leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πηρα καινουριο pc ρου περασα τα win 10 και ειχα καποια προβληματα με τα blue screen και συνηθως με το memory management error και το εβγαζε πολλες φορες σκεφτηκα οτι ισως φταινε τα windows και του περασα τα 7 αλλα μου το βγαζει και στα 7 το error αλλα λιγοτερες φορες σε σχεση με τα 10αρια. Ετρεξα μεμτεστ ενα 10ωρο και δεν βρηκε κανενα σφαλμα. Υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα γιατι ωρες ωρες γινεται πολυ κουραστικο και δεν μπορεις να κανεις τιποτα
jimakos234 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πηρα καινουριο pc ρου περασα τα win 10 και ειχα καποια προβληματα με τα blue screen και συνηθως με το memory management error και το εβγαζε πολλες φορες σκεφτηκα οτι ισως φταινε τα windows και του περασα τα 7 αλλα μου το βγαζει και στα 7 το error αλλα λιγοτερες φορες σε σχεση με τα 10αρια. Ετρεξα μεμτεστ ενα 10ωρο και δεν βρηκε κανενα σφαλμα. Υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα γιατι ωρες ωρες γινεται πολυ κουραστικο και δεν μπορεις να κανεις τιποτα DDR3? αν ναι και είναι στα 1,5 volts, δώσε λίγο παραπανω, πχ 1,55
leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ddr4 το pc ειναι ολοκαινουριο ενα μηνα το πολυ να το εχω Να πω οτι οταν ειμαι στο ιντερνετ παρα πολυ σπανια να μου βγαλει σφαλμα αλλα οταν παιζω παιχνιδια εκει μου τα βγαζει πιο συχνα και αν το βγαλει μια φορα μετα δεν σταματαει.. Επισης μερικες φορες μου νγαζει και το system_service_exception καπως ετσι σφαλμα
jimakos234 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ddr4 το pc ειναι ολοκαινουριο ενα μηνα το πολυ να το εχω Να πω οτι οταν ειμαι στο ιντερνετ παρα πολυ σπανια να μου βγαλει σφαλμα αλλα οταν παιζω παιχνιδια εκει μου τα βγαζει πιο συχνα και αν το βγαλει μια φορα μετα δεν σταματαει.. Επισης μερικες φορες μου νγαζει και το system_service_exception καπως ετσι σφαλμα Στα πόσα volts είναι η ραμ, δωσε +0.05 και δες? Επίσης σε τι συχνότητα τρέχει? Τέλος τσέκαρε αν έχεις τοποθετήσει σκληρούς κλπ σωστά, μπορει κάτι να μην είναι τοποθετημένο σωστά και να μην κάνει καλή επαφη.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Φίλε μου δεν χρειαζόταν να κάνεις format. Άν θέλεις γράψε ποια μητρική και ποιές μνήμες έχεις.
leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μητρικη: asrock h170 fatality performance cpu: i5 6600gpu: gtx 970τροφοδοτικο: SEASONIC M12II-620 BRONZE 620Wram: G.SKILL Ripjaws 4 Series 16GB (2 x 8GB) το συστημα ολο αγορασμενο απο το visuonstudio και το συνθεσαν αυτοι οι σκληροι δεν νομιζω να εχουν προβλημα αφου μια χαρα αποθηκευω και στους 2 (ssd 250evo και 1tb wd) για να δω volt/συχνοτητα στις μνημες που παω? στο cpu-z που εχω δεν καταλαβαινω αν λεει..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εφόσον όπως λες έκανες format σημαίνει οτι πέρασες drivers άρα δεν εντοπίζεται το πρόβλημα εκεί. Καταρχήν θα έκανα ένα clear cmos και θα έβαζα ένα stick ram επάνω για να δώ άν συνεχίζει. Μετά άλλη σκέψη είναι να κάνεις ένα update στo bios. Μετά αυτό που σου είπε ο jimakos και τέλος θα έκανα format. Είχες πειράξει τπτ στα bios θυμάσαι; Ενδέχεται να πείραξαν και αυτοί.Επίσης στο έκανε απο την αρχή ή μετά απο καμμιά αλλαγή που έκανες; Τις ram γράψε ακριβώς τον κωδικό τους.
leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μνημες: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49804&cat=4&sub=395&pmanuf=50&sort=33&step=2 μπηκα bios και απο 1.200 V τις εβαλα 1.250 στο bios δεν εχω πειραξει τιποτα μολις πηρα το pc ολα κομπλε μετα οταν επεξα το πρωτο παιχνιδι(μετα απο 2-3 μερες) μετα απο λιγες ωρες εβγαλε error και μολις κανω Restart και ξαναμπαινω να παιζω αμεσως παλι τα ιδια αλλες μερες μπορει απο οταν μπω να παιξω να μου το πεταξει μετα απο μιση ωρα αλλες φορες μετα απο 2-3 ωρες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μια χαρά συμβατές είναι δεν βλέπω λόγο να χρειάζεται παραπάνω volt. Τέλος πάντων άν λυθεί έτσι μετά κατέβασε κατα ένα μέχρι να είναι σταθερός.
leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η μονη αλλαγη που εκανα απο μονος μου ηταν που εβγαλα απο την πρωτη μερα την στοκ ψυκτρα του cpu για να βαλω μια καλυτερη και οταν εβγαζε τα ερρορ οταν ειχα τα win 10 ακομα να αλλαξω θεση στις ραμ δηλαδη απο το μαυρο σετ που μου τις ειχαν βαλει τις εβαλα στο κοκκινο αλλα και παλι καμια αλλαγη
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Φίλε δεν ξέρω, θα έκανα clear cmos όπως σου είπα και θα κοιτούσα για drivers. Δεν έχω κάτι άλλο στο νου. Δοκίμασε και μόνο με μία ram άν θες στο πρώτο slot μέχρι να βγάλεις άκρη εκτός άν έχεις αποτέλεσμα απο τα volt που έδωσες παραπάνω. Δοκίμασέ ότι μπορείς κι άν δεν βγάλεις άκρη πήγαινέ το να το δούν αυτοί. Δωρεάν θα είναι ούτως ή άλλως.
leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 10 λεπτα cs go και error... αυτο με το clear cmos πως το κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=630&title=how-to-clear-cmos-via-battery-removal
leon777 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μηπως πριν απο αυτο να δοκιμασω να κανω Update to bios? γιατι ξαναεφαγα σφαλμα και ελεγε να κανω update το bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα