Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα επιασα στα χεριαμου ενα s6 edge και ειναι αλλη αίσθηση ποιο premium ενω το g4 οραν το πιάνεις πιάνεις πλαστικό

δεν χρειαζονταν να ανοιξεις νεο θεμα..  αφου σου αρεσε τοσο πολυ το s7 παρε το χωρις ενοχες.. αν δεν εχεις προλημα και με τα λεφτα ακομα καλυτερα..  που κολλας?

παντως το g4 με μεταλικη θηκη ειναι και πολυ καλο και αρκετα φτηνοτερο...  624 ευρο φτηνοτερο για την ακριβεια

με τα οποια μπορεις να παρεις tablet, dslr camera με τριποδα, powerbank, ακουστηκα, προστασια οθονης, 1 μπουκαλι single malt ουισκι, μια βιζιτα και πληρωμενο δωματιο ολα μαζι...

• Like 1
Δημοσ.

να ξερεις παιζει ρολο και πια εκδοση εχεις.. την δερματινη? σε αυτη θα εχεις θεμα

παντως αν πατησεις στο ebay metal backplate lg g4 θα σου βγαλει απειρα...

δες και κανα βιντεο στο youtube ολο και καποιος θα εχει ενα review..

απο εκει και μετα δες πιο σου αρεσει και διαλεξε.. εγω π.χ πιστευω θα πηγαινα εδω.. αν και δεν το εψαξα και πολυ

http://www.ebay.com/itm/New-Aluminum-Ultra-thin-Plating-Mirror-Metal-Back-Case-Cover-For-LG-G4-G3-G2-V10-/351663971120?var=620643908229&hash=item51e0ce5b30:m:m67_cAl_KEKPjN4hLYlaTrw

λεει π.χ οτι ειναι μεταλλικο στα item specifics...  τωρα εσυ ψαξε το περισσοτερο για σιγουρια, υποψην οτι αγορασεις με δικη σου ευθυνη......  υπαρχουν και αυτα που λενε metal look και ειναι πλαστικα που μοιαζουν με αλουμινιο.. 

Δημοσ.

Μηπως ομως κοβουν το σημα αυτα τα μεταλικα καπακια?

Βεβαια για ενα 3ευρω δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις..

Δημοσ.

το κοβουν λιγο ειναι αληθεια.. αλλα υπαρχουν και καποια πλαστικα που ευκολα τα μπερδευεις..  αλλα ο φιλος θελει μεταλλο.. so...

Δημοσ.

Απο καμερα οθονη και μπαταρια πως το βλεπεις το edge

καμερα υπεροχη, η σελφι καμερα σε πιο σκοταδι δε λεει πολλα βεβαια. μπαταρια σιγουρα μου βγαζει +40% απ οσο εβγαζα με το note3, σχεδον δεν το χωραει ο νους μου. Οθονη ομορφη, ακομα δεν εχω συνηθισει να γραφω και δυσκολιες στα ακριανα γραμματα, επισης το edge panel ανοιγει συχνα οταν παω να πατησω κατι. συνηθεια νομιζω ειναι.

Οταν γραφω και το εχω σε θηκη δεν πατιεται τιποτα παντως.

Δημοσ.

Οταν λες η σελφι καμερα δεν λεει και πολλά εννοεις οι ειναι κατώτερη του note 3?

οχι, αλλα δεν ειναι και καλη.

του note 3 ειναι 2mp και δε φαινεσαι καν αν δεν εχεις φως, τι συγκρινουμε τωρα.

απλα και του s7 δεν ειναι πολυ ωραια με χαμηλο φωτισμο, φαινεσαι μεν, δεν ειναι κολακευτικο δε

Δημοσ.

Ηξερα οτι μεχρι το s6 οτι υπηρχαν προβληματα multitasking αλλα δεν περιμενα ενα τετοιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο οπως το s7 egde θα αντιμετωπιζε τετοιου ειδους προβληματα με 4gb ram και να νικαει το htc 10....

Δημοσ.

Ναι σιγουρα apple ξερεις τι παιρνεις αλλα σε θεμα τιμης ειναι λιγο.. και δεν λεει να πας στο κανονικο αλλα στο plus.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...