JoanASSUS Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα πρόβλημα στη κάμερα του laptop μου. Είμαι κάτοχος ενός laptop ASUS model:A52J. Πρόσφατα αναβαθμίστηκε με τα windows 10 και μόλις προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τη web camera,αυτη τα έδειχνε όλα ανάποδα. Έπειτα εγκατέστησα λάθος πρόγραμμα μη συμβατό προς το pc μου και πλέον η κάμερα δεν λειτουργεί καθόλου και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος το εξής: we can't find your camera. Check to be sure it's connected and installed properly, that isn't being blocked by antivirus software,and that your camera drivers are up-to-date . If you need it here's the error code : 0xA00F4244(0x80070005). Τί πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους!
Pstathece Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα πρόβλημα στη κάμερα του laptop μου. Είμαι κάτοχος ενός laptop ASUS model:A52J. Πρόσφατα αναβαθμίστηκε με τα windows 10 και μόλις προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τη web camera,αυτη τα έδειχνε όλα ανάποδα. Έπειτα εγκατέστησα λάθος πρόγραμμα μη συμβατό προς το pc μου και πλέον η κάμερα δεν λειτουργεί καθόλου και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος το εξής: we can't find your camera. Check to be sure it's connected and installed properly, that isn't being blocked by antivirus software,and that your camera drivers are up-to-date . If you need it here's the error code : 0xA00F4244(0x80070005). Τί πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους! Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το λαθος προγραμμα αν δεν το εχεις κανει ηδη.
virus33 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 απο οτι ειδα δεν υποστηριζει windows 10 παρα μονο 7 και οι drivers ειναι εδω https://www.asus.com/Notebooks/A52JU/HelpDesk_Download/ δοκιμασε αυτον της καμερας και δες αν διορθωσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα