Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Xiaomi Redmi Note 3 Dual SIM 32GB Silver 162,00€ [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι καχύποπτος μπορείς να υποθέσεις ότι ο καθένας εδώ μπορεί να εκπροσωπεί δόλια κάποιο μαγαζί και ότι απλά επενδύει σε χρόνο κάνοντας το προφίλ του αληθοφανές. #trustNO1

Γιατι λιγες φορες εχει γινει κατι τετοιο ? Δλδ μελος να δουλευει για μαγαζι που εχει βαλει ψευτικη προσφορα και να το υπερασπιζεται μεχρις εσχατων ? Καλως η κακως αυτο ειναι το ιντερνετ, δεν μπορεις να ξερεις ποτε ποιος ειναι ο αλλος.

Κι εγώ το περιμένω τη Δευτέρα. Ελπίζω να είναι αρκετά τα post μου για να με πιστέψετε.

Μην το παιρνεις προσωπικα, εγω το ειπα γιατι πεταχτηκε καποιος και το ειπε που μεχρι τοτε δεν ειχε ουτε 1 ποστ.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν δεν τα καταφέρνουμε στην ωρθωγραφοια ας γράφουμε πιο απλές λέξεις και όχι αισχη!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν δεν τα καταφέρνουμε στην ωρθωγραφοια ας γράφουμε πιο απλές λέξεις και όχι αισχη!

Δεν το ηξερα πως απαγορευεται να κανει καποιος 1 ορθογραφικο λαθος.....Χαιρομαι ομως που υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν, σπαει την μονοτονια.....

Δημοσ.

Κι εγώ το περιμένω τη Δευτέρα. Ελπίζω να είναι αρκετά τα post μου για να με πιστέψετε.

Σιγά μη σε πιστέψουμε εσένα μεγάλε,μπαμ κάνει ότι είσαι εδώ για να κάνεις βρωμοδουλειά χωρίς να σε καταλάβουν.Γι αυτό και το αβαταρ με την κουκούλα,μας το λες και κατάμουτρα δηλαδή,άσε και σε καταλάβαμε!!

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβε κανεις Αθηναιος σημερα?? 

Ρωταω γιατι μου ηρθε μαιλ απο το μαγαζι οτι η παραγγελια μου ολοκληρωθηκε και εφυγε το δεμα απο Αθηνα για εμενα στην επαρχια!!!

post-292853-0-84989800-1463764420_thumb.png

Δημοσ.

Παρέλαβα κανονικά ευχαριστώ TS

Eντυπωσεις??

Σφραγισμενη η συσκευη??

Τι rom φοραγε οταν το ανοιξες φιλε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα για επιβεβαιωση προς τους δυσπιστους....... :-)  :confused:

Y.Γ. Σφραγισμενη η συσκευη παρακαλω!! :-D

IMG_20160523_133743.jpg

Επεξ/σία από Red21
spoiler
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού έχεις μουτζουρωμένη τιμή, εγώ δεν πιστεύω τίποτα  :P

Εχεις δικιο το διορθωσα!!!! :devil:  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...