BloodDonor89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 καλημερα, θελω να αγορασω ενα domain name για την wan ip, το θεμα ειναι οτι με το no ip το εκανα μεσα απο το ρουτερ ηταν πολυ ευκολο. Πως θα γινει ομως αν αγορασω ενα domain της μορφης domain.gr? Το ρουτερ που εχω ειναι: net faster iad 2
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ακριβως. Εχω βαλει ενα domain απο το no ip. Αλλα θελω να αγορασω ενα πιο απλο και ευκολο!
aposporis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ακριβως. Εχω βαλει ενα domain απο το no ip. Αλλα θελω να αγορασω ενα πιο απλο και ευκολο! Αν θέλεις για προσωπική χρήση πήγαινε στο dot.tk που έχει free. Από εκεί μπορείς να πειράξεις και τα υπόλοιπα.
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 για εκπαιδευτικους λογους το θελω, που θα μπαινει συγκεκριμενη ομαδα ατομων! ειτε για να κατεβαζει σημειωσεις ειτε για online διαβασμα! Απλα θελω ενα απλο domain πχ site.gr
aposporis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Από τη στιγμή που έχεις δυναμική ip και domain από noip, παίρνεις ένα domain από το dot.tk, free, και το κάνεις redirect στο domain του noip που έχεις.
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν είναι τόσο απλό αυτό που θες να κάνεις. 1. Κλείνεις το domain που θες από έναν domain registrar 2. Φτιάχνεις ένα δωρεάν account εδώ: https://freedns.afraid.org 3. Προσθέτεις το domain σου 4. Σημειώνεις τους nameservers του freedns 5. Στο control panel του domain registrar, δημιουργείς NS records που να δείχνουν στους nameservers του βήματος 4 6. Φροντίζεις με κάποιον τρόπο ώστε συσκευή από το εσωτερικό σου LAN να ενημερώνει τα A records που έχεις στο freedns για τυχόν αλλαγή IP. Αυτό είναι το πιο δύσκολο, γιατί κανονικά θα πρέπει να γίνεται από το DSL modem/router σου και ελάχιστα υποστηρίζουν freedns ή custom dyndns scripts. Αλλιώς, θα πρέπει να βάλεις μία υπολογιστική συσκευή (PC, laptop, κάνα Raspberry, κάνα Android TV box) που είναι μόνιμα ανοιχτό να το κάνει με τον κατάλληλο client
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εκανα το εξης: frame forward! Απλα γινεται redirect στο domain που μου ειχε δωσει το no ip και ειναι μια χαρα, ειναι πιο απλο, αλλα αποτελεσματικο γι αυτο που το θελω, γιατι το netfaster iad υποστιριζει ddns και με βολεψε. Οποτε και ip να αλλαξει δεν θα χρεαζεται να κανω αλλαγε στα A records να περιμενω μετα καποιες ωρες κτλ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα