά καλά (πολλά είναι απίστευτα σκληρά και δεν είναι κατάλληλα για επαγγελματική πληκτρολόγηση). Από την άλλη 180 ή και 100 ευρώ είναι πολλά για ένα πληκτρολόγιο. Πάρα πολλά για την ακρίβεια.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λογο να δώσεις 150 ευρω και βαλε για keyboard.Έχω ενα Logitech των 10-15 ευρω απο το 2012. Άριστο, έχει φάει τόσα χτυπηματα και τoση κακομεταχείριση αλλά τη δουλειά το την κάνει άψογα. Τι καλύτερο έχει αυτο στο review δηλαδή, αμα πατήσεις το space button είτε σε αυτο ειτε στο δικο μου, το ίδιο command δεν θα εκτελέσει το pc? Προτιμώ να δώσω τα λεφτά σε καλύτερη καρτα γραφικων, καλύτερο monitor η στον Κιαμο για φιάλη παρά για ενα keyboard, το οποίο είναι wired κιόλας. Ειναι πληκτρολογια για παιχνιδια τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τα πληκτρολογια των 15 ευρω. Προτιμω να τα δωσω στο πληλτρολογιο παρα να παω να πιω μια φιαλη στον οποιοδηποτε αφωνο του Ελληνικου τραγουδιου.- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για το review δεν εχω να πω κατι καθως οταν βλεπουμε τοση αναλυση σημαινει οτι εχει πεσει δουλεια γυρω απο αυτο αρα μπραβο για τον κοπο και την προσπαθεια.Α λλα μηπως το παρακανετε λιγακι με τα μηχανικα της Corsair(4συνολικα ως τωρα 3 για Strafe και 1 για K70).Μετραμε συνολικα ως τωρα ,μαζι με αυτο ,3 review για Corsair Strafe συνολικα,2 για το RGB μοντελο(με διαφορετικους διακοπτες)και 1 για το απλο. Βεβαια θυμαμαι οτι ειχε πει ο Crmaris πιο παλια οτι ο λογος που δεν εχουμε δει review σε αλλες γνωστες εταιριες(οπως πχ η Logitech)ειναι μιας και δεν μπαινουν καν στον κοπο να στειλουν 1 δειγμα(πραγμα ηλιθιο εκ μερους τους καθως μιλαμε για δωρεαν διαφημιση σε ενα απο τα μεγαλυτερα site της Ελλαδας),αλλα νομιζω οτι 1 review για τα Corsair strafe θα ηταν αρκετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά τα 180€ είναι πάρα πολλά. Ζούμε την εποχή του 1000€ κινητό και 200€ πληκτρολόγιο. Ίσως η επόμενη τάση να είναι 50€ βίδες για PC. Πρόκειται ξεκάθαρα για τάση. Τα Gaming έχει γίνει και καλά επάγγελμα. Βγαίνει ένα παιχνίδι και έχει σχολιαστεί και δειχθεί τόσο πολύ που δεν σου κάνει αίσθηση να παίξεις. Ταυτόχρονα για να είσαι Gamer πρέπει να έχεις 200€ πληκτρολόγιο, 150€ ποντίκι, 50€ mousepad, 150€ ακουστικά, κλπ. Μαζί με όλα αυτά η ποιότητα των Games σε επίπεδο Software όλο και πέφτει. Βλέπουμε συνεχώς παιχνίδια με προβλήματα, πολλά Remasters και λίγα καλά. Με λίγα λόγια είσαι Gamer πλέον όχι από τα παιχνίδια που παίζεις, αλλά από τα αξεσουάρ που έχεις. