Retromaniac Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Άντε να βγει και WM app για να αγοράζει κάποιος εισιτήρια... Άμα εννοείτε εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων, υπάρχει το "TfA tickets" εδώ και 2+ χρόνια περίπου! 2
Hal9000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Άντε να βγει και WM app για να αγοράζει κάποιος εισιτήρια... Έλα ντε. Βγάλανε αυτή την εφαρμογή που είναι πολύ πιο δύσκολη και δεν βγάλανε με τα εισητήρια. Άμα εννοείτε εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων, υπάρχει το "TfA tickets" εδώ και 2+ χρόνια περίπου! Άστο το WP και καθίστε μήπως εξαφανιστεί το Tfa tickets και από iPhone/Android. Ακούω για διάφορα προβλήματα οικονομικής φύσεως.
hackertom Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Και πάνω που είπα να τους κάνω και θετική αξιολόγηση τρομερό lag η εφαρμογή!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά αυτά που λες... Μια χαρά δρομολόγια ακολουθούν οι οδηγοί. Χρησιμοποιώ τα λεωφορεία για πάνω από 5 χρόνια σχεδόν καθημερινά και δεν τρώνε κανένα δρομολόγιο. Και σοβαρά τώρα, είχες λεφτά για να αγοράσεις αυτοκίνητο αλλά χρησιμοποιούσες λεωφορεία;;; και οι οδηγοί σε ανάγκασαν να αγοράσεις;;; τι επιχειρήματα είναι αυτά ρε μεγάλε;;; εσύ μιλάς καθόλου σοβαρά ? δε τρώνε κανένα δρομολόγιο ? που ζεις ? ίσως στο κέντρο να έχει συχνά έλα στα προάστια να δεις τι γίνεται, προφανώς και δε μπορείς να το υπολογίσεις όταν έχεις σοβαρή δουλειά. Κόβουν κανονικότατα εδώ και 2-3 χρόνια, αλλά επίσημα για λόγους κόστους, όχι επειδή βαριούνται οι οδηγοί... 2
Regulus Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γαμώτο. Είχαμε κάτι να σας κουλαντρίζουμε εσάς τους Αθηναίους που μας έχετε τρελάνει στο δούλεμα με το μετρό της Θεσσαλονίκης, πάει κι αυτό. 2
Petros267 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 υπαρχει ειδη μια πολυ καλη εφαρμογη παντως το Moovit https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tranzmate το οποιο ειναι αρκετα καλο.πληροφοριακα κ μονο. μπαρουφα ειναι ολο λαθος τα λεει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά αυτά που λες... Μια χαρά δρομολόγια ακολουθούν οι οδηγοί. Χρησιμοποιώ τα λεωφορεία για πάνω από 5 χρόνια σχεδόν καθημερινά και δεν τρώνε κανένα δρομολόγιο. Και σοβαρά τώρα, είχες λεφτά για να αγοράσεις αυτοκίνητο αλλά χρησιμοποιούσες λεωφορεία;;; και οι οδηγοί σε ανάγκασαν να αγοράσεις;;; τι επιχειρήματα είναι αυτά ρε μεγάλε;;; Μάλλον εσύ δεν μιλάς σοβαρά. Και όχι ρε μεγάλεεεεεεεε δεν είχα χρήματα, δανειστικα για να μη ψάχνω δουλεια στο τέλος το πιασες το νόημα ή να σου το κάνω τάλιρα;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δουλεύει σχεδόν άψογα σε WP,ίσως έχω lag λόγω dual core.
stevchrly Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ετοιμάζετε για ξεπούλημα για αυτό την ετοιμάζουν την εταιρεία για να την παραδώσουν έτοιμη όπως έκαναν με τις εθνικές οδούς που έβαλαν έως καινούργια διόδια για τις δώσουν
evergrace Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 και μόνο ότι έβγαλαν εφαρμογή και για windows πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια , γιατί δείχνουν ότι σέβονται και το 1% της αγοράς .Εκτός κιαν πήραν καμιά επιδότηση από Mshellas , αλλά και πάλι καλό είναι. Τώρα βέβαια , τι θα κάνουν αργότερα που το ποσοστό θα είναι στο 0,5% περίπου και αν θα συμφέρει να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή , ο χρόνος θα δείξει . Το παγκόσμιο ποσοστό είναι 1%. Στην Ελλάδα νομίζω είναι αρκετά μεγαλύτερο. 1
Belisarius Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δουλεύει σχεδόν άψογα σε WP,ίσως έχω lag λόγω dual core. Αν έχεις lag, τότε πώς δουλεύει σχεδόν άψογα;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν έχεις lag, τότε πώς δουλεύει σχεδόν άψογα; Το θέμα είναι να δείχνει 60fps η εφαρμογή και να μην μπορεί να εντοπίσει λεωφορεία/ανοίξει χάρτη η το ανάποδο; το να κάνει 3-5 καρέ ενω ζουμάρει στον χάρτη για να δειξει την εφαρμογή που ακριβώς είναι λειτουργικό πρόβλημα; ισως φταιει η αδυναμη συσκευή ξαναλέω.
stratus.stratus Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγώ σε σχέση με την moovit την βρίσκω δύσχρηστη
iceman33221 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μπαρουφα ειναι ολο λαθος τα λεει εγω που χρησιμοποιω δρομολογια μια χαρα ειναι! τωρα τι να σου πω ο καθενας εχει την αποψη του! Η εφαρμογή του ΟΑΣΑ δε βασίζεται στους χρήστες για την άντληση στοιχείων θέσης, αλλά στα δεδομένα που παίρνει από τα ίδια τα λεωφορεία εγω παντως δν εχω προβλημα με τους χρηστους που στελνουν το feedback τους! Και ετρωγαν δρομολογια οι οδηγοι πολλαααααα χρονια τωρα! χαρακτηριστηκα σε μια γραμμη που περνω πανω απο 10 χρονια ηταν γνωστο οτι καποια δρομολογια τα ετρωγαν οι οδηγοι Η απλα αργουσαν χαρακτηριστηκα να φυγουν γιατι επιαναν την παρλα μαζι με αλλους με ξεχναγαν να ξεκινήσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα