Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,δεν μ αφηνει να κανω μια σημαντικη ενημερωση λογου του σφαλματος , η ενημερωση εχει να κανει με τον Internet xplorer 11  αν καποιος μπορει να βοηθησει πως να το επιλυσω θα του ειμουν υποχρεως

Δημοσ.

Καλησπερα ,δεν μ αφηνει να κανω μια σημαντικη ενημερωση λογου του σφαλματος , η ενημερωση εχει να κανει με τον Internet xplorer 11  αν καποιος μπορει να βοηθησει πως να το επιλυσω θα του ειμουν υποχρεως

http://www.sevenforums.com/windows-updates-activation/349649-windows-update-error-code-9c48-2.html?s=8f11e926094e35ea66f4b57e45674216

Για δες εδω

Δημοσ.

μπα τιποτα  δυστυχως , συνδεθηκε  και καποιος τεχνικος της microsoft σε απομακρυσμενη συνδεση αλλα και αυτος δεν εβγαλε ακρη .μαλλον θα ξαναπαω για φορματ παλι 

Δημοσ.

Πριν πας για format, δοκίμασε το εξής:

1. Διέγραψε το αρχείο: C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb

2. Άδειασε τον φάκελλο: C:\ProgramData\Package Cache

Για να διαγράψεις το αρχείο DataStore.edb, θα πρέπει να σταματήσεις προσωρινά το service: Windows Update.

Κάνε restart, και δοκίμασε να κάνεις ξανά update.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως ουτε παλι εκανα οτι μου ειπες και παλι μου βγαλε αυτο το σφαλμα

Να υποθέσω ότι η ώρα και η ημερομηνία του συστήματος είναι σωστές.

Γιατί αν είναι λάθος, update δεν κάνεις με τίποτα.

Δημοσ.

οχι σωστα ειναι , πριν 3 μερες εκανα φορματ  σε εναν δευτερο δισκο στο pc Μου και εχει παρει κανονικα ολες της ενημερωσεις ,εκτος απο αυτη που μου βγαζει το σφαλμα.

απλα δεν θελω να το ξανακανω φορματ γιατι θα κανει παλι 2 μερες να λαβει της ενημερωσεις

Δημοσ.

οχι σωστα ειναι , πριν 3 μερες εκανα φορματ  σε εναν δευτερο δισκο στο pc Μου και εχει παρει κανονικα ολες της ενημερωσεις ,εκτος απο αυτη που μου βγαζει το σφαλμα.

απλα δεν θελω να το ξανακανω φορματ γιατι θα κανει παλι 2 μερες να λαβει της ενημερωσεις

2 μέρες δεν θα κάνει. 

http://www.insomnia.gr/topic/609607-microsoft-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

με εσωσες , και μολις το ειχα κανει φορματ  πριν 4 μερες που ειχα κανει ξανα εγκατασταση τα 7 εψαχνε για ενημερωσεις 2 μερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...