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόση γκρινια, ειδικότερα προς τα άτομα που θα πάρουν ένα τέτοιο πληκτρολόγιο. Είμαι κάτοχος του εν λόγω πληκτρολογίου, με τα red switches αγορασμενο απο αγγλικο amazon οταν βγήκε τέλη οκτωβρη. Γιατι να μην το αγοράσω εφώσον έχω και διαθεση και τα χρήματα να τα δώσω. Οκ σε κάποιους μπορει να φαίνεται χάζο, αλλα όταν περνας 6-10 ώρες Minimum την μέρα μπροστα σε μια οθόνη, είτε γράφοντας, είτε σερφαροντας, εγω το βλέπω σαν επένδυση. Και αυτό γιατί για εμενα, μετά απο αρκετους μήνες χρήσης , μπορω να πω οτι με έχει βολέψει αφανταστα, σε σχέση με απλα πληκτρολόγια μεμβρανης που είχα, με την χρήση που του κάνω (γράψιμο κωδικα, και λιγα games) καθως νιωθω οτι πληκτρολογώ πολύ πιο άνετα και ξεκούραστα. ΟΚ ναι μεν τα leds είναι λίγο για το φαίνεσθαι, αλλα αυτά είναι γούστα του καθενος. Αλλά το ιδιο χαζό μου φαίνεται και σε εμενα να δώσει κάποιος πάνω απο 250 για κινητο για απλή χρήση φοτο-fb-insta-τηλ. Αν κάποιος όμως σκοπεύει και χρησιμοποιεί το κινητο παραπάνω και επιθυμει καλύτερες φοτο, εγγυηση κλπ, και έχει τα λεφτα και την όρεξη να τα διαθέσει σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο που του αρέσει και επιθυμει, με ποιο σκεπτικό θα του πω σαν τρίτος να μην το παρει γιατί είναι χαζο κατα τα δικά μου πιστεύω? Αυτό είναι τελείως λάθος.Οn topic. Καλό review, αλλα η αλήθεια είναι ότι το Κ70 έχει καλύτερα υλικά σαν ποιότητα (κατοχος strafe και έχει περάσει και ένα Κ95 από τα χέρια μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η όποια γκρίνια, ή καλύτερα αντίρρηση, είναι περισσότερο στο θέμα του Gaming.Τα παιχνίδια δεν πρέπει να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά, γιατί αν τα παίρνουμε τόσο σοβαρά, σταματάνε να είναι παιχνίδια. Όλη αυτή η ανάλυση που γίνεται με τόσο σοβαρό τρόπο και βαρύγδουπες εκφράσεις, με τεχνικές αναλύσεις και ταυτόχρονα το trend που πουλάει ακριβά προϊόντα - περιφερειακά με την δικαιολογία του Ultimate Gaming Setup, ναι με ενοχλεί.Ποτέ δεν έλεγα ότι είναι κακό να αγοράσεις κάτι που σου αρέσει. Μια ζωή την έχουμε και αν έχουμε τα χρήματα και γουστάρουμε, αγοράζουμε ότι θέλουμε και τέλος.Είναι εκνευριστικό όμως να έχει φτάσει το iPhone στα 1000€. Ήμουν από αυτούς που υποστήριζα τα iPhone όταν όμως είχαν 650€. Και τότε ήταν πολλά λεφτά. Τώρα έχει καταντήσει ανέκδοτο όμως.Κάτι παρόμοιο κάνουν και με τα πληκτρολόγια τώρα. 200€ πληκτρολόγιο... Ας αράξουμε λίγο. Πληκτρολόγιο είναι, όχι κάρτα γραφικών. Είναι επίτηδες για να φαίνεται ως Premium. Και εγώ κάθομαι με τις ώρες στο PC και γράφω μια χαρά και ξεκούραστα με το Devastator των 30€ μαζί με ποντίκι. (Το ποντίκι δεν το έχω). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 αν άξιζαν τα λεφτά τους δε θα έπεφτε τόση "γκρίνια". και όταν το λέω αυτό δεν εννοώ τον υποκειμενικό παράγοντα, αλλά να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάποιου που πιστεύει πως κάνει μια επένδυση δίνοντας ένα 180άρι. Γιατί όταν δίνεις τόσα λεφτά για ένα προϊόν που κατά πάσα πιθανόττηα σε 1-2 χρόνια σου χει ψοφήσει τότε σίγουρα μόνο επένδυση δεν είναι. Το είχα πει και σε προηγούμενο thread και θα το ξανά πω, βλέπω παραδείγματα από ανθρώπους να λένε εμένα μου χάλασε πάνω στο χρόνο αλλά όλα μπόμπα μου σκασαν πιστωτικό και πήρα το επόμενο μοντέλο. Μόνο εμένα μου ακούγεται κουφή αυτή λογική; έχεις την καλύτερη απόδειξη πως το προϊόν που σου πάσαραν είναι γτπ και αντί να τους ρίξεις άκυρο τους ανταμείβεις με το να πάρεις κι άλλο; κι αυτό επειδή είχαν τη δυνατότητα να σου αλλάξουν τόσο εύκολα τη σαβούρα τους ( φαντάσου κόστος που θα χει ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πρόσφατα αγόρασα το γνωστό razer με τα green switches και τα λαμπάκια. Καλή κατασκευή, αν και πλαστικό, και φαίνεται ανθεκτικό, αν και από εργονομία είναι πάτος... Απορώ ποιο σαΐνι σκέφτηκε να βάλει όλες τις υποδοχές πλάγια και δεξιά!!! Μιλάμε για πολλά πεταμένα λεφτά... Γενικά αυτά τα super πληκτρολόγια κάνουν πολύ θόρυβο και για μένα είναι πιο κουραστικά για όσους παίζουν starcraft 2. Άσε που πολλά εμφανίζουν προβλήματα συμβατότητας με το bios, και προβλήματα με τα λαμπάκια τους. Προτιμώ το απλό πληκτρολόγιο της apple που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια, και συγκεκριμένα το ενσύρματο με το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Οι κοντινές αποστάσεις είναι πολύ ξεκούραστες για μένα που δεν ξέρω "τυφλά" συστήματα κτλ. Σίγουρα είναι και θέμα συνήθειας, αλλά αντικειμενικά δύσκολα τα πράγματα στο strategy gaming, όταν θες με το ένα χέρι να πιάσεις 2 πλήκτρα και σου τα έχουνε στείλει σε κάτι εντελώς άκυρες θέσεις, μόνο και μόνο για να διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές και να νομίζει ο κόσμος ότι αυτά τα πληκτρολόγια είναι πιο "μελετημένα". Στην πληκτρολόγηση απλού κειμένου, το μηχανικό μου έχει πλάκα, αλλά προσωπικά δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη βελτίωση στο πώς γράφω. Ξαναλέω δεν πληκτρολογώ τυφλά, αλλά απλά... Πάντως θεωρώ ότι όλη η παραφιλολογία με τα mx switches κτλ, είναι μια καλά ενορχηστρωμένη διαφήμιση που πείθει χαζούς σαν και μένα να σκάμε λεφτά σε πληκτρολόγια. Αν κάποιος μου πει ότι δεν έχω αγοράσει mx switches με το razer, απλά θα πω ότι δοκίμασα όλα τα πιθανά mx χρώματα και τα πράσινα της razer μου άρεσαν περισσότερο σαν αίσθηση, παρόλο που είναι κινεζιές... Γι' αυτό πήρα και το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα τα πληκτρολόγια, φθηνά, ή ακριβά πρέπει να δοκιμάζονται πριν την αγορά. Σκεφθείτε τι σας βολεύει και πώς έχετε συνηθίσει. Αν το υποψήφιο πληκτρολόγιο είναι πολύ διαφορετικό, μην το πάρετε, εκτός αν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να το μάθετε... Μην πιστεύετε ότι με ένα ακριβό πληκτρολόγιο θα βελτιώσετε ιδιαίτερα τον τρόπο που δουλεύετε. Όλα αυτά τα λένε οι "reviewers" για να δικαιολογούνται οι απίστευτα ακριβές τιμές των εταιριών. Υ.Γ. Ξέρω ότι αναφέροντας το razer είμαι offtopic, αλλά για μένα αυτά που είπα σε γενικές γραμμές ισχύουν για όλα τα σούπερ ακριβά πληκτρολόγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για το review δεν εχω να πω κατι καθως οταν βλεπουμε τοση αναλυση σημαινει οτι εχει πεσει δουλεια γυρω απο αυτο αρα μπραβο για τον κοπο και την προσπαθεια.Α λλα μηπως το παρακανετε λιγακι με τα μηχανικα της Corsair(4συνολικα ως τωρα 3 για Strafe και 1 για K70).Μετραμε συνολικα ως τωρα ,μαζι με αυτο ,3 review για Corsair Strafe συνολικα,2 για το RGB μοντελο(με διαφορετικους διακοπτες)και 1 για το απλο. Βεβαια θυμαμαι οτι ειχε πει ο Crmaris πιο παλια οτι ο λογος που δεν εχουμε δει review σε αλλες γνωστες εταιριες(οπως πχ η Logitech)ειναι μιας και δεν μπαινουν καν στον κοπο να στειλουν 1 δειγμα(πραγμα ηλιθιο εκ μερους τους καθως μιλαμε για δωρεαν διαφημιση σε ενα απο τα μεγαλυτερα site της Ελλαδας),αλλα νομιζω οτι 1 review για τα Corsair strafe θα ηταν αρκετο. Καλώς ή κακός μόνο η Corsair στέλνει τόσα δείγματα στην Ελλάδα και τιμάει τόσο το ελληνικό κοινό όσο και την τερματισμένη ελληνική αγορά. Από τη στιγμή που μας στέλνουν ένα δείγμα οφείλουμε να το παρουσιάσουμε εκτός και αν δε θέλετε να διαβάζετε reviews Επίσης όπως βλέπεις στα charts θορύβου, καθώς και στην αίσθηση δεν έχουν πολλές ομοιότητες τα STRAFE μεταξύ τους. Το ότι ανήκουν στην ίδια σειρά δε λέει κάτι από τη στιγμή που έχουν διαφορετικούς διακόπτες. Όσον αφορά κάτι άλλες εταιρίες τώρα, μας έχουν γραμμένους κανονικά (όλους μας). Προσωπικά με την εμπειρία που έχω από επαφές από εταιρίες και βλέποντας τον τρόπο που αντιμετωπίζουν μερικές την ελληνική αγορά, έχω πάψει να αγοράζω τα προϊόντα τους. Με λίγα λόγια πραγματικά παλεύω κάθε φορά (τόσο εγώ όσο και οι reviewers μου) για να πάρω ένα δείγμα για παρουσίαση στο insomnia και ειδικά μερικές εταιρίες (π.χ. Logitech) τις έχω πια ξεγράψει. Σε κάτι άλλα προϊόντα (π.χ. smart watches) έχουμε φτάσει να κάνουμε review τα προϊόντα που αγοράζουμε, πράγμα που προσωπικά βρίσκω απαράδεκτο αλλά δε γίνεται αλλιώς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ο καθένας διαθέτει τα χρήματα του εκεί που πιστεύει πως αυτός είναι καλύτερα. Η τάση υπάρχει γιατί το μάρκετινγκ των εταιρειών έχει πιάσει τόπο και συγκεκριμένα ο κόσμος αγοράζει αυτά τα προϊόντα γιατί είμαστε και λίγο λαός του ότι πληρώνεις παίρνεις. Προσωπικά θέλω τον υπολογιστή μου με ότι καλύτερο κυκλοφορεί και δε με νοιάζει όσο και αν είναι το κόστος, αν τα έχω θα το πάρω. Το κάνω γιατί γουστάρω να το βλέπω εγώ. Δε κατακρίνω κανένα που αγόρασε πληκτρολόγιο κινέζικο με 50$ σε καμία περίπτωση μπράβο του και μαγκιά του, αλλά όπως δε το κάνω εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνουν οι άλλοι στην αντίθετη περίπτωση. Βρισκόμαστε σε μια εποχή τεχνολογίας και οτιδήποτε το οποίο πλασάρεται κάτω από μια βαρβάτη υπογραφή και προσφέρει ποιότητα πληρώνεται αδρά. Δε σημαίνει ότι απευθύνεται σε όλο το κόσμο. Τουλάχιστον για μένα το καλό παίχτη σε ένα παιχνίδι μπορεί να τον βοηθήσουν τα περιφερειακά του αλλά πιο πολύ βοηθάει το να το έχει γενικότερα. Για αυτό για εμένα οι αγορές τέτοιου είδους έχουν να κάνουν με το κομμάτι της αισθητικής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω παιδες, δηλαδή πόση διάφορα πια να σου κάνει ενα πληκτρολογιο? Λόγω δουλειάς γράφω και χρησιμοποιώ πληκτρολογω ΠΑΡΑ πολυ, το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούμε είναι κάκιστο αλλά δε με εμποδίζει να πληκτρολογώ γρηγορα.Ναι θα ήταν ωραία να είχε καλύτερη αισθηση, αλλά άντε να έδινα αλλά 10 ευρω το πολυ για KB με καλύτερη αισθηση. Προτιμώ να δώσω τα 150 ευρω για να πάρω 980ti αντί για 980 παρα για πληκτρολογιο. Δεν ξέρω, για αυτούς που παίζουν dota και lol επαγγελματικά ίσως να χρειάζεται για να χρονίζουν την ulti τους καλυτερα η κάτι τετοιο. Μονο Total war παίζω με ΚΒ, άντε και κανα battlefield οποτε για μένα είναι σαν να παίρνεις λεφτά και τα καις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω παιδες, δηλαδή πόση διάφορα πια να σου κάνει ενα πληκτρολογιο? Λόγω δουλειάς γράφω και χρησιμοποιώ πληκτρολογω ΠΑΡΑ πολυ, το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούμε είναι κάκιστο αλλά δε με εμποδίζει να πληκτρολογώ γρηγορα.Ναι θα ήταν ωραία να είχε καλύτερη αισθηση, αλλά άντε να έδινα αλλά 10 ευρω το πολυ για KB με καλύτερη αισθηση. Προτιμώ να δώσω τα 150 ευρω για να πάρω 980ti αντί για 980 παρα για πληκτρολογιο. Δεν ξέρω, για αυτούς που παίζουν dota και lol επαγγελματικά ίσως να χρειάζεται για να χρονίζουν την ulti τους καλυτερα η κάτι τετοιο. Μονο Total war παίζω με ΚΒ, άντε και κανα battlefield οποτε για μένα είναι σαν να παίρνεις λεφτά και τα καις Το είπα και πιο πάνω το κομμάτι των ακριβών περιφερειακών έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το ψώνιο και τη τρέλα του καθενός παρά με το ότι θα το κάνει καλύτερο gamer. Ο καθένας βάζει προτεραιότητες και αυτό είναι το μόνο σίγουρο, εσύ το βλέπεις στη κάρτα και καλά κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ειναι αλλο ενα ηλεκτρονικο προιον που δεν πληρωνεις οτι παιρνεις απο πλευρας αξιοπιστιας(τα φθηνα πληκτρολογια μπορει να βγαλουν πολλα χρονια λογω και απλης κατασκευης αλλα και λιγοτερων λειτουργιων/δυνατοτητων απο τα ακριβα μηχανικα)και σιγουρα δεν πας με την νοοτροπια του value for money σε αυτα. Στο μονο που ειμαι καθετος με πληκτρολογια οπως το παραπανω ειναι γιατι μπορει να βρει ο μεσος αγοραστης και μηχανικο πληκτρολογιο με τα μισα χρηματα ή και λιγοτερα απο το παραπανω corsair και να ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια. Αλλωστε