groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εποπ, οβα, επυ, εεφοπ τη γίνεται? Πόσο ταιριαστή πρόταση με το θέμα... μα πόσο;
jason97 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 αφου δεν γινεται εποχιακος ας επιδιωξω μεσο του στρατου
giwrgos555 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν περνας ούτε εξω απο την σχολή με ενα απολυτήριο ΕΠΑΛ και μια πιστοποιηση του ΕΠΑΛ και περιμένεις να διοριστείς κιόλας.Ασε μας ρε φίλε καλά καναν και βγάλαν τις προκηρύξεις πήξαμε στους καραβανάδες στην αστυνομία και το στρατό.
jason97 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γιατί το λες αυτό? Δεν βοηθάνε? πχ εγώ έχω Πτυχιο πληροφορικής και έχω δει σε προκυρηξεις ότι βοηθάει γιατί αναφέρουν για χειρισμό υπολογιστή Το ίδιο δεν είναι απολυτηριο επαλ με γενικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γιατί το λες αυτό? Δεν βοηθάνε? πχ εγώ έχω Πτυχιο πληροφορικής και έχω δει σε προκυρηξεις ότι βοηθάει γιατί αναφέρουν για χειρισμό υπολογιστή Το ίδιο δεν είναι απολυτηριο επαλ με γενικό? Προφανώς και δεν είναι το ίδιο το απολυτήριο του γενικού με του επαλ.
dionisis1925 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν περνας ούτε εξω απο την σχολή με ενα απολυτήριο ΕΠΑΛ και μια πιστοποιηση του ΕΠΑΛ και περιμένεις να διοριστείς κιόλας.Ασε μας ρε φίλε καλά καναν και βγάλαν τις προκηρύξεις πήξαμε στους καραβανάδες στην αστυνομία και το στρατό. Δεν παίρνει χαμπάρι ο συγκεκριμένος,έχει ανοίξει 3-4 τουλάχιστον τέτοια θέματα,έχει ξεθάψει ο,τι θεσμό έχει βρει στο google και ρωτάει πως θα μπει.. Για λύπηση μόνο. 3
jason97 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Από πανελλήνιες περνάνε σμυ αστυνομία Αφού λένε ότι τα δύο απολυτηριο είναι το ίδια
dionisis1925 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Από πανελλήνιες περνάνε σμυ αστυνομία Αφού λένε ότι τα δύο απολυτηριο είναι το ίδια Ρε μεγάλε έχεις ανοίξει 15 θέματα,σκατά έχεις στο κεφάλι ? τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις ? Από πανελλήνιες πλέον θα γίνεται η εισαγωγή για όλα τα ένστολα επαγγέλματα,Λιμενικό-Πυροσβεστική-Στρατιωτικές Σχολές , θέλεις να περάσεις ? στρώσε τον κώλο σου ,δώσε πανελλήνιες και πέρνα. Μου ξεθάβεις τώρα θεσμούς που δεν υπάρχουν ή δεν εφαρμόστηκαν ή δεν μπορείς να μπεις άμα δεν είσαι ήδη ένστολος. ΕΠΟΠ έχει να πάρει από το 2009. ΕΕΦΟΠ δεν εφαρμόστηκε ποτέ,γιατί κατάλαβαν πως δεν θα πήγαινε κανένας και δεν θα ήτανε καν μόνιμοι,κατί σαν ΟΒΑ με πολύ λιγότερα λεφτά. ΟΒΑ αραιά και που και δεν είναι μόνιμοι,μετά από 9 χρόνια πούλο. ΕΠΥ άστο τι να σου εξηγώ. Σταμάτα να δημιουργείς κάθε 1-2 μήνες τα ίδια θέματα,έιναι σπαστικό,αν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που σου γράφουμε τράβα πίσω στο δημοτικό. 1
jason97 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Διονύση ότι θέλω θα κάνω και όχι τέτοιες λέξεις οκ
dionisis1925 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Διονύση ότι θέλω θα κάνω και όχι τέτοιες λέξεις οκ Μέχρι να βάλεις μυαλό και να μάθεις να κατανοείς αυτά που σου γράφουν ,δεν είναι τσιφλίκι σου το φόρουμ να έρχεσαι κάθε λίγο και λιγάκι να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Μας έχεις ζαλίσει τα ουμπαλα τόσο καιρό με τα ένστολα επαγγέλματα,εδώ καλά καλά δεν μπορείς να εμπεδώσεις αυτά που σου γράφουμε θέλεις να γίνεις και Πυροσβέστης ή Αστυνόμος , να σώζεις ζωές,κάνε μου τη χάρη. http://www.insomnia.gr/topic/596816-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82/ http://www.insomnia.gr/topic/603648-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF/ http://www.insomnia.gr/topic/600340- %CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/ Και είμαι σίγουρος πως και σε άλλα ξεκάρφωτα θέματα έχεις κάνει ερωτήσεις.
jason97 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και εσενα τη σε νοιαζει τη κανω εγω Τα θεματα που ανοιγω δεν ειναι για μενα αλλα κατι φιλαρακια Και να προσεχεις τη λες δεν σε ξερω και απο χθες
dionisis1925 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και εσενα τη σε νοιαζει τη κανω εγω Τα θεματα που ανοιγω δεν ειναι για μενα αλλα κατι φιλαρακια Και να προσεχεις τη λες δεν σε ξερω και απο χθες Ναι εσύ ανοίγεις όλο θέματα για κάτι φιλαράκια σου όπως για το άλλο φιλαράκι σου που θέλει να γίνει τούμπανο για να ρίχνει γκόμενες. Άσε δεν πουλάει πλέον το παραμύθι.
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Φίλε όταν βγει προκήρυξη (υποθετικά μιλάμε πάντα το τονίζω) θα έχεις να ανταγωνιστείς με άτομα που έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά, πτυχία ξένων γλωσσών. θητεία στις Ειδικές δυνάμεις κτλ. Και εσύ με ένα απολυτήριό και πτυχίο ΕΠΑΛ θες να διεκδικήσεις θέση; ¨Ετσι κι αλλιώς αυτά είναι ναχαμε να λέγαμε. Προκήρυξη δεν ξαναβγαίνει, δώσε πανελλήνιες αν θες αλλιώς... 3
panosno1com Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 οποτε βλεπω θεμα του ιασωνα , κλαιω στα γελια , συνηθως ρωταει τα ιδια και τα ιδια,εκνευριζονται ολοι [οσοι του απαντανε λογικα] και μετα τρολλαρει κανωντας πως δεν καταλαβαινει ! πολυ ΑΜΑΝ φαση ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα