kallair Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγω παντως γιατί εξακολουθω να πιστευω οτι δεν θα παραλάβει κανενας; 2
opera Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 δουλειά δεν έχετε παλιόπαιδα και πειράζετε τα μαγαζιά;
bill987 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγω παντως γιατί εξακολουθω να πιστευω οτι δεν θα παραλάβει κανενας; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Τουλάχιστον ήταν ευγενικός ο υπάλληλος!
kallair Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Τουλάχιστον ήταν ευγενικός ο υπάλληλος! θα προτιμουσα την ειλικρινεια από την ευγενεια. "Συγνώμη, λάθος τιμή" και άμεση διορθωση της στο site. Δεν γινεται ελληνικό μαγαζακι της σειρας να πουλαει το συγκεκριμένο κινητό πιο χαμηλά από Κινα.. εκτος και αν ειχε πάει ο ιδιος Κινα και τα ειχε καταχωνιασει στο κατω μέρος της βαλιτσας του αυτα τα 8 κομμάτια... Και τα πουλάει σκοτωμα για την ψυχη της μάνας του. Mας κοροιδευει μες τα μουτρα μας!
RasAlGhul Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγώ παντως το είχα πάρει τον περασμένο Δεκέμβρη στα 165 ευρώ με μεταφορικά απο everbuying και κλαίω που κ που γιατι δεν περίμενα το τέρας με τον 650 . Καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμα να έρθει το pro (λογικα στα ίδια περίπου χρήματα θα είναι μεσα στο καλοκαίρι) χωρίς να σημαινει ότι δεν ειναι πολυ καλο και το απλό για όσους το πήρατε. 2
Nocturna Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγώ πάντως έλαβα κανονικά δεύτερο mail επεξεργασίας... και επειδή διάβασα τα σχόλια εδώ, φρίκαρα και τους πήρα και τηλ. ... Όλα ok μου είπαν και στην τιμή που το έκλεισα... Η συνέχεια από παρασκευή-δευτέρα που θα πάω από εκεί να παραλάβω ... για να δούμε 2
Salvation81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγώ πάντως έλαβα κανονικά δεύτερο mail επεξεργασίας... και επειδή διάβασα τα σχόλια εδώ, φρίκαρα και τους πήρα και τηλ. ... Όλα ok μου είπαν και στην τιμή που το έκλεισα... Η συνέχεια από παρασκευή-δευτέρα που θα πάω από εκεί να παραλάβω ... για να δούμε Εσυ με 1 μυνημα σε αυτο το θεμα πηρες δευτερο email επεξεργασιας.....Ε ρε δουλεμα που πεφτει..... 5
kallair Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εσυ με 1 μυνημα σε αυτο το θεμα πηρες δευτερο email επεξεργασιας.....Ε ρε δουλεμα που πεφτει..... Kαι εμενα εκει πηγε το μυαλο μου αλλά θέλω να είμαι καλοπροαίρετος οποτε δεν το σχολίασα αλλά έβαλα το like μου. Mακάρι να είναι αληθινη περιπτωση και όχι ξεκάρφωμα. Όπως και να έχει όμως, δεν αναιρει ότι κάτι δεν πάει καλά στην συγκεκριμένη περιπτωση γενικώς.
Salvation81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Kαι εμενα εκει πηγε το μυαλο μου αλλά θέλω να είμαι καλοπροαίρετος οποτε δεν το σχολίασα αλλά έβαλα το like μου. Mακάρι να είναι αληθινη περιπτωση και όχι ξεκάρφωμα. Όπως και να έχει όμως, δεν αναιρει ότι κάτι δεν πάει καλά στην συγκεκριμένη περιπτωση γενικώς. Το πρωτο πραγμα που θα εκανα αν ηθελα να αρχισω τα κλασσικα "λαθη" θα ηταν να ανοιξω καποιους λογαριασμους στα κεντρικα φορα στην Ελλαδα που ασχολουνται με τετοιες προσφορες, δλδ εδω και σε αλλα 2-3........Μετα απο εκει και περα το ξεκαρφωμα μπορει να γινει ανετα (και αποδειξη μπορει να δειξει καποιος, αν ειναι ατομο γνωστο του μαγαζιου, αυτο δεν σημαινει κατι).
Red21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Παντως και εγω παιδες εχω λαβει δευτερο εμαιλ επεξεργασιας......και τηλεφωνικα μου ειπαν οτι ειμαι μεσα σε αυτους που θα παραλαβουν (μεχρι τριτη θα ειναι κρητη μου ειπαν!!)......τωρα τι θα γινει δεν ξερω!!! Αν παραλαβω παντως θα ανεβασω φωτογραφιες εδω!!! Αν οχι τον πουλο...... 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Παντως και εγω παιδες εχω λαβει δευτερο εμαιλ επεξεργασιας......και τηλεφωνικα μου ειπαν οτι ειμαι μεσα σε αυτους που θα παραλαβουν (μεχρι τριτη θα ειναι κρητη μου ειπαν!!)......τωρα τι θα γινει δεν ξερω!!! Αν παραλαβω παντως θα ανεβασω φωτογραφιες εδω!!! Αν οχι τον πουλο...... Εσενα πχ ναι θα εμπιστευτω οσα λες οταν εισαι καιρο εδω και δεν ειναι το πρωτο σου. Απο εκει και περα και 8 ατομα να παρουν παλι μυριζει κλασσικο "λαθος". Οταν εχεις μονο 8 κομματια να δωσεις τοτε εστω βαλε μια δικλειδα ωστε οταν μπουν 8 παραγγελιες να μην μπορουν να καταχωρηθουν αλλες (βεβαια ετσι δεν μαζευεις με το κιλο τα προσωπικα στοιχεια του καθενος).
Kenny McCormick Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν είσαι καχύποπτος μπορείς να υποθέσεις ότι ο καθένας εδώ μπορεί να εκπροσωπεί δόλια κάποιο μαγαζί και ότι απλά επενδύει σε χρόνο κάνοντας το προφίλ του αληθοφανές. #trustNO1 2
Lefteris235 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ας μπει και ο τίτλος άκυρα να μην μπαίνουμε άδικα
Nocturna Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγω απλα ειπα οτι μου ηρθε ενα email και ειχα και μια τηλεφωνικη επικοινωνια... οχι οτι μου ηρθε το κιν. κατσε να ερθει η παρασκευη-δευτερα και να μην το εχουν και θα δειτε το 3 μου μηνυμα τι περιγραφικο που θα ειναι ps. τον λογαριασμο τον εχω απο το 15 σχεδον που εφτιαχνα το pc και αγοραζα απο τα used στις προσφορες.. οπου μπορω εμπιστευομαι το forum και τις γνωμες απλα δεν γραφω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα