Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Xiaomi Redmi Note 3 Dual SIM 32GB Silver 162,00€ [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα τηλ πριν απο λόγο ευγενέστατος ο υπάλληλος μου είπε ότι υπήρχαν κάποια κομμάτια και δόθηκαν σε μισή ωρα και μου είπε έγινε λίγο χαμός. Μπράβο στο κατάστημα πάντως με το που τελείωσε το απόθεμα έπεσε και απο τη σελίδα. Αν κάποιος φιλος δε το θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα το θέλω για δώρο στην κοπέλια. Όσοι παραγγείλατε δε θα φάτε άκυρο πήρα τηλ και μου είπε ουι όντως υπήρχε σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Έπεσε άκυρο. Εμένα μου είπε ότι κανένας δεν θα παραλάβει επειδή είχε θέμα με τον προμηθευτή του. Όντως ήταν ευγενικός. Αν παραλάβετε πείτε το να ξέρει ότι τουλάχιστον με δούλευε. 

Δημοσ.

το φάγαμε το άκυρο...ευγενέστατοι όμως! μόνο 10 κομμάτια είχαν και έπεσαν 27 παραγγελίες....δεν πειράζει με 180 ευρώ απο everbuying για οποίον θέλει....

Δημοσ.

Ακυρο και σε εμένα ευγενικός ο υπάλληλος δεν λέω άλλα το φαγαμε το άκυρο τελικά. Ευγενικότατο άκυρο.

Παραγγελία στης 14:44.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρο και εδω, ευγενεστατοι ομως. Σε κατι τετοιες περιπτωσεις οντως φαινεται οτι δεν ηταν επιτηδες.

Επεξ/σία από elementary
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες 8 κομματια υπηρχαν στον προμηθευτη τους με αυτην την τιμη απο οτι μου ειπαν!!!

Οποτε οι 8 πρωτοι παραλαμβανουμε......οι υπολοιποι δυστυχωωωωωςςςςςς....... :shock:  :devil:

Επεξ/σία από Red21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...