απο τα φθηνοτερα μηχανικα πληκτρολογια με cherry mx διακοπτες απο τα ακριβοτερα για τον μεσο χρηστη οι μονες αξιοσημειωτες διαφορες συνηθως ειναι Ποιοτητα κατασκευης RGB φωτισμος και φυσικα παραπανω τιμη. Κατι δηλαδη που να τα κανει λιγο πιο premium προιοντα στο μυαλο των αλλων για να ψευτο δικαιολογησουν την χρηματικη διαφορα. H corsair αλλωστε εχει την κακη φημη των τσιμπημενων τιμων στα περιφερειακα της σε σχεση με τον ανταγωνισμο ουτως ή αλλως. Παρολα αυτα υπαρχουν και φθηνες λυσεις στα μηχανικα(αυτη την περιοδο κυριως απο εξωτερικο τυπου amazon)που μπορεις να βρεις επωνυμης εταιριας μηχανικο με κατω απο 100ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 βλέπω πολλούς από εσάς και γκρινιάζετε γιατί το συγκεκριμένο κάνει 180-200 ευρώ και γιατί ένα άλλο κοστίζει 100 ευρώ ή το ότι το πλήκτρολόγιο των 5 ευρώ είναι μια χαρά. Το κόστος της αποκλειστικής χρήσης που πλήρωσε η Corsair στην Cherry για τους RGB διακόπτες προφανώς και δεν το γνωρίζετε. Τα λεφτά για την ανάπτυξη αυτών των διακοπτών επίσης. Τα χρήματα που απαίτησε η ανάπτυξη του CUE μήπως? Επίσης πολλοί από εσάς απαιτείτε ένα μηχανικό των 150-200 ευρώ να το θάβουμε και να παίρνει 4-5 βαθμολογία. Ταυτόχρονα αν κάνω review την GTX1080 που κοστίζει προς το παρόν 600-700 δολάρια (άρα ευρώ μιας και είναι 1-1), δε θα έχετε το παραμικρό πρόβλημα αν της βάλω >9 και πάω στοίχημα ότι κανείς δε θα παραπονεθεί για την τιμή της. Με λίγα λόγια πολλοί από εσάς τα σκάτε για high-end VGAs (ή CPUs) οι οποίες σε ένα-δύο χρόνια κοστίζουν το μισό και λιγότερο της αρχικής τιμής τους και σε 5 χρόνια δεν είναι πια για τίποτα. Απεναντίας ένα πληκτρολόγιο το οποίο θα αντέξει 10-12 χρόνια σας ενοχλεί αν είναι ακριβό. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Παλιά θεωρούσαμε ακριβή μια VGA των 300 ευρώ και τώρα φτάσαμε να τη θεωρούμε ως mid-end με τις high-end να κοστίζουν τα διπλάσια (και παραπάνω). Αυτό ως παράδειγμα και μόνο το αναφέρω. Επίσης τα RGB keyboards κοστίζουν ακριβά γιατί διαθέτουν MCUs, LEDs RGB τα οποία δεν είναι φθηνά, ειδικά ολοκληρωμένα καθώς και το ανάλογο λογισμικό το οποίο το έγραψαν κάποιοι που απαιτούν να πληρωθούν. Θα μπορούσαν να το δώσουν φθηνότερα, ναι σίγουρα. Αλλά γιατί να το κάνουν από τη στιγμή που πουλάνε σαν τρελά. Μην βλέπετε Ελλάδα που ακόμη και το 50αρικο είναι πλέον ακριβό για εμάς. Σε άλλες χώρες υπάρχει η ανάλογη αγορά γι αυτά τα προϊόντα, όπως και για τις GTX980Ti, 1080 κτλ. Σε κάθε δοκιμή αν η τιμή είναι υψηλή το επισημαίνουμε στο τέλος και το λαμβάνουμε υπόψη και στην τελική βαθμολογία αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε χαμηλότερη τιμή. Επίσης το λέμε διαρκώς στους κατασκευαστές ότι πρέπει να κάνουν καλύτερες τιμές, ειδικά σε ακριβά προϊόντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα